Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 18.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Luota vain täysillä tunnelmaan etenkin silloin, kun se ilmoittaa, että nyt ottaa oikein kunnolla kupoliin. Uskalla muuttaa elämäsi suuntaa tilanteissa, jotka herättävät nykyisellään tyytymättömyyttä.

Oinas

Elämä on asetettu palvelemaan sinua ja tänään osaat käyttää tätä totuutta jollakin tavalla hyväksesi. Nauti siis kaikesta mitä päätät antaa itsellesi, sillä muuten et koskaan tule saamaan yhtään mitään keneltäkään.

Härkä

Ellet uskalla tai pysty elämään omaa elämääsi nykyisissä olosuhteissa, tunnistat sen tänään tyytymättömyytenä juuri tätä tiettyä olosuhdetta kohtaan. Tyytymättömyytesi on lähtölaukaus muutokselle, joka sinun on itse tehtävä.

Kaksonen

Ota tänään työhösi tai asemaasi uusi näkökulma ja anna sen palvella sinua jollakin uudella tavalla. Tehtävääsi liittyy joitakin erityisiä etuisuuksia joita voit hyödyntää juuri nyt ja ellei liity niin vaihda hommaa.

Rapu

Sosiaaliset yhteydet ovat ihmisen ja elämän palveluksessa. Tänään on sinun päiväsi oivaltaa mitä sinun tulee muuttaa elämässäsi, jotta ympäristösi voi parhaiten palvella juuri sinua.

Leijona

Sorrut tänään tavallista helpommin valittamaan olosuhteita, jotka olet itse itsellesi luonut. Ellet ole tyytyväinen johonkin osaan elämästäsi, suorita luomistyö uudelleen. Elämä antaa sinulle tämän mahdollisuuden jatkuvana optiona, joten miksi jäisit valittamaan.

Neitsyt

Kun näet ympärilläsi turhalta tuntuvaa tyytymättömyyttä, älä yritä poistaa sitä. Tyytymätön ihminen on aina matkalla kohti jotakin parempaa, jonka sinä ehkä olet jo saavuttanut. Kerro hänelle itsestäsi ja anna hänen kertoa itsestään. Se auttaa parhaiten.

Vaaka

Haluat ehdottomasti puuttua johonkin sosiaaliseen epäkohtaan, mutta uskallus ei tahdo riittää. Rohkaise mielesi, sillä kyseisen asian korjaantuminen on vain sinusta kiinni. Ajankohdasta et sentään pysty päättämään.

Skorpioni

Jos koet tänään pettymystä omiin olosuhteisiisi, niin älä missään nimessä sorru valittamaan ahdinkoasi kenellekään. Se vaan pahentaa tilannetta, sillä usein tuo toinen haluaa kertoa mitä sinun tulee tehdä, eikä mikään ole sen masentavampaa. Vai mitä?

Jousimies

Saatat tunnistaa jossain vaiheessa tätä päivää olosuhteiden aiheuttaman ahdistuksen. Voit poistaa sen oivaltamalla oman asemasi kyseisen olosuhteen synnyttäjänä ja ainoana mahdollisena uudistajana.

Kauris

Olet tänään harvinaisen optimistisella tuulella kun joku tulee valittamaan elämänsä kurjuutta. Kerro hänelle mikä sinun elämässäsi on hyvin ja jos hän todella tarvitsee apua, hän kysyy miten olet toiminut.

Vesimies

Ellei elämäntilanteesi tunnu juuri nyt oikein hyvältä, niin hyvä. Ainakin tiedät mihin tarttua elämänlaatusi parantamiseksi ja se on jo paljon. Ajattele niitä raukkoja, jotka ovat samassa tilanteessa ja silti onnellisia.

Kalat

Pystyt tänään näkemään toisten tyytymättömyydessä oman elämäsi valoisat puolet ja nauttimaan niistä vieläkin enemmän. Voi kuinka tärkeää, että joku aina jaksaa olla tyytymätön elämäänsä.

X