Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 13.-19.9.

12.9.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vedä syvään henkeä jakson alkaessa. Muutoksen tuulet ravisuttavat nyt elämääsi. Mielikuvituksesi ja intohimosi heräävät täyteen loistoonsa. Mitä ikinä päätätkään nyt tehdä, nauti tästä taianomaisesta ajasta. Eräs läheinen tuntuu kuin lahjalta sisimmässäsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka oletkin mietteliäällä tuulella, jokin taiteellinen voima vie sinua eteenpäin. Yksin viettämäsi aika on luovaa ja tehokasta. Viikonloppuna aktiivisempi puolesi pääsee etusijalle. Silloin voisi olla sopiva aika tuoda julki jotain todella henkilökohtaista.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tällä jaksolla löydät itsestäsi unelmoijan. Kaikki tuntuu mahdolliselta, vaikka saatat olla vähän summittainen yksityiskohtien suhteen. Jokin asia töissä osoittautuu hauskaksi yllätykseksi, eikä odotustesi mukaisesti rankaksi työnteoksi. Kenties myös esimiehesi on unelmoinut?

Jousimies 22.11.–20.12.

Ystäväsi saattaa ehdottaa sinulle yhteistä hanketta. Älä sitoudu mihinkään rahallisesti ennen kuin tiedät asioista kunnolla. Hankkeella voi olla yltiöoptimistinen tavoite. Työn ja huvin yhdistäminen ei ole nyt suotavaa. Keskity kaikessa rauhassa kotielämään.

Kauris 21.12.–19.1.

Älä unohda ystäviäsi, sillä pikainenkin tapaaminen saattaa merkitä paljon jollekin toiselle. Uusi ihminen lähipiirissäsi voi saada sinussa aikaan melkoisen asennemuutoksen. Oletko ollut viime aikoina vähän alamaissa? Yhteen asiaan takertuminen voi pysäyttää kasvusi monella tavalla.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pyri nauttimaan rakkaudesta ja huomiosta, jota saat nyt osaksesi. Jos ihmiset haluavat viettää aikaa kanssasi, siihen täytyy olla jokin syy. Etkö voi ymmärtää sitä? Oletko taas liian vaatimaton? Viikonloppu on erityisen romanttista aikaa. Onko ilmassa nyt tosi rakkautta?

Kalat 19.2.–19.3.

Suunnittele viikonloppua unohtamatta rakkauden ja intohimon tärkeyttä. Jätä työasiat kokonaan mielestäsi ja valmistaudu tärkeään kysymykseen. Koeta olla järkevä kuullessasi vastauksen. Pyri näkemään kaikessa hyvää, vaikka joutuisitkin vähän odottamaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Ilmassa ollut työasia varmistuu. Paneutumalla tehokkaasti asioihin annat toisille vaikutelman, että olet tosissasi. Työskentelemällä uusien ihmisten kanssa saat taitosi parhaiten käyttöön, ja sitä arvostetaan. Pyydä haluamaasi ja näytä toisille, kuinka päättäväinen osaat olla.

Härkä 20.4.–20.5.

Joskus eteen tulee asioita, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta, minkä tulet nyt huomaamaan. Oletko ollut kovin huolissasi jostain pikkujutusta? Tämä on voinut viedä huomiotasi tärkeimmistä asioista. Hakeudu huumorintajuisten ja kannustavien ihmisten seuraan viikonloppuna.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Erilaisiin tilanteisiin sopeutuminen auttaa rakentamaan persoonallisuuttamme. Sinusta voi tuntua, että viime aikoina tätä rakentamista on ollut vähän liiaksi. Tästä viikosta näyttää tulevan käännekohta. Vaadi toisilta enemmän joustavuutta ja omatoimisuutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso näyttää valoisalta, ja monenlaisia hyviä asioita ilmaantuu näkyville. Vaikka uudenvuodenlupauksista on jo aikaa, yritä muistella niitä. Omasta terveydestä huolehtiminen on nyt tärkeää, sillä tulevat viikot saattavat olla kovin kiireisiä.

Leijona 23.7.–22.8.

Tunnet suurta helpotusta, kun voit jakaa tunteitasi muiden kanssa ja uskoutua läheisillesi. Ei ehkä ole helppo myöntää, että tarvitset toisten apua ja ymmärrystä. Läheisyys on kuitenkin tärkeää meille kaikille. Ole avoin ja rehellinen pyrkimyksissäsi.

Lue myös

Suosittelemme