Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 27.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Raskas joulun aika vaatii aina veronsa ja tänään sunnuntaina on lupa levyttää oikein olan takaa ilman kekseliäisyyttä ja suuria suunnitelmia. Anna kaiken vain olla ja keskity pitämään huolta itsestäsi.

Oinas

Terveydentilasi on ollut jo hetken aikaa herkässä sairastumisvaiheessa, mutta nyt riski on vielä tavallista suurempi. Hoida hyvin itseäsi.

Härkä

Sinulla on kohtalaisen hyvä vaihe menossa, vaikka yleinen tilanne on hyvinkin herkkä väsymykselle ja sairauksille. Voit ehkä auttaa muita.

Kaksonen

Tapaat todennäköisesti jonkun henkisistä opettajistasi, joka tarjoaa sinulle vaikealta tuntuvaa vaihtoehtoa. Älä silti sulje korviasi ehdotukselta.

Rapu

Nyt saattavat olla voimat vähissä, sillä kehosi haluaa sinun huomaavan jos rasitat sitä liian paljon. Mikäli väsyttää niin nyt kannattaa levätä.

Leijona

Joku tarjoaa sinulle viisaita ja samalla pelottavia neuvoja. Kuuntele mitä tällä henkilöllä on sanottavana ja mieti kaikessa rauhassa mitä sitten teet.

Neitsyt

Ehkä useammallakin ihmisellä ympärilläsi on nyt vaikeaa elämässään. Itse olet vaikeuksien yläpuolella ja voisit varmasti auttaa jotakuta.

Vaaka

Oivallat koko ajan uusia asioita itsestäsi ja näinä päivinä kohtaat asioita, joiden tiedät kuluttavan voimiasi täysin tarpeettomasti. Auta itseäsi.

Skorpioni

Mikäli sinulla on pienimpiäkään terveydellisiä ongelmia niin nyt on oikea aika lähteä hakemaan niihin apua tietäjiltä ja taitajilta.

Jousimies

Tänään sinulla on ihmeellinen kyky oivaltaa miten erilaisia sairauksia tai ongelmia voi parhaiten hoitaa. Riittää kun sanot ajatuksesi ääneen.

Kauris

Tällaisena aikana on syytä kuunnella tarkkaan kehon viestejä ja ymmärtää että väsymys ja pienetkin kivut ovat merkkejä ylirasittumisesta.

Vesimies

Mikäli sinulla ilmenee mitään sairaus tai vaikka flunssaoireita niin järjestä itsellesi paras mahdollinen ensiapu ja selviät säikähdyksellä.

Kalat

Pääset tavalla tai toisella toimimaan parantajan roolissa jotakin läheistäsi kohtaan. Älä kiellä apuasi sitä pyytävältä. Tiedät kyllä mikä auttaa.

X