Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 19.-25.10.

18.10.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnetko itsesi levottomaksi? Voisiko se johtua muiden vitkuttelusta? Ehkä voit yllättää heidät ja tehdä jotain, mitä he eivät osaa odottaa sinulta. Saatat olla joskus aika lupsakka. Pidä välillä vähän ääntä itsestäsi, jotta sinut huomataan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Voi olla vaikea hyväksyä, että joku läheinen menee aina siitä, mistä aita on matalin. Jos kiinnität huomiosi aivan toiseen asiaan, saattaisi hän herätä horroksestaan. Loppujen lopuksi et voi tehdä paljoa sellaisten ihmisten hyväksi, jotka eivät halua auttaa itseään.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joskus sinusta tuntuu kuin olisit ansassa. Pienillä muutoksilla voit parantaa tilannettasi. Jaa vastuuta muille sen sijaan, että yrittäisit tehdä kaiken itse. Et ole juuri nyt kovin energinen, mutta onneksi vireystilasi kohenee kuun loppua kohti. Huolehdi terveydestäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Unelmasi muistuttavat sinua unohdetuista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä mielessäsi olleisiin ihmisiin, joita et ole tavannut aikoihin. Se voi yllättäen saada sinut huomaamaan, mitä kaikkea olet saavuttanut. Ole ystävällinen mutta älä puhu toisille alentuvasti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Keskitä ajatuksesi työelämään. Kaikki ei luultavasti suju itsestään, mikä ei ole yllätys. Saatat jo etsiä uusia haasteita, kun olet nyt päässyt niiden makuun. Kaipaatko yhä mennyttä rakkautta? Toisaalta uudella suhteella olisi nyt hyvät mahdollisuudet.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on parempi pitää salaisuudet itsellään, sillä on vaikea tietää, kenelle voi uskoutua. Ota ohjakset käsiisi, jos huomaat, että jollakin läheisellä on juuri nyt vaikeaa. Ehkä pystyt auttamaan toisia helpommin omien kokemustesi kautta. Ole rohkea muutosten edessä.

Oinas 20.3.–19.4.

Kehräät kuin kissa, sillä asiat edistyvät jouhevasti. Itsenäisyytesi näyttäminen on antanut sinulle itseluottamusta. Kuuntele tarkkaan, mitä kumppanisi todella sanoo, älä vain sitä, minkä haluat kuulla. Vaikka kompromissit voivat olla tarpeen, olet kuitenkin menossa oikeaan suuntaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämä ei ole aina ihanteellista, mutta tilanteet muuttuvat. Yritä katsoa kauemmas eteenpäin äläkä vain lähitulevaisuuteen. Kumppanisi tietää täsmälleen tilanteenne, mikä voi tuntua viehättävältä. Kaiken pitäisi mennä mielestäsi juuri oikealla tavalla suhteessanne. Koeta olla joustavampi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Toiset eivät aina ymmärrä, kuinka herkkä voit olla. Et tosiaan näytä sitä kovin usein. Aiotko hylätä etenemismahdollisuuden epäonnistumisen pelossa? Hakeudu älykkäiden ihmisten seuraan. Juuri nyt tarvitset sielujen sympatiaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet puheliaalla tuulella ja haluaisit jakaa muille salaiset mielitekosi. Hillitse itsesi. Varmista, että kerrot tunteistasi luotettavalle henkilölle. Älä hosu aikataulujen tai päätöstenteon suhteen vaan nuku rauhassa yön yli.

Leijona 23.7.–22.8.

Yritä rentoutua ja käytä mielikuvitustasi selättääksesi pimeän vuodenajan. Rennompi ote asioihin helpottaa rutiinien keskellä. Jos toiset eivät tunnu vakuuttuneilta, esitä heille muutama tosiasia. Nyt olisi hyvä tilaisuus viritellä sosiaalisia kuvioita talven varalle.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tunteiden ja unelmien jakaminen jonkun läheisen kanssa saa sinut huomaamaan, että teillä on paljon enemmän yhteistä kuin kuvittelitkaan. Tämä yhteisymmärrys vahvistaa suhdettanne entisestään. Nyt kannattaa edistää pitkän aikavälin suunnitelmia kotona ja töissä.