Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 15.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ne, jotka tekevät tutkimustyötä tai kirjoittavat, hyötyvät meneillään olevasta Merkurius-planeetan asemasta, joka auttaa syventymään ja keskittymään. Toki siitä on apua muussakin. Hitautta ja aikatauluongelmia on vaikea estää, mutta et ole ainoa! Venus merkissäsi kohentaa yhä ulkoista olemustasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olotilasi voi olla välillä jäykkä tai koet saamattomuutta, mutta on myös mahdollista, että se onkin läheinen, jolla on meneillään rajoituksia itseään tai muita kohtaan. Mielenkiintoa herättävät luontoon liittyvät asiat, vaikkapa kirjallisuuden välityksellä. Nyt on mahdollista, että ihastut varattuun ihmiseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Et ole näköjään aivan sosiaalisimmillasi, sillä lepäämisen tarve voi viedä voiton juhlimisesta tai railakkaasta perhejuhlasta. Oma planeettasi Merkurius perääntyy vielä muutaman viikon ja se tuo ajoittain pulmia viestintään ja yhteisymmärrykseen. Sielunkumppanuus tuntuu voimakkaana jotakuta kohtaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu skorpionin merkissä on edesauttanut sinua tänä viikonloppuna sopeutumaan asiaan, ja välttämään riitoja. Luovit strategisesti ja taitavasti osapuolten välillä pitäen sopivasti asioita omana tietonasi. Onko sinulla tunne, että jokin yhteisö ei enää palvele tarkoitusperiäsi? Ota tarvittavat askeleet!

Leijona (23.7.-22.8.)

Energiapuolella voi tuntua siltä, että ihan kaikkeen ei potkua riitä, ja veri vetää kuuntelemaan laineiden liplatusta tai tuulen henkäystä. On mahdollista, että työasiat pyörivät päässäsi niin, että irtiotto on vaikeaa. Saat kuitenkin kokemuksia ylväistä tunteista, kun joku näyttää niitä hyvinkin kaukaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Lähellä tai naapurustossa saattaa olla tarvetta avullesi, ja sehän yleensä sopiikin avuliaalle luonteellesi. Huomiosi on myös päämäärissäsi, joita et voi edistää niin selkeästi tai nopeasti kuin haluaisit. Mars on yhä vastakkaisessa merkissäsi ja lähipäivinä se voi tuoda eteesi varsin luovan ihmisen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Voisi olla sinun vuorosi laittaa rempseät vaatteet yllesi ja ryhtyä siivoamaan pihaa tai puutarhaa tai istuttamaan kukkasia. Kulturelli tekeminenkin on ajankohtaista ja lukeminen tai keskustelut voivat viedä voiton maallisemmista seikoista. Ehkä törmäät ihmiseen, jolla on ihastuttavan erilaiset näkemykset!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä joku ei toimi niin kuin tahtoisit tai yrittää muuten laittaa kapuloita rattaisiisi. Tai sitten itse koet toiset hankalina, ilman mitään syytä. Ehkä kyse on auktoriteetista, perinteiden kunnioittamisesta tai iästä, joka tuntuu olevan läsnä. Jotkut asiat ovat peitossa ja itsekin mietit, kuinka kertoa jotain arkaluontoista.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kannattaa ottaa kehon tuntemukset huomioon ja levätä tarpeeksi tai pelkästään hidastaa menoa jonkin verran. Psyykeesi ei ainakaan näytä olevan valmis erilaisiin rientoihin, vaikka sellaisia voi hyvinkin olla tiedossa. Muutenkin vakavaluontoista pohdintaa on meneillään, ja voit saada itsestäsi palautetta.

Kauris (21.12.-19.1.)

Porskutat jonkinlaisella aallonharjalla, mitä luotettavuuteen, uskottavuuteen tai ulkoiseen charmiisi tulee, ja nyt voit vakuuttaa laajemminkin ystäväpiiriäsi tai sukuasi osaamisellasi. Huomio kiinnittyy näinä aikoina voimakkaasti asumiseen ja ehkä haluat siihen lisää mukavuutta. Kotona viihtyminen on avain suhteeseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Esillä on todennäköisesti seikka, jossa on suuntaa määrittävä hetki tai joka on tulossa päätepisteeseen. Ehkä rautaesirippu joudutaan vetämään menneisyyden eteen eri aikaan siirryttäessä, ja se on sielullesi puhdistavaa. Sinulla on tiedossa ihania hetkiä lähipiirin kanssa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit kuulla lämminhenkisiä uutisia kaukaa, ehkä toiselta paikkakunnalta tai ulkomailta, tai sitten pientä reissua tulee muualle. On mahdollista, että kotiasioihin liittyvä paperiasia on tapetilla näinä aikoina, ja pohdit sitä myös tänään. Helli kehoasi ja aistejasi tuoksuilla, väreillä, muodoilla ja materiaaleilla!

X