Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 6.8.

6.8.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Mars lähestyy Neitsyen merkkiä kovalla tohinalla ja antaa oman panoksensa suunnitemien onnistumiselle. Elämästä nauttiminen on ainoaa oikeaa menestystä, jota ei tarvitse millään mitata.

Oinas

Monenlaista hankaluutta pukkaa nyt näköpiiriin, eikä tilanteeseen ole odotettavissa helpotusta ennen kuin maltat seisahtaa ja löytää jälleen oman rytmisi tämän päivän tapahtumissa.

Härkä

Tänään sinulla ei ole varaa tehdä oikeastaan mitään omien tunteittesi vastaisesti, sillä se kostautuu välittömästi erilaisina, pieninä ongelmina ja hankaluuksina tehtäviesi hoitamisessa.

Kaksonen

Älä anna ahdistavalle olotilalle ylivaltaa tämän päivän tekemisissäsi, vaan anna sen ohjata sinua pois sellaisten asioiden ääreltä, jotka eivät tällä kertaa palvele tarkoitustaan elämässäsi.

Rapu

Hyvä lataus on nyt päällä ja sinun kannattaa suunnata energiasi sellaisiin asioihin, jotka itse koet tärkeimmiksi ja tällä hetkellä toimivimmiksi. Elämäsi mielekkyys syntyy siitä, mitä tänään teet eikä koskaan tekemisen tuloksista.

Leijona

Ilmassa on melkoisesti sähköä ja sählinkiä, joka voi pahimmillaan aiheuttaa jopa vaaratilanteita, ellet tietoisesti rauhoita tahtiasi ja pienennä tälle päivälle asettamiasi vaatimuksia.

Neitsyt

Nyt on oikea hetki laittaa energiasi hyötykäyttöön. Keskity kaikessa rauhassa ja innostukseesi luottaen vie eteenpäin omaa tärkeäksi kokemaasi projektia. Se on tervettä itsekkyyttä.

Vaaka

Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea, tai vaikka kupposelle kuumaa.

Skorpioni

Vauhtia kannattaa pitää tänään yllä, jos tuntuu että tekemistä riittää, sillä osaat reagoida oikealla tavalla uusiin tilanteisiin ja saat monia itsellesi tärkeitä asioita liikahtamaan ratkaisevasti eteenpäin.

Jousimies

Tunnelmassa löytyy, mutta et silti tahdo oivaltaa mihin päin suksesi kääntäisit. Turhan tökkimisen välttämiseksi kannattaa lopettaa liika miettiminen ja keskittyä vain siihen, mikä on kulloinkin tärkeintä.

Kauris

Innostusta saattaa tänään riittää moneenkin lähtöön, eikä vauhtia tarvitse suotta jarrutella, mutta kannattaa silti valita yksi asia kerrallaan, jota keskityt viemään eteenpäin.

Vesimies

Ajoittainen epäusko erään merkittävän suunnitelmasi toteutumiseen iskee päälle jossain vaiheessa päivää, mutta siitä pääsee helposti eroon kun ripustaa hetkeksi hanskat naulaan ja rauhoittuu.

Kalat

Energiaa luulisi nyt riittävän vaikka mihin, eikä tätä päivää kannata haaskata vastentahtoiseen tekemiseen – eikä missään nimessä liian monen asian tekemiseen samalla kertaa. Tulokset syntyvät innostuksesta, eivät koskaan hosumisesta.

Lue myös

Suosittelemme