Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 15.-21.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä anna muutaman epävarman tilanteen syödä itseluottamustasi. Toki haluat kaikkien muiden tavoin ennen kaikkea tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Koeta sopeutua tilanteeseen. Meidän täytyy toivoa, että rämmittyämme sumussa löydämme valon nurkan takaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko lakannut kuuntelemasta uutisia? Onko pääsi täynnä samoja vanhoja juttuja? Siirrä huomio omiin suunnitelmiisi. Et voi ehkä toteuttaa niitä heti, mutta jatka kehittelyä. Herättele huumorintajuasi ja pysy ennen kaikkea tervejärkisenä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Etsit innokkaasti uusia virikkeitä. Uteliaisuutesi on virkistävää ja auttaa sinua löytämään mielikuvituksellisia ratkaisuja moniin eri tehtäviin. Samalla tavalla ajatteleva kumppani voi rikastuttaa elämääsi ja tehdä siitä hauskempaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Voi olla turhauttavaa, kun et pysty toimimaan normaalien tottumustesi mukaan. Elämmekö nyt uutta normaalia? Jatka kuitenkin tulevaisuuden suunnittelua ja etsi luovia ratkaisuja eri ongelmiin. Siten voit parhaiten määrätä itse tahdin etenemisellesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko saanut haasteen, joka tuntuu liian tylsältä eikä lainkaan kykyjesi arvoiselta? Ajattele, että voisit nauttia tehdessäsi yksinkertaisen tehtävän paremmin kuin muut. Avoimella mielellä tylsäkin homma voi muuttua loistavaksi menestykseksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Odottamattoman tuurin myötä huomaat, kuinka nopeasti asiat voivat muuttua. Juuri kun ajattelit, että elämä on pelkkää taistelua, pilvet väistyivät. Tähän vuodenaikaan mielesi voi muuttua yhtäkkiä. Ja sen ihmiset ympärilläsi kyllä huomaavat.

Oinas 20.3.–19.4.

Pikaiset päätökset voivat tuntua houkuttelevilta, kun haluaisit edistää asioita elämässäsi. Toisaalta nyt olisi parempi odottaa ja olla tekemättä mitään radikaalia. Rakkauselämä voi kuitenkin hyvin, ja esiin tulevat haasteet lähentävät teitä entisestään.

Härkä 20.4.–20.5.

Monet ihmiset lykkäävät asioita nykytilanteen takia. Toisille se voi olla tekosyy, toiset taas ovat oikeasti peloissaan. Kerro tunteistasi muille. Uskoutumalla huomaat, ettet ole yksin ajatustesi kanssa. Rohkeutesi avautua saa muut huomaamaan, että olet tosissasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Työelämässä kokemasi kolaus saa olosi tuntumaan kiusalliselta. Muista kuitenkin, että kaikki tekevät joskus virheitä. Älä siis välitä, jos itsetuntosi vähän kolhiintui. Pääset pian pahimman yli, mutta valitse silti sanasi jatkossa huolella.

Rapu 21.6.–22.7.

Tähtää korkealle, ja kun tilaisuus koittaa, ole valmis toimimaan. Jos joku yrittää yhä kertoa, mitä sinun pitää tehdä, sano, että tiedät täsmälleen, mitä olet tekemässä. Kumppanisi voi vaikuttaa ylisuojelevalta eikä nähtävästi tunne vielä rajojasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Kaipaatko helpompaa elämää ja illanviettoja ulkona? Nyt kannattaa kuitenkin toimia maltillisesti. Haluaisitko jakaa toisten kanssa joitakin ideoitasi? Mieti huolella, keneen uskallat luottaa. Joku saattaa varastaa valokeilan itselleen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saattanut odottaa menestystä työelämässä pitkään ja voinut tuntea itsesi aliarvostetuksi. Onneksi kulman takana näkyy nyt valoa. Tämä voi tarkoittaa ylennystä tai lisää vastuuta. Vaikean vaiheen jälkeen tulevaisuus näyttää lupaavalta.

X