Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 28.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet onneksesi saanut kuun merkkiisi, ja se elävöittää, aktivoi ja saa sinut hyväksymään itsesi paremmin eri tilanteissa. Muutoin tietyt seikat voivat tuntua viime viikkojen tapaan jähmeiltä, ja ne vaativat sinulta kärsivällisyyttä. Tunne-elämässä on yhä paljon alitajuisia virtauksia, jotka ilmenevät myös luovasti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jatkat tasaisella tiellä ja olet mieltynyt siihen, että toiset luottavat sanomisiisi tai tekemisiisi poikkeuksellisen paljon. Ehkä sanomasi sopii kuin nakutettu meneillään oleviin hankkeisiin, joiden suunnitteluun voit antaa painavan lisäsi. Voisit innostua epäitsekkäistä teoista, koko maailman hyväksi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinusta voi tuntua siltä, että viime viikot ovat olleet työasioissa jollain tavalla epäselviä tai jopa mystisiä, niin ettet ole varma, miten sinulta on salattu asioita. Ensi viikolla Merkurius tulee onneksi merkkiisi ja selventää sekä suoraviivaistaa loputkin asiat. Etsi ja löydä itsessäsi oleva luovuus tai magiikka!

Rapu (21.6.-22.7.)

Vaikka sinun on ollut vaikea tarttua mihinkään konkreettisesti tai varmasti, olet vaiheessa, jolloin kannattaa avautua uudelle ja luopua ennakkoluuloista. On aika kerätä uutta materiaalia jatkoa varten, ja juuri nyt koet, että se tuodaan painokkaasti esiin. Kaukoromantiikka kiehtoo ja ehkä ihminen jossain kaukana.

Leijona (23.7.-22.8.)

Työssä pakertaminen voi olla kirurgin tarkkuutta vaativaa, ja parhaimmillaan ylität itsesi tehtävän suorittamisessa. Taloudellinen puolikin näyttää olevan hanskassa, ja tilanne on paranemaan päin. Sinulla on parin päivän ajan uutta puhtia ja suoruutta, ja hengität jossain vapaammin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koetko tarvetta nousta arvoasteikolla vai vaikuttavatko muut siihen, että sinusta ajatellaan yhä positiivisemmin joukon etunenässä? Asia, joka liittyy toiseen paikkakuntaan voi saada nyt täsmennyksen tai varmennuksen. Sinulla on poikkeukselliset mahdollisuudet ihmeellisiin kokemuksiin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pitkään pohdittu talousasia tai organisaatiomuutos voi tulla päätökseen tai ainakin vaiheeseen, jossa olennainen on esillä. Työtoveri tai joku muu näyttäisi nyt dynamisoivan selvästi kanssakäymistä, ja hänen rytminsä ärsyttää. Työ, arki ja ihmissuhteet löytävät nyt moninaisia yhteisiä teitä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin yhteistyöhanke on vaatinut sinulta paljon keskittymistä viime viikkoina, ja nyt siinä ollaan etapissa, jolloin yksityiskohdat pientä piirtoa myöten on otettava huomioon. Siivoaminen tai tavaroiden järjestely on tarpeen näinä päivinä. Venuksen ja Neptunuksen yhtymä on ihmeellinen, myös sinulle!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Härän merkissä sijaitseva aurinko ja Merkurius ovat hidastaneet sinua viime viikkoina ja vieläkin tahti on verkkainen. Pääset kuitenkin perille asiassa, joka on haitannut arkesi sujuvuutta, ja se tuo yllättävän paljon iloa. Kuun asema voi tuoda elämyksen tai läikähdyksen sydämeesi lähellä kotipiiriäsi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Harmonisten planeettavaikutusten vanavedessä asenteesi on saanut uutta pontta ja lisännyt uskoa itseesi, mikä on näkynyt suurempana itsevarmuutena. Voit kehittää olemustasi jopa niin, että kilpailijasi kalpenevat, ja sehän sinulle yleensä onkin mannaa. Sydämenasioiden edellytys on hyvä kommunikaatio.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saturnus on ollut pari vuotta merkissäsi tuoden uusia haasteita, kypsymistä ja ehkä uuden elämänvaiheen. Tässä kuussa olet joutunut täsmentämään paljon asioita ja harkitsemaan mahdollisesti jostain luopumista. Parin päivän päästä Merkurius siirtyy kepeään kaksosten merkkiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Keskity paperiasiaan, kirjoittamiseen, sopimukseen tai opiskeluun, sillä mielen ja muistin kohdalla on nyt erinomaisesti niitä tukevat planeetat! Voisitkohan kaivaa mielen syövereistä asioita, jotka voit ilmaista taitavasti ja jotka auttavat sinua eteenpäin. Äläkä unohda magiikkaa, joka osuu merkkiisi hohdokkaasti!

X