Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 26.7.−1.8.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Vilkkaasta sosiaalisesta elämästä huolimatta saatat välillä tylsistyä. Älä kuitenkaan ryhdy perfektionistina nalkuttamaan pikkuasioista. Jos vaadit toisia tekemään enemmän kuin mihin he pystyvät, he voivat ehdottaa, että hoidat homman lopulta itse.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikki eivät ajattele sanojaan loppuun asti, joten ole tarkkana, ettet sorru tyhjiin lupauksiin. Sinua voi ärsyttää, jos läheisesi painostavat sinua tekemään mitä he haluavat. Et kuitenkaan aio muuttaa mielipidettäsi, joten anna heille aikaa sopeutua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sosiaalinen elämä ja suhteet korostuvat nyt elämässäsi. Hyvillä puhelahjoillasi selviät kiperistäkin tilanteista. Jotkut haluaisivat sinun vaihtavan suuntaa. Ole varovainen, sillä suostuminen voi antaa väärän signaalin tulevaisuuden haaveistasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Onko ympärilläsi ihmisiä, jotka haluaisivat omia kaiken vapaa-aikasi? Voi olla ärsyttävää yrittää sopeutua jokaisen toiveisiin. Koeta löytää sellainen pakotie, joka kuulostaisi mahdollisimman tärkeältä. Sinun hyvinvointisi on nyt kaikki kaikessa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Huomaat, että jonkun pitäisi ottaa ohjakset käsiinsä tietyssä tilanteessa. Mutta onko juuri sinun käärittävä hihasi? Voisiko joku muu saada mahdollisuuden näyttää kykynsä? Keskity ilonpitoon perheen ja ystävien kanssa. Yhteistä aikaa ei ole koskaan liikaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Mielessäsi on monta jännittävää asiaa, joihin haluaisit tarttua, mutta nyt kannattaa keskittyä kotiin ja raha-asioihin. Tuntuuko se liian vaivalloiselta ja raskaalta? Yritä löytää joku, joka voisi jakaa taakan kanssasi ymmärtämällä ja antamalla henkistä tukea.

Vesimies 20.1.–18.2.

Perheen sisäiset suhteet saattavat olla täynnä ristiriitoja. Nyt voi olla vaikea löytää ketään, joka olisi samaa mieltä kanssasi. Toisaalta jotkin asiat hoituvat parhaiten kahden kesken, joten koeta sopeutua tilanteeseen. Suunta on kohti parempaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Ajatteletko asioita liian syvällisesti? Tämä voi horjuttaa hyvinvointiasi. Oma mielesi saattaa olla mysteeri välillä itsellesikin. Kuinka siis toiset voisivat tietää, mitä haluat? Sinun täytyy yksinkertaisesti kertoa heille suoraan ajatuksistasi, niin pääsette eteenpäin.

Oinas 20.3.–19.4.

Läheiset ihmissuhteet valtaavat nyt mielesi. Ehkä haluat pyytää joltakulta anteeksi? Vai tuntuuko sinusta, että henkilö, jota et ole tavannut aikoihin, kaipaa huomiotasi? Et oikeastaan pidä siitä, että vanhoja tunteita herätetään henkiin, mutta nyt on oikea aika toimia.

Härkä 20.4.–20.5.

Tietyssä tilanteessa huomaat, että olet kokenut saman jutun ennenkin, joten etsi oikeaa menettelytapaa menneestä. Haluaisit kenties muutoksia työelämääsi, sillä tämä voi olla sinulle rankkaa aikaa. Päästäksesi eteenpäin varmista, että puhut asiasta oikealle henkilölle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jonkinlainen omistajuusriita tai epämieluinen muutos töissä voi nostattaa niskakarvasi pystyyn. Yritä olla välittämättä siitä hetkeen ja odota, jos tilanne hoituisi itsestään. Koeta nauttia kesästä ja käy ulkona, älä jää hikoilemaan tylsiin paperitöihin.

Rapu 21.6.–22.7.

Poltatko kynttilääsi molemmista päistä? Yritä rauhoittua ja kerätä energiaa tulevaa varten. Ajattele omaa hyvinvointiasi. Tietty suhde vaikuttaa vähän huteralta. Mutta ehkä tulkitset sitä liikaa? Kenties kumppanisi on jostain syystä vain vähän alamaissa.

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

X