päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 20.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Monenlaista sopimista voi olla tekeillä toisten kanssa näinä aikoina, ja osa niistä avaa elämääsi toisiin ulottuvuuksiin. Kaikenlaista kirjallista tehtävää tai näperreltävää on riittämiin, kuten myös lyhyitä matkoja, vaikkapa naapurikaupunkeihin. Tunteiden liekkiä on ylläpidettävä kohtuudella ja varovaisuudella!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu on nyt kolmatta päivää ravun merkissä, ja se sopii sinulle hyvin. Saat kokea enemmän rakastamaasi rauhaa ja tasaisuutta, ja perheen parissa pitäisi olla kohtuullisen hyviä hetkiä. Löydät näinä aikoina enemmän aarteita sisimmästäsi ja se voi näkyä unimaailmassa. Näyttävä tyylisi puree paremmin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinusta voi kuoriutua vaikka mitä näinä aikoina, sillä näkyvyyteen liittyvä Jupiterkin on mukana kuvassa, lisäämässä olemuksesi tai vaatetuksesi näyttävyyttä tai tehoa. Tarve esiintymiseen voi nostaa päätään ja johtaa sitä sisältävään harrastukseen. Älä kuitenkaan pidä rakkautta itsestäänselvyytenä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Turvallisuusasiat pohdituttavat, ja saatkin uuden langan tai idean siihen, miten saat olostasi entistä turvatumman. Saatat liioitella jonkun oletetun uhan suhteen tai mielessäsi käy tavallista enemmän tummia sävyjä ja mustaa huumoria. Irti pääsemisestä ehkä keskustellaan ja siihen voi olla radikaali ratkaisu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pyöriikö flunssaviruksia ympärilläsi vai rasitutko arjen tai perheen pyörityksestä? Nyt sinulle voi tulla tunne, että jotain täytyy tehdä eri tavalla, jotta nämä asiat saadaan sujumaan paremmin. Nyt on mahdollista luopua turhasta tavarasta tai saada tavaroita kiertoon muutenkin. Uusi ostos on sykähdyttävä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ryhmissä näyttäisi nyt olevan pohdiskelua perusteisiin liittyvistä seikoista tai väistämättömistä muutoksista, mutta omalla kohdallasi asiat vaikuttavat menevän mutkattomasti. Suuremmat voimat vievät monia neitsyitä eteenpäin kohtalon tiellä, mutta osana isompaa kokonaisuutta. Suhteessa on vapauden tunne!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt parin päivän aikana voi alitajuntasi työstää monenlaisia asioita, jopa kaukaa menneisyydestä, ja siinä tapauksessa suositeltavaa olisi puhua niistä ja päästä eteenpäin. Työpaikan ilmapiirissä voi olla myös syviä aiheita, ja muutosvalmiuksia saatetaan ottaa esiin. Se, mitä maailmassa tapahtuu, vaikuttaa sinuun!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko sekä molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus, ovat harmoniassa merkkiisi, ja se vaikuttaa siihen, että päästät helposti irti negatiivisista tunteista ja koet ympärilläsi turvallisia rakenteita ja suhteita. Joukon ja verkoston voimalla pääset nyt parhaiten näyttämään taitosi tai osoittamaan tunteesi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Takaraivossasi voi tänään olla seikkoja, jotka saattavat olla vanhoja ja jo kauan unohduksissa olleita. Vanha tavara tai valokuva voi muistuttaa sinua niistä. Psyykeesi on muutenkin aktiivinen, ja saatat napata väärällä tavalla sinulle osoitetut sanat. Älä kiukuttele, jos et pääse eteenpäin haluamallasi tavalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Edessäsi voi olla tilanne, jossa pitää vääntäytyä mutkalle, jotta asiat saadaan sopiville raiteille. Kohtaamisia ja tapaamisia näyttäisi olevan luvassa, ja vanhoja asioita otetaan esiin. Jos riita on kytenyt, tämä päivä voi puhdistaa pöydän, ja edetään seuraavalle tasolle. Joku uudistaja voi näkyä nyt elämässäsi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voi olla, että olet varsin syvällisesti uppoutunut arkeen, siivoukseen, jokapäiväiseen työhön, jopa niin, että pohdit niiden yhteyttä vaikkapa terveyteen. Jokin aspekti työstä voi tuntua suhteettoman raskaalta, vaikka se ei oikeasti ole. Energiatasosi on onneksi hyvä, ja luovat hankkeet voivat hyvin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla pitäisi näkyä valoa tunnelin päässä useammassakin aiheessa ja nimenomaan siksi, että näet nyt poikkeuksellisen syvälle siinä, mihin sinusta on vaikkapa luovuuden ja esiintymisen suhteen. Jonkinlainen esiintyjäpiirre voi jopa kaivautua esiin. Voit yllättäen törmätä tuttuun ihmiseen!

X