flirttailuhoroskooppi
Ravun kuvitellaan usein olevan ujostelija, joka ei tee aloitetta. Ihastuessaan rapu kuitenkin yllättää. Hän on se hiljainen tyyppi, jonka menestystä rakkauselämässä puheliaammat ihmettelevät.
Horoskooppimerkit

Flirttailuhoroskooppi – nämä merkit paljastavat, onko hän kiinnostunut sinusta

Ihastunut oinas ehdottelee suoraan, skorpioni taas flirttailee viekoittelevilla katseilla. Neitsyt voi hermoilla niin paljon, ettei ihastus ymmärrä, mistä on kyse. Jos mietit, onko tietty ihminen sinusta kiinnostunut, selvitä hänen horoskooppimerkkinsä ja lue, miten hän flirttailee.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Oinas (21.3.–20.4.) ehdottelee suorasanaisesti

Jos oinas flirttailee, se ei jää epäselväksi. Itsevarma tulimerkki marssii sarvet ojossa ihastuksensa luo ja tekee kaikkensa saadakseen tämän kiinnostumaan.

Oinas käyttää flirttaillessaan kaikki keinot, sekä verbaaliset että fyysiset. Hän tulee juttelemaan, katsoo pitkään silmiin, tarjoaa juotavaa, imartelee suorasukaisesti ja tulee lähelle. Tanssilattialla hän elehtii niin estottomasti, että ujo ihminen voi kiusaantua hänen innostuksestaan.

Jos vastapuoli ei syty, oinas ei lannistu, sillä hän rakastaa haasteita. Oinaan on joskus vaikea ymmärtää eroa ihailun ja häirinnän välillä. Hän voi roikkua ihastuksessaan ärsyttävästi, ja hänen pitäisikin  opetella jättämään toinen rauhaan, jos tämä ei anna vastakaikua.

Härkä (21.4.–20.5.) tupsahtaa ”sattumalta” paikalle

Härän jähmeän kuoren alla piilee aistillinen hurmuri. Hän ei ihastu keneen tahansa, mutta kun hän ihastuu, hän änkeytyy määrätietoisesti ihastuksensa lähelle aina, kun mahdollista.

Härkä on flirttaillessaankin perusteellinen ja järjestelmällinen. Hän seuraa ihastustaan somessa ja peukuttaa ahkerasti tämän postauksia. Härkä myös ”tupsahtaa sattumalta” tapahtumiin, joihin on huomannut lemmittynsä ilmoittautuneen Facebookissa.

Härän hurmauskeinot ovat klassisia ja käytännöllisiä. Hän laittautuu ihastuksensa seurassa parhaimmilleen, tuo työpaikan kahvitauolle tämän lempiherkkuja, ostaa kukkia ja kutsuu treffeille.

Laiska härkä ei jaksa piirittää kepeitä ihastuksiaan, joten flirtti kertoo siitä, että hän on tosissaan.

Kaksoset (21.5.–21.6.) viettelee tykittämällä vitsejä

Kaksoset on yksi flirttailevimmista horoskooppimerkeistä. Juttu luistaa, nauru helisee ja vitsejä tulee kuin liukuhihnalta, kun sanaseppo haluaa tehdä vaikutuksen.

Kaksoset ei kuitenkaan alennu mauttomiin juttuihin. Hän liehittelee älykkäillä ja sarkastisilla vitseillä. Joskus hän on ihastustaan kohtaan jopa pisteliäs, ja vastapuoli voi loukkaantua. Kaksoset testaa kuitenkin vain niitä, jotka ovat hänen karismansa arvoisia ja yhtä vahvoja.

Joskus kissa kuitenkin vie ihastuneen kaksosten kielen. Äkillinen mykkyys, takeltelu ja paikalta pakeneminen eivät johdu siitä, että häntä ei kiinnostaisi. Päinvastoin, hurmaantuminen voi saada ulospäinsuuntautuneen papattajan kerrankin sanattomaksi.

Rapu (22.6.–22.7.) vilkuilee ja hymyilee seksikkäästi

Ravun kuvitellaan usein olevan ujostelija, joka ei tee aloitetta. Ihastuessaan rapu kuitenkin yllättää. Hän on se hiljainen tyyppi, jonka menestystä rakkauselämässä puheliaammat ihmettelevät.

