Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.-22.3.

15.3.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Työtoverisi voivat vaikuttaa turhautuneilta olemattoman edistymisen takia, eikä heitä ole nyt helppo miellyttää. Vaikka haluaisit olla sympaattinen, älä lupaa mitään sellaista, mitä et voi pitää. Maineesi on sinulle tärkeä, ja haluat säilyttää sen myös tulevaisuudessa.

Oinas 20.3.–19.4.

Aika on nyt otollinen keskusteluille, etenkin raha-asioista. Tunteikas sananvaihto tuo esiin totuuksia ja ehkä myös loukattuja tunteita. Jos kuitenkin valitset sanasi huolella, tämä on vältettävissä. Huomaat, että luonnollisuus on paras vaihtoehto terveyden suhteen.

Härkä 20.4.–20.5.

Pieni maisemanvaihdos voisi auttaa tasapainottamaan apeaa mielialaa. Jokin parisuhteessa muhinut asia on kehittynyt ratkaisuvaiheeseen. Ilmoita selkeästi, mitä haluat, mutta älä määräile. Vielä parempi, jos saat toisen ajattelemaan, että hän keksi ratkaisun itse.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä on vaihteleva ja yllättävä jakso. Eräs varmana pitämäsi asia jumittuu paikoilleen. Älä silti panikoi. Ole avoin, avulias ja käytä hyväksesi luontaista viehätysvoimaasi. Nauti viikonlopusta, sillä silloin saamasi kohteliaisuus vahvistaa kolhiintunutta itsetuntoasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko pienelle reissulle erään erityisen henkilön kanssa? Koeta järjestää jotain ja kerro, kuinka paljon odotat tätä irtiottoa. Innostuksesi voi saada aikaan käännekohdan suhteessanne. Kuka voisi vastustaa sinua? Suhtaudu varauksella menneisyyttä koskevaan viestiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Uutta työtä tai ihastusta koskevat suunnitelmat lykkääntyvät. Älä masennu, sillä edistystä on odotettavissa myöhemmin. Kokeile uutta asiaa, johon olet aina halunnut tarttua. Mikään ei ruoki uteliaisuutta niin paljon kuin uusi polku, jolle astut ensimmäistä kertaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat saaneet sinut epäilemään omaa arvostelukykyäsi. Mieti, mitä sinulla oli mielessäsi vuoden alussa. Aikaisempien askelten jäljittäminen voi auttaa asiassa. Yritä selvittää, mikä on voinut motivoida eräät muuttamaan mielensä tai vaihtamaan taktiikkaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Yritä saada mahdollisimman paljon aikaiseksi tällä viikolla, sillä energiatasosi saattaa laskea myöhemmin. Eräs sinulta apua pyytävä voi tuntea itsensä maanvaivaksi. Näytä hänelle, kuinka iloinen olet saadessasi mahdollisuuden auttaa häntä. Keskity kuuntelemaan toisia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos haluat tehdä toiset tyytyväisiksi, saat siitä yllättävän paljon myös itsellesi. Eräs viritteillä ollut asia alkaa nyt toden teolla toteutua. Vie päättäväisesti asia loppuun asti. Ei kannata odottaa toisten toimivan, jos heidän sydämensä ei ole mukana asiassa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Eräs uskomuksesi saattaa kääntyä yllättäen päälaelleen. Käyttäytyykö joku täysin luonteensa vastaisesti? Johtuuko tämä jostain, mitä olet sanonut tai tehnyt? Toimi hämmennyksestä huolimatta suunnitelmiesi mukaan. Tilanne voi mennä ohi yhtä nopeasti kuin se ilmaantui.

Kauris 21.12.–19.1.

Viikolla, jolloin toiset näyttävät kaipaavan vakuuttelua, sinä toimit päinvastoin. Haluat toimia itsenäisesti etkä sekoittaa muita ihmisiä asiaan. Kuuntele kuitenkin huolella niin omia kuin toisten tunteita ja tarpeita. Organisoi työsi ja aikataulusi hyvin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viikko on täynnä toimintaa ja yllätyksiä. Yritä kuitenkin pysähtyä välillä pohtimaan, mitä olet tekemässä. Mieti, millaisia vaikutuksia eri asioilla on tulevaisuuteesi. Viikonloppuna rakkauselämäsi voi ottaa ison askeleen eteenpäin. Oletko vielä valmis siihen?

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan