Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 5.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tietyin aikavälein ovat parantavat energiat erityisen tehokkaita ja tämä viikon keskivaihe on nyt sellaista aikaa. Parantajien kyvyt ovat loistavassa vireessä ja aika on otollinen mihin tahansa hoitoon hakeutumiselle.

Oinas

Sinussa on tänään viisautta ja ymmärrystä, jolla voit auttaa useampaakin lähimmäistäsi ja tietysti myös itseäsi. Tiedät mitä olet tekemässä.

Härkä

Jos voimasi ovat tänään vähissä niin riittää kun tiedostat mikä on syynä moiseen ja asiat alkavat muuttua kannaltasi parempaan suuntaan.

Kaksonen

Olet tänään hyvin energisellä ja samalla viisaalla tuulella. Huomaat pystyväsi auttamaan monia ongelmiensa kanssa kamppailevia lähimmäisiä.

Rapu

Tänään kannattaa hakea apua elämässäsi vallitseviin tai ilmeneviin ongelmiin joltakin parantajalta tai tietäjältä, joka voi olla vaikka naapurisi.

Leijona

Tänään on erinomainen itsestäsi huolehtimisen päivä. Tapaat ihmisen tai ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan sinua mahdollisten ongelmien ratkaisussa.

Neitsyt

Kuuntele tarkoin kehosi viestejä ja mieti samalla mikä osa tästä päivästä tuntuu sinusta hyvältä ja mikä ei. Ratkaisut ovat lähellä jos niitä etsii.

Vaaka

Ymmärrät elämää ja sen lainalaisuuksia tavallista paremmin. Tänään pystyt tekemään pitkälle tähtääviä ja viisaita päätöksiä elämässäsi.

Skorpioni

Joku asia tai ihminen saattaa heittäytyä tänään hankalaksi, mutta sinä et ole syypää ahdinkoon eikä ole sinun tehtäväsi ratkaista toisten ongelmia.

Jousimies

Viisaat ja parantavat energiat ympäröivät sinua tänään ja lähipäivinä. Voit hyvällä syyllä luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja suunnitelmiin.

Kauris

Saat joltain tapaamaltasi ihmiseltä viisaan neuvon tai oivalluksen, jota haluaisit päästä heti toteuttamaan. Kerää vain rohkeutesi vaikka vähän pelottaisi.

Vesimies

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus auttaa jotakuta lähelläsi olevaa ihmistä, jonka huomaat olevan vaikeuksissa. Apusi tullaan palkitsemaan.

Kalat

Mahdollinen ahdistava olotila pyrkii osoittamaan sinulle, että asiat voi hoitaa jollain toisella tavalla ja huomattavasti pienemmällä stressillä.

X