päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 1.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kaukainen paikka voi alkaa kovasti kutsua, ja siihen voi liittyä tunnetta tai taide-elämys kuten musiikkia. Haluat ehkä paeta arkista maailmaa, ja keksit siihen hyvä keinon. Matkustaminen saattaa kuulua keinovalikoimaan, mutta on yhtä hyvin mahdollista, että työmatkaa pukkaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla nyt sellaisia tiimipalavereja, joissa on mukana enemmän kuvia, värejä, huumoria tai mielikuvitusta. Ryhmissä saattaa olla samanlaisia elementtejä, jopa musiikkia. Talousasiat ovat pitäneet monia härkiä pihdeissään jo pari viikkoa, mutta nyt saat erityisen selkeän näkymän kaikkeen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työelämä voi herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, ja mahdollisuus sekavaan ilmapiiriin on olemassa. On yhtä hyvin mahdollista, että lennät nyt hyvin ylhäällä tavoitteissasi, mutta ovatko ne realistisia? Paperiasia voi osoittautua erilaiseksi kuin kuvittelit, ja suosituksena on nyt erityinen tarkkuus.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on Neptunus-planeetan voimakkaita värähtelyjä, jotka liittyvät kaikkiin merkkeihin jollain tavalla. Sinä sulautat nämä haaveelliset ja mielikuvitukselliset energiat hyvin omiin tavoitteisiisi vaikkapa luonnossa tai maailman äärillä. Kaipuu solisevan veden ääreen on voimakas monilla merkkisi edustajilla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Esiintymisesi siellä missä kulloinkin olet voi olla näinä päivinä huippuluokkaa. Siihen voi yhdistyä luotettavuus, maagisuus ja glamour. Voit saada kannattajia tai asiakkaita myös hankkeelle tai yritykselle, jota edustat. Pidä huolta taloudesta, ettet hukkaa mitään tai ymmärrä pykälää väärin päin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kohdallesi voi osua ihminen, josta et tiedä, onko hän lintu vai kala. Tai sitten kyseessä on taiteellinen, luova tai puhelias henkilö. Jos olet uuden tahon kanssa tekemisissä, ole varovainen, sillä hänellä ei ehkä ole puhtaat jauhot pussissa tai muuta häikkää löytyy. Väärinkäsitys saattaa syntyä kaikesta huolimatta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arkisen työn tai muun arjen hoitamisen suhteen saattaa tulla eteen jaksamattomuutta, sekavuutta tai jotain yllättävää korjattavaa. Opintoihin kannustavat planeetat ovat yhä päällä, mutta jokin tieto lipuu herkästi ohi korvien. Tieto uppoaa paremmin kuvien tai säkenöivän luennoitsijan myötä. Yhteydenpito johonkin henkilöön toimii!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jotain sekavaa voi olla esillä, mitä tulee materiaalisiin seikkoihin, omistuksiin tai tavaroihin. Mielikuvituksekkaan Neptunus-planeetan vaikutus nimittäin joskus sekoittaa tai kadottaa. Ehkä tämän takia on syytä varmistaa ostettavan tavaran laatu tai siirtää ostos myöhempään ajankohtaan. Onkohan runosuoni hereillä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Neptunus-planeetta on nyt yhteydessä moniin asioihin sinunkin kohdallasi. Mielikuvituksekkaat tai amebamaiset seikat voivat siis tulla väliin ja hämmentää pakkaa. Tällaisessa ilmapiirissä luottamus johonkuhun tai pitkäaikainen suunnitelma voi hetkeksi vesittyä. Jos aloite hyytyy, ota hetkeksi takapakkia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Monet planeetat vetävät yhä itsetutkiskelun pariin tai huomaamaan seikkoja, jotka eivät heti näy paljaalle silmälle. Suositeltavaa olisi tehdä jotain rauhoittavaa tai osallistua vaikka musiikkitapahtumaan. Jopa tanssi voi nyt kiinnostaa. Liukenet rutiinitehtävästä lahjakkaasti, mutta onko sillä seurauksia?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Raha-asioiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Ehkä syytä on myös sen takia, että epäselviä tilanteita tai huijausyrityksiä voi tulla kohdallesi vaikka netissä. Tai sitten kaavailet hankintaa, joka voi olla epärealistinen. Planeetat vetävät tällä hetkellä jalat pois maan päältä monella tapaa, myös suhteissa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt saatat uskoa paljonkin siihen, että maailmassa on kaikkea ihanaa, upeaa ja myös tähtipölyä. Unelmoida voi aina ja nyt pyrit tuomaan unelmia toteutettaviksi. Kannattaa kuitenkin odotella parempia aikoja asioiden toimeenpanemiseksi, sillä nyt on enemmänkin aika nähdä, mitä kaikkea voisit haluta.

X