Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 25.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet yhä kiinni suorittamisessa ja huomaat olevasi humpsahtanut rutiineihin, joita ei ollut pitkään aikaan. Monet oinaat pohtivat omia tai muiden terveysasioita ja saavat terveysopeista enemmän irti, joten kannattaa varata lukuhetki sellaiseen. Tunneplaneetat voivat viedä sinut korkeuksiin rakkaudessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Vakuuttava esiintymisesi pitää, joten tee niitä asioita, joissa tarvitaan toisten suostuttelemista omalle kannallesi tai yleisen edun eteen. Osaat näyttäytyä oikeassa valossa myös tyylisi suhteen, joka on todennäköisesti nyt asiallinen ja suoraviivainen. Kuu ja Venus osuvat merkkiisi haasteellisesti, joten riitaakin on.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pelkkää rauhaa ja harmoniaa ei tällä hetkellä näyttäisi olevan päällimmäisenä, vaan mielessäsi voi sen sijaan viuhua kotiisi tai perheeseesi liittyviä seikkoja, joita on saatava kuntoon ennenäkemättömällä aikataululla. Kaikenlaisia impulsseja tulee ja menee, mutta älä vedä puoleesi riitatilannetta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinun kannattaisi kysyä itseltäsi tarvitsetko täydentäviä opintoja johonkin, sillä oppimiseen ja tiedon omaksumiseen pitäisi juuri nyt olla erinomaiset mahdollisuudet. Voi olla, että muutenkin käyt enemmän läpi tekstiä, tuotat sitä tai tarkastelet toisten tekstejä. Lompakon avaaminen shoppailun yhteydessä kiinnostaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tässä on vielä monessa mielessä parin edellisen päivän kaltainen tunnelma, sillä planeetat korostavat yhä konkretiaa, tarpeellisia hankintoja ja kaikenlaista rationaalista aktiviteettia ilman huumorin häivää. Toisaalta muutakin on koko ajan ilmassa, kuten loistavaa verkostoitumista ja ihana tunnekokemus!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aivojesi raksutus kuuluu kohta jo naapuriinkin, sillä niin voimakkaina näkyvät nyt aivotoimintosi ja tehokkuutesi kaikessa mihin ryhdyt. Ja saatatkin haalia itsellesi ennätysmäärän aktiviteetteja, mutta varo ettei ylikuormitus seuraa perässä. Jännittäviä kulissientakaisia tuntemuksia on ilmassa, otatko niistä selvää?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet varmastikin jo melkein lähtökuopissa uuden hankkeen suhteen, joka kannattaa ottaa esille vasta huomenna tai myöhemmin. Seuraavalla viikolla olisi hyvä aika saada tasapainoisesti liikkeelle asioita ja hoitaa haastavia työtehtäviä. Toinen paikkakunta kiehtoo ja kiinnostaa, matka- tai muuttokohteena.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viime päivien tapaan saat paljon hyötyä toimimisesta yhdessä monien tahojen kanssa. Olet parhaimmillasi ideoimassa ja hahmottamassa tulevaisuuden mahdollisuuksia niin ihmisille kuin yrityksille. Näytät myös näinä viikkoina kykysi strategina, ja sehän kiehtoo sinua muutenkin. Ole kärsivällinen läheisen kanssa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Hermostosi on herkemmässä tilassa näinä päivinä, ja se voi johtua työtahdista ja asioista, jotka haluat suorittaa täydellisesti loppuun. Yhtäkkinen kunnianhimo on myös voinut iskeä sinuun ja havittelet asemasi, uskottavuutesi tai luottamuksesi parantamista. Kahdenkeskinen harrastus voi olla parasta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Hyödyt vielä auringon ja Merkuriuksen selkiinnyttävästä voimasta, joka saa sinut suuntautumaan automaattisesti oikeisiin asioihin ja enimmäkseen oikealla tavalla. Ristiriitaa on vaikea saada aikaiseksi juuri nyt. Parisuhdeasioissa kannattaa miettiä, miten suhteeseen luodaan uutta kemiaa ja odotuksen jännitystä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hillitty ja hallittu asenne on useimmiten tarpeen työssä ja arjessa, ja jos poikkeat siitä, voit saada huomautuksen. Jokin voi pitää sinua muutenkin lukossa itsesi kanssa, mutta sielusi syövereihin sukeltaminen saattaa olla kannattavaa. Rahavarojen suhteen täytyy miettiä uusi ratkaisu tai säästöohjelma.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulle voi tulla helposti kärkeviä tilanteita toisten kanssa tai joudut reagoimaan nopeasti asioihin erityisesti työssä. Mukaile planeettoja ja pidä itsesi kiireisenä, niin voit saada aikaan paljon lyhyessä ajassa. Ihmettelet sitä jälkeenpäin, viimeistään parin kuukauden päästä, kun Marsin vaikutus hellittää.

X