Horoskooppimerkit

Horoskooppisi paljastaa herkän kohtasi – nämä loukkaukset satuttavat sinua kaikista syvimmin

Kalat ei kestä, jos hänen luovuuttaan halveksitaan. Leijona ei anna anteeksi läheisen petosta, ja kaksosten itsetunto luhistuu, jos häntä moititaan suupaltiksi. Lue, millainen loukkaus satuttaa horoskooppimerkkiäsi – ehkä opit suojelemaan herkkää kohtaasi paremmin.

Teksti:
Janica Brander

Mikä loukkaa horoskooppimerkkiäsi kaikkein verisimmin?

Kalat ei kestä, jos hänen luovuuttaan halveksitaan. Leijona ei anna anteeksi läheisen petosta, ja kaksosten itsetunto luhistuu, jos häntä moititaan suupaltiksi. Lue, millainen loukkaus satuttaa horoskooppimerkkiäsi – ehkä opit suojelemaan herkkää kohtaasi paremmin.

horoskooppi

Oinas (21.3.–20.4.) luhistuu, jos hänet ohitetaan

Oinas voi vaikuttaa voittamattomalta, mutta häntä on yllättävän helppo satuttaa. Loukkaavin asia, jonka oinaalle voi tehdä, on sanoa häntä huonoksi tai epäonnistuneeksi missä tahansa asiassa.

Oinas haluaa olla paras työssä, urheilussa, peleissä sekä makuukammarin puolella. Vielä suoraa haukkumista enemmän häntä loukkaa se, jos häneen ei yksinkertaisesti kiinnitetä huomiota. Oinas ei kestä, jos hänen puheensa keskeytetään, häntä ei katsota silmiin tai hänen argumenttinsa ohitetaan.

Oinas janoaa suosiota. Hän ei kestä olla huono, mutta sietämättömintä on se, jos häntä pidetään tylsänä. Oinas ei välttämättä loukkaannu tulisesta riidasta, mutta auta armias, jos joku haukottelee, kun kertoo saavutuksistaan tai flirttailee.

Oinaan luonnehoroskooppi

Härkää (21.4.–20.5.) ei kannata moittia huolimattomaksi

horoskooppi_härkä

Härkä on käytännöllinen maamerkki. Hän suunnittelee tekemisensä huolellisesti ja punnitsee kaikki riskit. Härkä loukkaantuu syvästi, jos häntä moititaan huolimattomaksi.

Härkä kaipaa huomiota, mutta esittää vaatimatonta. Hän tarvitsee kehuja esimieheltään, kollegoiltaan ja perheeltään. Nöyryytys ja raivo ravistelevat härkää, jos hän saa suuren projektin maaliin, eikä kukaan kehu häntä, tai muut vain valittavat toissijaisista pikkuvirheistä.

Vaikka härkä on usein varsin laiska ja mukavuudenhaluinen, hän tekee paljon asioita läheistensä hyväksi. Hän hemmottelee rakkaitaan etenkin ruoalla ja juhlilla. Härkä voi loukkaantua syvästi, jos vieraat eivät kehu hänen voileipäkakkuaan tai joku kieltäytyy kahvipullasta.

Härän luonnehoroskooppi

Kaksoset (21.5.–21.6.) häpeää, kun hänet hiljennetään

horoskooppi kaksoset

Kaksoset on horoskooppimerkeistä verbaalisin. Sulavasanainen älykkö loukkaantuu sydänjuuriaan myöten, jos häntä ei kuunnella tai hänen järjenjuoksunsa kyseenalaistetaan.

Kaksoset saa monet viihtymään seurassaan ja nauramaan huumorilleen. Kaikki eivät kuitenkaan jaksa tauotonta papatusta ja vitsien tehtailua. Vaikka kaksoset vaikuttaa rempseältä päiväperholta, hän on kuin loukattu lapsi, kun joku pyytää tai käskee häntä olemaan hiljaa.

Kaksosten itsetunto rakentuu sivistyksen ja fiksuuden varaan. Jos joku huomaa, että kaksoset on käsittänyt jotakin väärin tai hänen tiedoissaan on aukkoja, kaksoset tuntee kutistuvansa mitättömäksi. Pahinta on, jos hänen väärä tietonsa leviää julkisesti, ja tuntemattomat huomaavat mokan.

Kaksosten luonnehoroskooppi

 

Rapu (22.6.–22.7.) riutuu hylättynä ja petettynä

horoskooppi rapu

Läheiset muodostavat ravun heimon, joka on hänelle tärkeämpää kuin mikään muu maailmassa. Suurin loukkaus ravulle on se, jos ystävä tai rakastettu hylkää hänet.

Rapu voi kokea pienet ja symbolisetkin eleet torjuviksi. Hän kasvattaa näitä patoutuneita tunteitaan hiljaa sisällään, eikä toinen edes välttämättä tiedä, miten iso asia tapaaminen tai sen peruminen on ravulle. Kun kyse on todellisesta hylkäämisestä tai pettämisestä, rapu voi luhistua täysin toimintakyvyttömäksi.

