Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.–30.8.

16.8.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Flirttailu ja hauskanpito näyttävät onnistuvan sinulta, mutta pidä kuitenkin mielessä, että tästä voisi syntyä vakavampikin suhde. Jo vakiintuneet saattavat harkita muuttoa tai muunlaista elämänmuutosta. Rennon otteen löytäminen työkiireiden jälkeen voi viedä aikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työelämän hektisyys voi saada sinut polttamaan kynttilää molemmista päistä. Yritä säilyttää harmonia kotona ja selitä tilanteen vaatimukset läheisille. Raha-asiat vaativat huomiotasi, joten ryhdy toimiin ajoissa. Saat apua henkilöltä, jolla on hyvä vainu tulevasta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ole valmis kokeilemaan uusia asioita, jotta sosiaalinen elämäsi vilkastuisi. Monet asiat kotona ja työssä kuormittavat mieltäsi, mutta onneksi saat viikonlopusta lisää puhtia. Jokin kutsu voi vaikuttaa tylsältä, mutta älä ole ennakkoluuloinen. Anna rakkaudelle mahdollisuus.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kommunikoi ja jaa toisille taitojasi, sillä osaat olla todellinen inspiraation lähde. Olet saattanut aikojen kuluessa unohtaa lahjasi, jos niillä ei ole ollut taloudellista arvoa. Mieti asiaa uudelleen. Ajat muuttuvat, ja jokin vanha idea voi osoittautua nyt arvokkaaksi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Varaa tällä jaksolla aikaa perheelle ja ystäville. Muistatko vielä, miten pidetään hauskaa? Työlle ja huville on oma aikansa, vaikka ne välillä vähän sekoittuisivat. Mieti, mikä on pohjimmiltaan kaikkein tärkeintä. Tiedät kyllä, mitä sisimmässäsi tahdot.

Kauris 21.12.–19.1.

Töissä sinuun luottava henkilö ylistää sinua, mutta se ei oikeuta kuitenkaan epäreiluihin etuuksiin. Jännittävä käänne lomalla saa sinut ymmärtämään, kuinka onnekas olet. Saatat vitsailla siitä, mitä hankkisit, jos voittaisit lotossa, mutta eikö sinulla jo ole tämä kaikki?

Vesimies 20.1.–18.2.

Työ voi olla haastavaa, mutta palkkio on sen mukainen. Välillä saattaa tuntua vaikealta löytää tasapaino työn ja kodin välillä. Haluaisit kuitenkin keskittyä nyt johonkin aivan toiseen asiaan. Vuorokaudessa ei taida olla tarpeeksi tunteja tarpeellisten asioiden hoitamiseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Laiska olotila sopii hyvin viikonlopun viettoon. Eräs kuitenkin pyytää sinulta palvelusta. Koeta joko viivyttää asiaa tai toteuta hänen pyyntönsä vauhdilla. Omatuntosi kertoo, kumpi ratkaisu on oikea. Yritätkö miellyttää kaikkia? Aika epätodennäköistä, vaikka kuinka yrittäisit.

Oinas 20.3.–19.4.

Joskus voi olla vaikeaa päästää irti menneestä, mutta ajat muuttuvat. Kuinka usein olet toivonut, että voisit pysäyttää kellot täydellisellä hetkellä? Muista kuitenkin, että hienot hetket luultavimmin palaavat aina uudelleen. Meidät on tarkoitettu menemään eteenpäin.

Härkä 20.4.–20.5.

Pidä asiat yksinkertaisina, niin pystyt helpommin toimimaan mahdollisten häiriöiden ilmaantuessa. Kuka kaipaa täydellistä elämää? Odota viikonloppuun, jos haluat tehdä kompromisseja. Voisit olla vähän joustavampi, sillä sitä arvostettaisiin enemmän kuin uskotkaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkauteen uskominen voi olla vaikeaa, mutta joskus se tosiaan kannattaa. Ei ainakaan tarvitse myöhemmin katua, ettei edes yrittänyt. Ole luova ja rohkea. Oletko joutunut vaikean valinnan eteen? Pidä mielessäsi, että voit aina tulevaisuudessa muuttaa mielesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä tunteellisella jaksolla voit joutua päästämään irti turvallisista rutiineista. Kaikki muuttuu aikanaan. Se voi tuntua surulliselta, mutta toisaalta se voi antaa toivoa. Olet varmaan huomannut, että nurkan takaa voi löytyä jotain ihmeellistä. Miksei nytkin? Ole optimistinen.