Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 21.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Energiatasosi saattaa vaikuttaa ristiriitaiselta, ja olotilasi voivat muuttua moneen kertaan päivän aikana. Väsymyskin voi iskeä viimeaikaisista aherruksista ja aktiviteeteista, mutta jatkossakin aherrat voimakkaasti, sillä Mars viipyy vielä merkissäsi. Nyt ratkaisevinta on kyvykkyytesi sanoa asia ääneen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet todennäköisesti kokenut viime aikoina alitajuisia virtoja, piilevää tekemistä tai salassa valmistautumista, ja kaikessa sellaisessa näyttäisi nyt olevan jonkinlainen etappi. Olisi hyvä nähdä, mitkä psykologiset esteet on syytä käydä läpi ja hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Saat syvällisen tunnekokemuksen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jotain poikkeuksellista voi ilmetä laajemmassa piirissä tai verkostossa, ja se voi tuoda elämääsi aivan uutta dynamiikkaa tai kovan tahdin! Sinulla olisi nyt itselläsi kapasiteettia vaikka ohjata isoa ryhmää kiinnostavan aktiviteetin pariin. Tunne-elämässä on sävyjä, jotka liittyvät poissaoloon tai syventymiseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tavoitteesi voivat olla huippukorkealla tänään! Planeetat voivat myös laittaa sinut reagoimaan voimakkaasti kaikkeen, ja ehkä tulkitsemaan toisten sanomisia liikaa vaikkapa loukkaaviksi. On mahdollista, että saat näkyvyyttä asiaan tai sinut nostetaan esiin. Löydät ystävyydestä uuden merkityksen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt voi olla paljonkin mielialaa kohottavia tapahtumia, joihin otat osaa intopinkeenä, etkä meinaa pysyä nahoissasi. Ulkomailla tai ulkomaalaisilla teemoilla saattaa olla vastustamatonta vetovoimaa sinuun ja ympärilläsikin voi olla kaikenlaisia pyrkimyksiä maailmalle. Joku suhdeasia olisi hyvä selvittää!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinusta voi tuntua siltä, että joidenkin aihealueiden kanssa pitää tasapainoilla niin, että osaat pitää tietyt seikat omana tietonasi. Kaiken tuominen esiin voisi haitata asemaasi jossain yhteydessä. Taloudessa voi olla paikka, jolloin jokin meno tulee ajankohtaiseksi ja se rokottaa tilejä. Venus syventää kaukosuhdetta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat ovat sen verran poikkeuksellisia kohtaamisten saralla, että voit olla äimän käkenä useamman kerran päivän aikana. Vaikka olisit kuinka urautunut suhteissasi, joku voi lyödä kiilan väliin ja saada sijaa elämässäsi, myös yhteistyön suhteen. Monet asiat voivat lähteä uuteen lentoon!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt olisi aika uusille oivalluksille arjen suorittamisessa, joten laita harmaat aivosolusi käyttöön ja keksi, miten saat helpommalla järjestettyä, siivottua tai korjattua. Myös terveydentilasi suhteen on otollinen aika löytää ennaltaehkäisevät keinot. Aurinko siirtyy harmoniseen asemaan merkkiisi, ja se näkyy elinvoimassa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu, Mars ja Jupiter ovat energisessä ja aloitteellisessa oinaan merkissä, ja tämä planeettapläjäys tuo myös sinulle ennenkuulumatonta energiaa tai tahtoa voittaa kaikki esteet. Nämä planeetat voivat johtaa uskomattomaan, mieleenpainuvaan tilanteeseen tai seikkailuun. Viekö halusi sinua kuin pässiä narusta?

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan sinun nyt vihdoin otettava lusikka kauniiseen käteesi ja kohdattava ongelma, joka on roikkunut ilmassa jo pitkään? Suoruus on nyt suosittua monien keskuudessa muutenkin, joten kannattaa harkita taktiikan muuttamista. Ovatko jotkut kodin asiat tai käytännön järjestelyt uusissa mittasuhteissa?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onkohan sinun paneuduttava yhä tiiviimmin tai energisemmin tehtävään, joka vaatii tarkkuutta sanojen tai kirjoittamisen kanssa? Vai täytyykö sinun järjestää paperisi, kirjasi, tiedot tai mapit uuteen paikkaan, josta tiedot on helppo saada? Perhesuhde haastaa sinua toimimaan paremmin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat oinaassa ja niihin liittyvä poikkeuksellinen puhkuva energia puskee sinua erityisesti materiaalisissa aiheissa ja voi laittaa sinulle houkutuksia heräteostoihin! Tarve saada yhä vain enemmän saattaa olla mottosi näinä aikoina, mutta yritä jarruttaa liiallisuuksia. Jokin viesti vaikuttaa voimakkaasti!

X