Rapu on herkkä myös tyyliään koskeville loukkauksille. Hänen on vaikea kestää, jos perheenjäsen ei pidä hänen tekemästään ruoasta. Taiteellinen rapu piilottelee luomuksiaan, mutta näyttäessään ne muille hän odottaa kehuja ja suuttuu, jos vastaanotto on nuiva.

Ravun luonnehoroskooppi

Leijona (23.7.–22.8.) ei anna anteeksi petosta

horoskooppi leijona

Kehuja, kehuja ja kehuja. Niistä on leijonan onni tehty. Kaikenlainen huomiotta jättäminen loukkaa leijonaa syvästi. Mitä läheisempi ihminen, sitä enemmän hänen kylmyytensä loukkaa.

Leijona tarvitsee huomiota etenkin suuressa joukossa. Ajatus siitä, että moni muukin voi nousta valokeilaan, kauhistuttaa häntä. Jos esimies haluaa pitää leijonan tyytyväisenä, tätä pitää kehua säännöllisesti. Alainen pärjää leijonapomon kanssa, kunhan katsoo tätä aina hieman ylöspäin.

Myös lojaalius on leijonalle tärkeä asia. Veri on vettä sakeampaa, ja hän kestää perheeltään monenlaista. Petturuutta leijona ei kuitenkaan hyväksy. Jos perheenjäsen riitelee leijonan kanssa rahasta tai omaisuudesta, sotakirvestä ei ole helppo haudata.

Leijonan luonnehoroskooppi

 

horoskooppi neitsyt

Neitsyen (23.8.–22.9.) tarkkuutta ei kannata arvostella

Neitsyt on perfektionisti, hermoilija ja tutkijaluonne. Hän ei kaipaa huomiota, vaan kunnioitusta. Neitsyt loukkaantuu verisesti, jos hänen tarkkuudelleen nauretaan tai sitä halveksitaan.

Neitsyt tarvitsee pikkutarkat sääntönsä pitääkseen hermonsa hallinnassa. Jos hänen tarkkuuttaan pilkataan, hänen arkensa tukipilarit heiluvat. Pahinta on, jos arvostelija on neitsyen arvostama älykkö. Tällöin neitsyt kokee olevansa tyhmä tai epäonnistunut.

Tyhmyys taas tuntuu neitsyestä nöyryyttävältä, jopa pelottavalta. Hän yrittää hallita neuroosejaan organisoimalla, noudattamalla aikatauluja ja sääntöjä. Neitsyt on epävarma ilman rutiinejaan, ja niiden pilkkaaminen tuntuu suorastaan sielun solvaamiselta.

Neitsyen luonnehoroskooppi

Vaaka (23.9.–22.10.) järkyttyy itsekkyydestä

horoskooppi vaaka

Vaaka on miellyttämisenhaluinen, ymmärtäväinen horoskooppimerkki. Vaaka ei loukkaannu herkästi, mutta kun hän loukkaantuu, syy on toisen itsekkyys.

Vaaka miettii aina kokonaisuutta ja pyrkii vähintään kaikkia tyydyttävään kompromissiin. Hän ei ymmärrä narsismia ja toisten tallomista oman edun nimissä. Vaaka järkyttyy, jos hän tekee kaikkensa toisen eteen, mutta toinen ei huomioi häntä millään tavalla.

Vaaka arvostaa solidaarisuutta ja sanattomia sopimuksia, joissa palveluksesta luvataan vastapalvelus. Itsekkyys ja sosiaalinen kylmyys järkyttävät häntä. Vaa’alla on usein laajat verkostot, ja hän kostaa kylmyyden sulkemalla loukkaajan piiriensä ulkopuolelle.

Vaa’an luonnehoroskooppi

Skorpioni (23.10.–22.11.) murtuu seksuaalisesta kylmyydestä

horoskooppi skorpioni

Skorpioni on syvästi tunteva, jopa takertuva luonne. Hän odottaa läheisiltään yhtä syvää sitoutumista ja loukkaantuu, jos nämä eivät ole suhteessa yhtä tosissaan.

Skorpioni päästää lähelleen vain harvat pitkän tunnustelun jälkeen. Läheistensä puolesta hän on kuitenkin valmis mihin tahansa. Skorpioni ei hyväksy sitä, jos läheinen ei puolusta häntä ehdoitta, vaan alkaa moralisoida skorpionin tekemisiä. Pahinta on, jos rakas tai ystävä sanoo skorpionin ansaitsevan rangaistuksen.

Seksi on skorpionille pyhä asia. Hän tarvitsee sitä parisuhteessaan paljon tunteakseen, että toinen todella rakastaa häntä. Seksuaalinen välinpitämättömyys on skorpionille yhtä kuin hylkäys. Hän tuntee lähes fyysistä kipua, jos toinen ei vastaa hänen kosketuksiinsa.

