Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 31.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Merkurius tekee kolmiota Uranukselle ja yhtymää Jupiterille juuri nyt vuodenvaihteessa. Anna tilaa uusille ja jopa hurjille ideoille ennustustinoja valaessasi tai tarotpöytää omalle tulevaisuudelle tehdessäsi. Huikealle tulevalle vuodelle kilistämme yhdessä vuoden vaihtuessa.

Oinas

Et ehkä pysty tänään käsittämään kaikkea mitä ympärilläsi tapahtuu. Varo liian voimakkaita kannanottoja, sillä tässä päivässä on ainutlaatuista toimivuutta, joka ei ole sinun ohjattavissasi. Anna asioiden edetä siihen suuntaan kuin ne nyt ovat menossa ja sovita siihen oma elämäsi turhia kapinoimatta.

Härkä

Tämä on yksi parhaista päivistä päästää luovuutesi ja innostuksesi ohjaamaan sinua uusille urille elämässäsi. Osaat puhua ja esiintyä niin vakuuttavasti, ettei kenellekään tule mieleen asettaa oivalluksiasi kyseenalaisiksi. Pahin uhkasi on oma epäröintisi, johon ei ole pienintäkään aihetta.

Kaksonen

Koet suorastaan ahdistavaa painetta selvittää joku sinua vaivaava asia. Pelosta huolimatta tänään on paras mahdollinen hetki ottaa asia esille. Tulet huomaamaan, ettei yksikään pelkosi käy toteen. Samalla elämäsi helpottuu ehkä hyvinkin ratkaisevalla tavalla.

Rapu

Tänään et tahdo malttaa pysyä nahoissasi uusien ideoiden vaatiessa sinua löytämään aikaa niiden toteuttamiseen. Kaiva tarvitsemasi aika vaikka kiven alta, sillä jokainen sekunti, jonka tällaisena päivänä asetat innostuksesi käyttöön sisältää ihmeellistä ilon ja menestyksen nektaria.

Leijona

Ajaudut tänään tilanteeseen, jossa sinua ehkä jo pitkään vaivannut asia nousee yllättäen esille. Sano todellinen mielipiteesi muiden reaktioita pelkäämättä ja pysy omassa totuudessasi asian sitten edetessä pidemmälle. Voi olla, että käännät oman kelkkasi toiseen suuntaan ennen kuin päivä on pulkassa.

Neitsyt

Jos jollakin tänään säteilee, niin sinulla. Luota siihen, mitä päästäsi nousee esille ja vie juttua niin pitkälle kuin suinkin on mahdollista, sillä ensimmäisen innostuksen voima on arvaamattoman suuri lopputuloksen kannalta, etenkin tällaisten planeetta-energioiden läsnä ollessa.

Vaaka

Et pysty suoralta kädeltä sulattamaan kaikkea mitä sinulle tänään yritetään tarjota. Tuo epäilyksesi esille, mutta varo tuomitsemasta koko ideaa, sillä jutussa on erittäin merkittäviä aineksia myös sinulle. Katsele asiaa mieluummin tarkkailijan silmin ja vapauta itsesi negatiivisesta ennakkoasenteesta.

Skorpioni

Voimakkaat ja itsellesi täysin selvät ideat eivät mene tänään läpi ilman vahvaa ja jopa vallankumouksellista asennetta. Ole valmis taistelemaan ideasi tai suunnitelmasi puolesta, sillä vain oma innostuksesi on tärkeää menestymisesi kannalta. Innostus on ainoa todellinen menestyksen suuntaviitta.

Jousimies

Jonkun lennokkaat suunnitelmat ovat selvästi ristiriidassa sinun näkemyksesi kanssa. Älä puutu asiaan tai sen toteuttamiseen millään tavalla, mutta jättäydy itse epäilyttäviltä tai muuten vastenmielisiltä vaikuttavien suunnitelmien ulkopuolelle. Menestys tulee aina ilon ja innostuksen vaatteissa.

Kauris

Oivalluskykysi on tänään korkealla tasolla ja tämä päivä kannattaakin käyttää itsellesi tärkeiden neuvotteluiden tai suunnitelmien toteuttamiseen. Menestystä on luvassa kaikissa asioissa, joista tänään jaksat olla innostunut. Älä suotta mieti juttusi tulevaisuutta, sillä huominen syntyy tästä päivästä.

Vesimies

Joudut helposti ristiriitatilanteisiin joidenkin asioiden edetessä liian nopeasti suhteessa sinun suunnitelmiisi. Nyt kannattaisi olla puuttumatta asioiden kulkuun, sillä kehnoiltakin vaikuttavat tapahtumat palvelevat sinun tulevaisuuttasi, vaikka et sitä pysty tällä hetkellä järjellä ymmärtämään.

Kalat

Jos sinulla on mitään keskeneräisiä tai hankalia asioita rästissä, niin tänään kannattaa ottaa ne käsittelyyn. Osaat ajatella ja puhua selkeästi sekä yhdistää näennäisesti ristiriitaisia asioita toimimaan harmoniassa keskenään. Nyt on hyvä aika kehitellä kokonaan uusia ideoita ja puhua niistä.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X