Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 6.2.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Anna ajatustesi ja ideoittesi lentää vapaasti torstain kunniaksi. Ota itsellesi aikaa tehdä asioita eri tavalla tai mieluummin hauskalla tavalla.

Oinas

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

Härkä

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele, mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa, et ole itsekään vakavissasi.

Kaksonen

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen, kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

Rapu

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa, niin kuulostele, miksi ylipäätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain, mikä ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

Leijona

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

Neitsyt

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan, että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

Vaaka

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämänhetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

Skorpioni

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

Jousimies

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaanottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle puhumasi ja kuulemasi, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

Kauris

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa, ei kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

Vesimies

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi, ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

Kalat

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata, jos joku käsittää sinut väärin.

X