Kun rapu on kaksin ihastuksensa kanssa, hän katsoo tätä syvälle silmiin, laskee välillä katseensa ujosti ja tuijottaa taas. Hän tulee lähelle, on hipaisevinaan hiuksen toisen kasvoilta, madaltaa ääntään ja keimailee. Hän on yksinkertaisesti viekoittelevan seksikäs, mutta ei päällekäyvä.

Ihastuneesta ravusta voi paljastua myös uusi, suorastaan yltiöpäinen puoli. Hän lähettelee runollisia viestejä ja kutsuu ihastuksensa rantapiknikille. Tarjolla on herkkuja ja kuohuviiniä, musiikkia unohtamatta.

Leijona (23.7.–22.8.) esittelee tanssitaitojaan ja valtaansa

Leijona on tottunut saamaan haluamansa. Vaikka yleensä hän janoaa palvontaa, flirttaillessaan hän järjestää näyttäviä tempauksia saadakseen vastakaikua.

Diivaileva horoskooppimerkki flirttailee vaatteilla. Hän pukeutuu uskaliaasti, käyttää kirkkaita värejä ja voimakkaita tuoksuja. Baarissa hän hakeutuu kiinnostavan ihmisen lähelle ja esittää tanssispektaakkelin, jonka rinnalla Michael Jacksonin Moonwalk on nyhväämistä.

Leijona esittelee mielellään myös valtaansa. Hän tarjoaa ihastukselleen drinkkejä rahaa laskematta ja ostelee lahjoja. Hän voi myös pompottaa ihmisiä osoittaakseen mahtinsa. Tämä voi vaikuttaa ylimieliseltä ja ärsyttävältä, joten vallanhimoaan kannattaa himmata.

Neitsyt (23.8.–22.9.) passaa ja papattaa hermostuneesti

Neitsyt on hillittyjen eleiden horoskooppimerkki. Hän tunnustelee maastoa pitkään ennen kuin uskaltaa flirttailla avoimesti. Hermostuksissaan neitsyt lähettää myös ristiriitaisia viestejä.

Älyllinen puurtaja flirttailee olemalla nokkela ja heittelemällä nippelitietoa. Toinen voi kuitenkin tulkita tämän besserwisseröinniksi. Neitsyt näyttää ihastuksensa myös passaamalla. Hän pesee lemmittynsä kahvikupin työpaikalla ja luo lumet ihanan naapurinsa pihalta.

Neitsyt on myös hermoileva perfektionisti. Hän saattaa ahdistua ja vetäytyä yllättäen. Flirttailu voi myös loppua, jos ihastuksella on rumat sukat. Neitsyen kannattaakin käyttäytyä johdonmukaisemmin ja rohkeammin, mutta nipottaa vähemmän.

Vaaka (23.9.–22.10.) myötäilee ihastuksensa mielipiteitä

Vaaka flirttailee niin paljon, että se on hänelle lähes tapa. On vaikea tietää, milloin tämä hurmuri on vain kohtelias, milloin tosissaan kiinnostunut.

Vaaka availee kaikille ovia ja tarjoaa juomat koko seurueelle, joten näistä eleistä ei kannata vetää vielä johtopäätöksiä. Jos mietit, onko vaaka kiinnostunut sinusta, kiinnitä huomiota siihen, puolustaako hän sinua väittelyissä ja jaksaako hän kuunnella sinua.

Vaaka on diplomaattinen juupas-eipäs-tyyppi. Halutessaan tehdä vaikutuksen hän asettuu ihastuksensa puolelle ja myötäilee tämän mielipiteitä. Hänen perusluonteensa on levoton, mutta flirttaillessaan hän jaksaa kuunnella toisen tylsimmätkin jutut ja yrittää pitää muut poissa.

Skorpioni (23.10.–22.11.) hurmaa eroottisella magialla

James Bondin sanotaan olevan horoskoopiltaan skorpioni, ja tämä kertoo kaiken olennaisen merkin flirttailutyylistä. Skorpionista huokuu synkkä, maaginen ja seksuaalinen vetovoima.

Kiinnostunut skorpioni pelaa katseillaan ja kehollaan. Hän tuijottelee ihastustaan kohtalokkaasti ja kutkuttavan häijysti. Hän ei tyrkytä itseään tai puhu paljoa. Päinvastoin, hän uskaltaa olla hiljaa ja vain katselee toista, kunnes jännitys alkaa kutitella ihastuksen vatsanpohjaa.

