Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.−19.5.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Viehätysvoimasi on huipussaan, ja se huomataan. Rohkea asenteesi inspiroi kanssaihmisiäsi. Kysy itseltäsi, mitä todella haluat­, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa haluamasi. Ystävällisyytesi kasvattaa muiden luottamusta sinua kohtaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Vaikka haluat tehdä vaikutuksen erääseen, ota rauhallisesti. Kaikkien taitojesi ja saavutustesi paljastaminen kerralla voi olla joillekin liikaa. Aito ja kestävä suhde muodostuu parhaiten hiljaisten hetkien aikana. Muista, että kaikki eivät halua kiirehtiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Avoimuutesi ja hyväntuulisuutesi saavat nyt vastakaikua. Vetovoimasi on vahva, etenkin viikonloppuna. Jotta saisit siitä kaiken irti, hakeudu sinulle erityisen läheisen ihmisen seuraan. Vaikeiden aikojen jälkeen kestää aikansa rentoutua, mutta ole kärsivällinen.

Leijona 23.7.–22.8.

Tietty ujous verhoaa sinua tällä viikolla, vaikka et sitä itse huomaisikaan. Tämä vetoaa erääseen, joka haluaa tutustua sinuun lähemmin. Koska olet yleensä itsevarma, eron huomaa selvästi. Saatat olla joskus vähän ylimielinen, mikä on luotaantyöntävää.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Itsepintaisuudestasi on nyt hyötyä. Tee näkemyksesi ja toiveesi selviksi, ja pian saat toiset puolellesi. Mikäli suhde kumppanisi kanssa on hieman alavireinen, voitte saada siihen uutta kipinää tekemällä jotain hauskaa ja epätavallista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet voimakkaasti, että haluat­ olla vapaasti juuri sellainen kuin olet valitsemassasi seurassa. Rutiinisi ovat muutoksen kourissa. Tämä voi huolestuttaa läheistäsi. Kasvata luottamusta kiinnittämällä enemmän huomiota hänen tulevaisuudensuunnitelmiinsa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pieni flirtti kannattaa, vaikka tietäisit, ettei se voi johtaa mihinkään vakavampaan. Jaa kohteliaisuuksia, mutta ole kahdenkeskisissä tapaamisissa tahdikas. Sinuun varautuneesti suhtautuva voi olla aidosti ujo eikä halua pelata mitään pelejä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat turhautua, jos haahuilet ympäriinsä etsien täydellisyyttä. Voit olla realistinen ja silti pitää hauskaa. Tuuleta vähän mielikuvitustasi. Kenties kumppanisi on kaivannut sitä jo pitkään. Älä tee tällä viikolla mitään kauas­kantoisia päätöksiä.

Kauris 21.12. –19.1.

Kun asiat alkavat sujua, sinä alat hermoilla. Olet luonnostasi varpaillasi. Yritä silti ottaa iisisti. Miksi olisit pessimistinen? Antamalla jokaisen päivän sujua omalla painollaan löydät sisäisen harmonian. Tee asioita, joista nautit.

Vesimies 20.1.-18.2.

Et helposti kritisoi toisia, mutta itseäsi kyllä. Voisit välillä miettiä, mistä ihmiset pitävät sinussa. Ojentaako rakkaus sinulle kätensä, mutta et ole huomaavinasi sitä? Olet erään mielestä rakastettava, ja hän odottaa reaktiotasi. Vastaatko hänelle?

Kalat 19.2.–19.3.

Väkijoukot hämmentävät sinua, mutta toisaalta yksinolo kyllästyttää. Elämäsi tarvitsee uuden suunnan. Unohda muodolliset ja rutiininomaiset vaihtoehdot. Mene vihdoin vapaasti kohti sitä, mitä mielesi juuri nyt tekee.

Oinas 20.3.–19.4.

Toiset tuntevat vetoa sinuun, ja ilmassa on mahdollisuus romanssiin tai yllättävään etenemiseen työelämässä. Uusi työkaveri ei ehkä vielä ole tutkassasi, mutta voit saada häneltä odottamattoman ehdotuksen. Ilo näyttää palaavan taas elämääsi.

X