Skorpionin luonnehoroskooppi

Jousimies (23.11.-22.12.) ei kestä tylsäksi moittimista

horoskooppi jousimies

Kuten muillakin tulimerkeillä, jousimiehellä on suuri, mutta yllättävän herkkä ego. Seikkailija loukkaantuu, jos hänen vihjataan olevan tylsä, arka tai paikalleen jämähtänyt.

Jousimies tutkii aina uutta. Yksi vaihtaa työpaikkaa, toinen maata, kolmas bilettää villisti ja neljännellä riittää rakastajia. Jousimies nauttii värikkäästä imagostaan, ja häntä loukkaa syvästi, jos hänen vihjataan olevan kaavoihin kangistunut tylsimys tai vanhoillinen moralisoija.

Jousimies loukkaantuu tulisesti ja räväkkyyteensä nähden herkästi. Hänen on välillä vaikea erottaa persoonansa mielipiteistään ja teoistaan. Jos joku sanoo, että hänen ideansa ei ole omaperäinen, jousimies kokee, että häntä syytetään tylsäksi. Mielipaha ei kuitenkaan kestä kauaa.

Jousimiehen luonnehoroskooppi

 

Kauris (22.12.–19.1.) loukkaantuu ahkeruutensa arvostelusta

horoskooppi

Kauris on eläinradan supersuorittaja. Menestys on hänelle kaikki kaikessa, ja kauriin on vaikea kestää ammatillisten saavutustensa arvostelua ja pilkkaa.

Ulkokuori ja ansioluettelo ovat kauriille yhtä kuin hänen arvonsa ja sisimpänsä. Jos ura takkuaa, kauris kokee, että hänen persoonansa on kelvoton. Kauris kaipaa myös kovasti ihailua, vaikka teeskenteleekin vaatimatonta. Hän haluaa olla alansa huippu, kadehdittu ja ihailtu.

Kauris ei kestä, jos esimies ei palkitse hänen uurastustaan kehuilla tai ylennyksellä, tai häneen unohdetaan viitata tutkimusten ja kirjojen esipuheissa. Myös ahkeruuden pilkkaaminen satuttaa. Kauris ei tule toimeen rentoilijoiden kanssa, jotka kuittaavat hänen uurastuksensa turhana hössötyksenä.

Kauriin luonnehoroskooppi

 

Vesimies (20.1.–19.2.) ei siedä valehtelemista

horoskooppi vesimies

Vesimies vaikuttaa persoonalta, jota on mahdotonta loukata. Helppoa se ei ole, sillä vesimies on itsevarma ja suvaitsevainen. Valehtelemista hän ei kuitenkaan siedä.

Vesimies voisi hyvin elää avoimessa tai polyamorisessa suhteessa. Rakastajan muut kumppanit tai ystävien toiset ystävät eivät horjuta hänen minäkuvaansa. Vesimies haluaa kuitenkin tietää, missä mennään. Toinen saa olla epäsovinnainen, mutta hänen tulee olla rehellinen.

Jos läheinen valehtelee, vesimies ihmettelee, miksi hän ei ole toisen luottamuksen arvoinen. Tämä on hänelle suurempi loukkaus kuin vaikka se, että kumppani harrastaisi seksiä muiden kanssa. Vesimiehen on vaikea kestää myös petoksia liike-elämässä ja politiikassa.

 Vesimiehen luonnehoroskooppi

 

Kalat (20.2.–20.3.) murtuu luovuutensa pilkkaamisesta

horoskooppi kalat

Kalat on esteettinen horoskooppimerkki, jolla on voimakas sisäinen maailma. Kalat myös loukkaantuu herkästi. Erityisen paljon loukkaa hänen luovuutensa ja herkkyytensä mollaaminen.

Kalat kärsii, jos hän on perheensä ainoa haaveileva taiteilija. Hän muistaa ikuisesti taivaanrannan maalariksi pilkkaamisen ja taideteoksilleen naureskelun. Samalla loukkaukset ovat hänelle polttoainetta, jotka saavat hänet kapinoimaan entistä kiivaammin.

Kalat murtuu myös rypyistä rakkaudessa. Erityisen tuskallista on, jos oma kumppani pilkkaa kalojen taiteellisuutta ja käskee häntä hakeutumaan kunnon töihin. Kalat kokee olevansa arvoton ihminen, huono taiteilija ja mikä pahinta – rakkaansa halveksima.

 Kalojen luonnehoroskooppi

Lue myös:

Top 5: Nämä ovat horoskooppimerkkien yleisimmät parisuhdemokat

Flirttailuhoroskooppi – nämä merkit paljastavat, onko hän kiinnostunut sinusta

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – lue, millainen sinä olet pahimmillasi

Nokkela, hellä, intohimoinen… Nämä ovat horoskooppimerkkien parhaat puolet

Lähteet: Astro.fi, Your Tango

X