Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.11.

15.11.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yritä pysytellä tällä jaksolla mahdollisimman tyynenä, vaikka olet nyt kovin kiireinen ja hieman herkkänahkainen. Odotat toisilta joskus vähän liikoja, minkä vuoksi saatat tuntea itsesi välillä petetyksi. Etsi muista hyviä puolia, älä takerru heidän heikkouksiinsa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ystävät tuovat elämääsi iloa tällä viikolla. Yksinolo voi olla välillä mukavaa, mutta silloin saatat helposti menettää tasapainoisen kuvan asioista. Tiedätkö, kuinka paljon toiset nauttivat seurastasi? Luultavasti et, sillä olet luonnostasi vaatimaton. Ota rennosti ja nauti.

Kauris 21.12.–19.1.

Salaperäiseen asiaan paneutuminen johdattaa sinut toisen mysteerin pariin. Esitä kysymys oikealle henkilölle, niin saat vastauksen nopeasti. Oletko jo aiemmin ajatellut kysyä häneltä asiasta, mutta epäröinyt? Nyt joka tapauksessa tiedät, että kysyminen kannattaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viehätysvoimasi ansiosta suosiosi on huipussaan. Juuri nyt pitkän tähtäimen suunnitelmat peittoavat äkkinäiset liikkeet. Muistelet kaihoisasti aikoinaan viettämääsi rentouttavaa lomaa. Voisitko toteuttaa sen uudelleen? Mieti tarkkaan vaihtoehtoja, sillä nyt aika olisi kypsä.

Kalat 19.2.–19.3.

Oikean asenteen ansiosta elämä voi tuntua paljon hauskemmalta. Joskus voi vaikuttaa siltä, että olet menettänyt kyvyn hauskanpitoon. Älä unohda, että hassuttelu voi olla osa tasapainoista elämää. Mene ulos ja nauti toisten seurasta.

Oinas 20.3.–19.4.

Rakastat haasteita, ja tällä viikolla saat vastaasi ainakin yhden vaativan tehtävän. Loppujaksosta erään sukulaisen ongelmat valtaavat ajatuksesi ja näyttää siltä, ettei asia voi odottaa. Onneksi muut osaavat arvostaa sympaattisuuttasi ja luotettavuuttasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Toisten salaisten motiivien selvittäminen antaa sinulle etulyöntiaseman. Perusteellinen pohjatyö eräässä työasiassa helpottaa menestyksen saavuttamisessa. Käytä vaistojasi, jos joku yrittää aliarvioida päätöksiäsi. Mieti, mitä he haluavat loppujen lopuksi saada aikaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jakso alkaa vähän epävireisesti, mutta muutaman päivän jälkeen löydät jälleen vanhan energiasi. Olet saattanut laiminlyödä ystäviäsi kaiken kiireen keskellä. Koeta saada elämänhallinta takaisin raiteilleen, niin voit kohdata viikonlopun ilman väsymystä.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko tehdä jotain uutta ulkonäöllesi? Kaipaatko tervettä punaa poskille? Kävely raittiissa ulkoilmassa ystävien kanssa voisi tehdä hyvää. Tai kenties hyvä kirja tai elokuva voisi ajaa saman asian? Pääasia, että teet jotain rentouttavaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Vanhoista rutiineista poikkeaminen voi tuntua tukalalta, ennen kuin löydät oman paikkasi. Uskalla unelmoida, mutta koeta silti pitää jalat maassa yrittäessäsi toteuttaa haaveitasi. Viikko on hektinen, mutta onneksi luovuutesi yllättää sinut ja saat uutta virtaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Astu toisten eteen luottavaisena, sillä selviät kaikesta eteen tulevasta rehellisellä ja suoralla otteellasi. Älä epäröi esittää uusia näkökulmia, vaan yritä kannustaa myös toisia unohtamaan vanhat, urautuneet tottumuksensa. Viikonloppuna on luvassa intohimoisia hetkiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Maisemanvaihdos voisi olla sopiva piristysruiske viime kuukausien kiireiden jälkeen. Positiivinen asenne vie sinut perille paikkaan, johon kuulutkin. Olet tarkka siitä, kenen kanssa vietät aikaasi. Älä kuitenkaan hylkää ketään sen vuoksi, ettet ole aiemmin tavannut ketään samanlaista.