Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 22.−28.4.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Tunteet käyvät kuumina, ja haluaisit johdattaa toisia jo päätöksentekoon. Varmista kuitenkin, että hallussasi olevat tiedot ovat oikeita. Kotona kaivataan nyt sovittelevaa asennetta. Joskus voi olla vaikea ottaa rennosti, mutta yritä ainakin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet luonnostasi huolehtivainen ja järkevä, mutta saatat pettyä huomatessasi, että kaikki eivät ajattele sinusta samoin. Joidenkin voi olla vaikea ymmärtää sinua, sillä he eivät ole kokeneet samoja asioita. Älä selittele, vaan anna toisten ottaa asioista itse selvää.

Rapu 21.6.–22.7.

Apua tarvitseva läheinen voi olla liian häveliäs pyytääkseen sitä. Pidä silmät ja korvat auki, jotta tiedät, mitä ympärilläsi tapahtuu. Ystävällisellä ja myötätuntoisella asenteella saat aikaan paljon enemmän kuin arvostelulla.

Leijona 23.7.–22.8.

Arkisissa askareissa elämän hienot asiat voivat joskus unohtua. Jokin vie nyt huomiotasi pois paljon kiireellisemmästä asias­ta. Mieti, mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä. Jotkin niistä voivat tuntua itsestään selviltä, vaikka ovat lopulta kalleimpia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Luota enemmän omiin tuntemuksiisi. Välillä saatat murehtia asioista ihan turhaan. Mieti aikaa, jolloin elämä tuntui yksinkertaisemmalta. Voisitko asennoitua kaikkeen uudelleen samalla rennolla otteella? Laita asiat tärkeysjärjestykseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Osaat paljon enemmän kuin uskotkaan. Sinussa on tunne-elämän kypsyyttä, ja pystyt näkemään asioiden kokonaisuuden. Tähtää entistä korkeammalle. Tasapainoinen lähestymistapasi ja vaistosi helpottavat tietä eteenpäin. Luota taitoihisi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Elämässä on paljon sekä hyvää että huonoa. Elät nyt hämmentävää aikaa ja saatat olla epävarma. Rentoudu ja koeta nauttia hyvistä hetkistä. Keskusteluhetket kumppanin kanssa ovat välttämättömiä, eivät luksusta. Ansaitset nykyistä enemmän vapaa-aikaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunnet olevasi suuren muutoksen kynnyksellä eikä sinulla ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Koeta löytää asian hyvät puolet murehtimisen sijaan. Tarvitset nyt paljon uskoa ja kärsivällisyyttä. Sen ei pitäisi olla liian vaikeaa, vai mitä?

Kauris 21.12. –19.1.

Optimismin avulla pääset eteenpäin ponnisteluissasi kotona tai työelämässä. Tee asiat kerralla kunnolla, sillä oikotie tai laiskottelu eivät kanna pitkälle. Mieti tarkkaan mahdollisen muutoksen kaikkia vaikutuksia elämän eri osa-alueisiin.

Vesimies 20.1.-18.2.

Ajaudut joskus tiettyihin päätöksiin tai tilanteisiin, koska mielesi on tyhjäkäynnillä. Sinun pitäisi olla vähän kriittisempi. Asia, joka sinua pyydetään nyt tekemään, voi olla vastoin periaatteitasi. Käytä mielikuvitustasi löytääksesi oikean ratkaisun.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä tee elämästä turhaan liian vaikeaa. Työ- ja kotielämän tasapainottaminen on helpompaa, kun teet parhaasi. Liika miettiminen ei aina takaa parasta lopputulosta. Luota kokemukseesi ja vaistoihisi. Ne toimivat epäilemättä hyvin yhdessä.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä jaksolla pääset kenties tavoittelemaan unelmiasi. Mahdollisuus siihen on ollut aikaisemminkin, mutta nyt aika tuntuu oikealta. Ole rohkea ja tähtää haluamaasi kohti. Käytä kuitenkin rahaa säästeliäästi yllättä­vien menojen varalta.

X