Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.-19.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Kaikenlainen tiimityö voi muuttaa suhtautumistasi työelämään, joten sitä kannattaa kokeilla. Olet aloittamassa elämänvaiheen, joka vie sinua lähemmäs muita, ja samalla ymmärrät helpommin omat tarpeesi. Toisten auttaminen on palkitsevampaa kuin uskoitkaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulla on paljon tekemistä, mutta älä huolestu, vaikka edistyminen olisi aluksi hidasta. Erään läheisen asenne voi vaikuttaa löperöltä, mutta luultavasti hän on vain hämmentynyt. Mitähän hänelle on tapahtunut? Osoita, että olet aidosti kiinnostunut.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaatiiko jokin suhde mielestäsi muutosta? Vaikka haluaisit elämääsi jotain uutta ja jännittävää, nyt ei välttämättä ole paras hetki muutoksille. Erilaiset velvollisuudet vievät aikaasi, joten mieti, miten saat kaikki tärkeät asiat mahtumaan kalenteriisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisitko olla vain rauhassa ja irtautua kaikista joulukiireistä? Muista kuitenkin, että kaikkia asioita ei voi ennustaa etukäteen. Traditioiden ylläpitäminen voi tuntua välillä raskaalta velvollisuudelta, mutta lopulta saatat yllättyä iloisesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Vahva itseluottamus ohjaa sinua eteenpäin. Omien taitojen tunteminen helpottaa, mutta sinun pitää myös tietää, kuinka käytät niitä parhaiten. Suuret edistysaskeleet työelämässä ovat nyt mahdollisia. Kumppanisi pyrkii ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Etsitkö yhä jotakuta, joka todella ymmärtäisi tarpeesi ja toiveesi? Luultavasti haaveesi toteutuu ennemmin työ- kuin yksityiselämässä. Pyri kohti ilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi eikä sinun tarvitse huolehtia vaikutuksen tekemisestä. Jos saavutat tämän, olet onnekas.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat epäröidä rakkauselämään liittyvän asian suhteen, eikä siinä ole mitään väärää. Kunhan muistat, että ennemmin tai myöhemmin sinun on tehtävä ratkaisu. Suhde voi tuoda elämään turvallisuutta ja inspiraatiota. Valitse oikea aika ja paikka päätökselle.

Rapu 21.6.–22.7.

Oletatko, että kumppanisi on kiinnostunut samoista asioista kuin sinä? Ehkä kumppanisi ei vain halua suututtaa sinua olemalla rehellinen. Tähän vuodenaikaan on tärkeää säilyttää tasapaino työn ja kodin välillä. Kenties joku läheinen voisi antaa uuden näkökulman asiaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Ympärilläsi tapahtuu paljon kaikenlaista, mikä voi olla välillä hämmentävää ja väsyttävää. Anna toisten hoitaa osa asioista, niin saat helpommin kaikki tehtävät hoidettua ennen joulua. Hektisen viikon jälkeen voit olla tyytyväinen aikaansaannoksiisi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt ei ole välttämättä paras aika uusille työkuvioille. Eikö sinulla ole jo tarpeeksi tekemistä? Kuuntele huolella erään ystäväsi ideoita, niin voit valita oman tiesi etukäteen. Älä kuitenkaan lupaa mitään liian hätäisesti, ettet joudu myöhemmin huonoon valoon.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saat ehdotuksia sekä työ- että rakkauselämässä, mutta sinun ei tarvitse tehdä päätöstä niiden väliltä. Eräs haluaa luoda läheisen siteen kanssasi ja on valmis antamaan sinulle haluamasi. Varmista ajoissa, että asiat menevät toivomallasi tavalla.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Menestymisen mahdollisuudet eivät tule nyt itsestään, vaan ne vaativat sinulta hieman työtä onnistuakseen. Nyt kun kaikki tuntuvat olevan kiireisiä, tarjoa apuasi. Yhteiset ponnistelut kantavat parhaiten hedelmää, vaikka luvassa voi olla myös viivästyksiä.

X