Seksuaalinen skorpioni ei kuitenkaan pelkää tehdä aikeitaan selväksi. Siviilissä ujon oloinen skorpioni voi lähetellä ihastukselleen viestejä, jotka saavat tämän korvat punoittamaan. Hän ehdottaa yhteistä yötä parilla päättäväisellä sanalla ja hymyilee tuhmasti päälle.

Jousimies (23.11.–22.12.) ehdottaa tärskyjä Roomaan

Ensitreffeille Roomaan? Miksi ei, jos jousimieheltä kysytään. Seikkaileva hurmuri valloittaa ihastuksensa yllätyksillä ja lahjoilla, joiden hintalappua ei katsota.

Tämä tulimerkki flirttailee järjestämällä show’n. Hän heittää peliin parhaat vitsinsä, rohkeimmat tanssiliikkeensä, älyttömimmät tempauksensa ja romanttisimmat tunnustuksensa. Oli valittu taktiikka mikä tahansa, varmaa on se, ettei flirtti jää huomaamatta.

Yin ja yang kuvastavat jousimiestä, jossa on myös erittäin syvällinen puoli. Vaikka hän hakee huomiota äänekkäällä sirkuksella, hän hakeutuu myös kahden kesken ihastuksensa kanssa. Jousimies haluaa jutella henkeviä ja paljastaa toiselle herkkyytensä ja haavansa.

Kauris (22.12.–19.1.) töksäyttää treffipyynnön suoraan

Kauriin flirttailutyyli on sekoitus suoruutta ja salaperäisyyttä. Tämän horoskooppimerkin aikeita onkin joskus vaikeita tulkita, eikä ihastus välttämättä huomaa kauriin flirttiä.

Kauris ei nikkaile silmää, ja jos hän flirttailee, hän on todella kiinnostunut. Kauris haluaa vuoren huipulle, ja ihastus on hänelle yksi tavoite, jonka hän haluaa saavuttaa. Ujokin kauris uskaltautuu pyytämään ihastustaan treffeille, eivätkä ensimmäiset pakit välttämättä lannista häntä.

Ennen kuin päästään tähän vaiheeseen, kauriin flirttiä on kuitenkin vaikea huomata, ja ihastus voi olla toiselle suuri yllätys. Merkkejä voi kuitenkin etsiä kauriin elekielestä. Hän katsoo syvälle silmiin, nyökyttelee kun ihastus puhuu ja kumartuu tätä kohti.

Vesimies (20.1.–19.2.) linkkailee lemmitylleen tutkimuksia

Tähtiradan älykön flirttailu ei ole romanttista hurmaamista. Vesimies osoittaa kiinnostuksensa älykkäällä keskustelulla tai hyppää suoraan iholle. Ruusuja on turha odottaa.

Varmin merkki vesimiehen kiinnostuksesta on se, että juttu luistaa. Hän puhuu paljon intohimoistaan, mutta laskeutuu kerrankin ylhäisestä pilvilinnastaan. Hän kyselee kovasti toisen asioista, linkkailee ihastukselleen tutkimuksia tämän kiinnostuksenkohteista ja lähtee tämän lempibändin keikalle.

Vesimies osoittaa ihastuksensa myös fyysisesti. Toinen voi kokea, että itse asiaan hypätään liian suoraan. Vaikka kynttiläillalliset ja lepertely eivät ole vesimiehen juttuja, hänen kannattaa siirtyä jutustelusta hieman hitaammin ja romanttisemmin kylkeen liimautumiseen.

Kalat (20.2.–20.3.) kujertaa ja ostaa kukkia

Kujerteleva kalat on kova flirttailija. Kun hän ihastuu, ujous karisee. Kalat kikattaa, keimailee, passaa ihastustaan ja lepattaa hänen ympärillään kuin perhonen.

Ihastunut kala on suloisen lapsekas. Hän haluaa esitellä ihastukselleen kaikki taitonsa ja hauskat juttunsa. Hän ei kuitenkaan machoile tai diivaile. Kalat ei flirttaile mahtailemalla, vaan hän haluaa tehdä toisen olon mahdollisimman mukavaksi ja tärkeäksi.

Tämä horoskooppimerkki huolehtii, että baarissa soi ihastuksen lempimusiikki. Hän tekee ikävät hommat työkaverin puolesta ja tarjoaa vilttiä palelevalle. Hän on romanttisten eleiden mestari, jonka seurassa ruusut, tuoksukynttilät, kuutamoyöt ja pianomusiikki eivät tunnu teennäisiltä.

Lähteet: Power of Positivity, Vice

X