Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.–21.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet tällä jaksolla erityisen työkeskeinen ja tuhlaat energiaasi erilaisiin projekteihin ja ideoihin, joiden kannattavuus ei ole välttämättä paras mahdollinen. Olet aikamoinen täydellisyyden tavoittelija. Älä kuitenkaan ole liian ankara itsellesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Keskity välillä itseesi ja koeta rentoutua. Kaipaako jokin suhde päätepistettä? Tee asialle jotain! Varo väärinkäsityksiä ja virheitä ylipäätään. Kun et tee asioista liian monimutkaisia, vältyt viikonloppuna odottamattomalta draamalta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hakeudu samalla aaltopituudella olevien ihmisten seuraan. Sinulle tarjoutuu loistava mahdollisuus ratkaista eräs ongelma, joka on estänyt sinua toimimasta täysillä. Viikonlopusta näyttää tulevan romanttinen, joten ota siitä kaikki irti.

Jousimies 22.11.–20.12.

Erilaiset neuvottelut ja palaverit näyttävät sujuvan aiempaa helpommin. Saatat silti turhautua, ja se estää sinua paneutumasta täysillä käsillä oleviin asioihin. Mieti, miten saisit paremmin työ- ja vapaa-ajan tasapainoon.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus oppia uusia asioita. Elämännälkäsi kasvaa seikkailujen myötä, ja luvassa on kiinnostavia tapaamisia. Saatat ajautua mukaan projekteihin, jotka näyttävät hienoilta, mutta vaativat vielä lähempää tarkastelua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tämä jakso on muutosten aikaa, ja pystyt vihdoin tarttumaan asioihin, jotka ovat jämähtäneet paikoilleen. Joitakin asioita täytyy ravistella, jotta pääset etenemään toiveidesi mukaan. Saatat sortua tuhlailuun, joten kiinnitä erityistä huomiota rahankäyttöösi.

Kalat 19.2.–19.3.

Suhderintamalla näyttää hyvältä. Pystyt ylittämään eteen tulevat vaikeudet, ja syvempi harmonia valtaa alaa. Joitain kuhmuja tai viivästyksiä voi ilmaantua työ- tai raha-asioissa, joten ole varovainen toimissasi. Muista levätä ja rentoutua tarpeeksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet hyvässä vireessä, mutta varaudu silti väärinkäsityksiin. Oletko valmis kiinnittämään enemmän huomiota terveyteesi? Kiinnostuksesi hyvinvointiin saa sinut viettämään aikaa ihmisten kanssa, jotka jakavat samat terveelliset elämäntavat.

Härkä 20.4.–20.5.

Unelmiesi toteuttaminen vaatii kärsivällisyyttä, inspiraatiota ja mielikuvitusta. Sinulla on niitä kaikkia. Sinun täytyy vain onnistua yhdistämään ne oikeassa suhteessa, ja menestys on taattua. Joudut luultavasti tekemään jotain riskialtista, mutta se kannattaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat tuntea olosi saamattomaksi. Listaa tehtävät asiat ja aseta niiden tekemiselle takaraja. Muuten saatat muuttaa mielesi tai ajautua polulle, jolla kohtaat vähiten vastustusta. Pidä kiinni omista päämääristäsi, älä anna toisten johdattaa sinua harhaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Osaat olla tahdikas, ja se auttaa sinua vaikeissa tilanteissa ja keskusteluissa. Ota asioista selvää ennen kuin teet tärkeitä päätöksiä. Luota omaan päätöksentekokykyysi, älä välitä liikaa siitä, mitä mieltä perheesi tai ystäväsi ovat.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet tyytyväisin, kun voit itse päättää omista asioistasi eikä sinun tarvitse kuunnella toisten mielipiteitä. Tämä ei välttämättä ole aina käytännöllistä, mutta itsenäisillä päätöksillä on suuri vaikutus hyvinvointiisi. Kuuntele sisintäsi, se kertoo tärkeimmän.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X