Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.-26.4.

19.4.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Härkä 20.4.–20.5.

Muutoksia täynnä oleva viikko vaatii nopeita hoksottimia. Organisoi asiat töissä ja säilytä tasapaino kotona, niin sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua. Voi olla stressaavaa kantaa vastuuta eräästä, joka tarvitsee apua. Onneksi kommunikointi helpottuu piakkoin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mieti tarkkaan, ennen kuin teet päätöksiä edistääksesi suunnitelmiasi. Voit säästää aikaa ja rahaa käymällä läpi tavoitteitasi. Kuuntele kumppaniasi, sillä hänellä saattaa olla vaikeuksia saada viestiään perille. Jakson lopulla väärinkäsitysten mahdollisuus pienenee.

Rapu 21.6.–22.7.

Silmiä avaavat keskustelut kotona voivat yllättää. Tosin on todennäköistä, että kumppanisi on jo löytänyt ratkaisun ongelmaan. Syvällä sisimmässäsi tunnet, että muutosta pitäisi vastustaa. Onko se edes mahdollista? Päivien mittaan saat paremman käsityksen asiasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Jokin saattaa pidätellä sinua tällä viikolla, mikä voi olla turhauttavaa. Tee mitä pystyt. Ehkä voisi tehdä hyvää, jos astuisit sivuun muutamaksi päiväksi ja tekisit jotain aivan muuta. Hitaalla etenemisellä on usein omat etunsa. Loppujaksosta on luvassa parempia hetkiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Asioiden tärkeysjärjestyksen ymmärtäminen auttaa sinua eteenpäin. Tämä pätee etenkin työelämässä. Ole halukas oppimaan ja unohda ennakkoluulot. Kunnianhimoisempi ote asettaa sinut parempaan valoon. Valjasta mahdollinen ylimääräinen energia läheisten auttamiseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ollessasi vauhdissa saatat asettaa itsellesi liian suuria paineita. Vaikka sinulla on paljon tekemistä, koeta rauhoittaa tilannetta. Ongelmana on, että kerran vauhtiin päästyäsi haluat saada kaiken heti valmiiksi. Yritä ottaa rennommin. Mikä on tärkeämpää kuin terveytesi?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt sinulla olisi hieno tilaisuus nauttia kaikesta saavuttamastasi. Et kuitenkaan malttaisi hidastaa, kun edistyminen on ollut näin nopeaa. Hellitä vähän. Älä oleta, että toiset pysyvät mukana vauhdissasi. Viikonloppuna meno onneksi rauhoittuu, joten koeta rentoutua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nautit nyt eniten siitä, että voit osoittaa läheisillesi luotettavuutesi ja rakkautesi. Yleensä hääräät siellä täällä, mutta nyt sydämen asiat ja kotielämä vievät voiton. Uusi henkilö saattaa ilmaantua lähipiiriin, mikä voi muuttaa tulevaisuutta. Yritä olla sopeutuvainen.

Kauris 21.12.–19.1.

Viime viikon rohkeiden liikkeiden jälkeen tunnet itsesi varmemmaksi. Seuraelämäsi kehittyy oikeaan suuntaan, ja se tuntuu paremmalta kuin ikinä haaveilit. Tämän myötä myös kotona mielipiteesi otetaan aiempaa paremmin huomioon, mikä yllättää sinut iloisesti.

Vesimies 20.1.–18.2.

Uskaliaat päätökset voivat säästää monelta vaivalta tulevaisuudessa. Ole valmis vaatimaan haluamaasi. Voit odottaa perheen ja ystävien tukevan sinua, mutta kerro selvästi, mitä haluat heidän tekevän. Yritä saada heidät ymmärtämään, että te kaikki hyödytte tuloksesta.

Kalat 19.2.–19.3.

Käytä luovuuttasi ja mielikuvitustasi päästäksesi eteenpäin. Leikinomainen asia voi muuttua tuottoisaksi ideaksi. On luonnollista, että näet oman arvosi toisten silmin. Mutta onko kuvasi siitä huolimatta realistinen? Ole rehellinen itsellesi, jos muut eivät ole kannustavia.

Oinas 20.3.–19.4.

Herkkätunteisuutesi puskee esiin, ja saatat tuntea olosi epätasapainoiseksi tai huolestuneeksi. Yritä käsitellä voimakkaita tunteitasi. Kysy itseltäsi oikeat kysymykset ja etsi päättäväisesti vastaukset. Rauhoita illat rentoutumiseen ja jätä negatiiviset fiilikset ulkopuolelle.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan