Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.−11.7.

4.7.2019 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisit uskoutua jollekin. Jakson kuluessa tietyt keskustelut tosiaan puhdistavat ilmaa ja saavat sinut paremmalle tuulelle. Monet epäilevät kärsivällisyyttäsi, mutta eräs läheinen on ollut aiemmin samassa tilanteessa ja ymmärtää sinua. Etsi hänet käsiisi.

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt voi olla vaikea saada ihmisiä liikkeelle ja tekemään päätöksiä. Turhautuneisuus voi poikia teräviä kommentteja, joita olisi syytä välttää. Yhteistä kokoontumista saatetaan vastustaa, mutta se olisi ehkä paras keino saada asioihin vauhtia. Yritä löytää aikaa rentoutumiseen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä välitä siitä, mitä mieltä toiset ovat sinusta, vaan keskity omiin tarpeisiisi. Jotta saisit enemmän itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihisi, älä kuuntele ihmisiä, jotka eivät oikeastaan tunne sinua kunnolla. Jos he haluavat kuulua elämääsi, heidän pitää lopettaa kritisoiminen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Äskettäin tapahtuneet asiat ovat ristiriidassa odotustesi kanssa. Kohtalolla on kumma tapa ohjata meitä uuteen suuntaan, eivätkä asiat tapahdu aina silloin, kun haluaisimme. Kumppanisi osaa ohjata sinua eteenpäin. Älkää vältelkö olennaisen tärkeää keskustelunaihetta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet ollut kovin kiireinen ja jopa stressaantunut, joten koeta rauhoittua. Elämässäsi on nyt kääntymässä uusi lehti. Mieti perinpohjaisesti, mitä kaikkea entiseen elämään sisältyi. On helppoa ajautua kaunistelemaan mennyttä aikaa, joka vaikutti ihanteelliselta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Onko sinulla liikaa tekemistä, muttei tarpeeksi aikaa? Hidasta tahtia, niin voit tehdä kunnon suunnitelman. Et haluaisi olla sidottu mihinkään muottiin, mutta selkeä kuva tulevasta voisi auttaa. Älä takerru pikkuasioihin vaan ajattele laaja-alaisesti.

Kauris 21.12.–19.1.

Joinain päivinä tunnet olosi luottavaiseksi, toisinaan taas tehottomaksi. Voisivatko toiset heikentää minäkuvaasi olemalla ilkeitä tai jättämällä tarpeesi huomiotta? Pysähdy miettimään, auttaisiko asiaa, jos et olisi aina saatavilla ja valmis miellyttämään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Joskus omana itsenä oleminen aiheuttaa ristiriitoja toisten kanssa. Älä ole huolissasi. Näytät voimasi muille, kun uskot itse omiin tekemisiisi. Rentona tyyppinä pystyt asettamaan itsesi etualalle. Loppujen lopuksi se koituu kaikkien eduksi. Kuka kaipaa heikkoa johtajaa?

Kalat 19.2.–19.3.

Vaikka yleensä uit virran mukana, saatat joskus haluta mennä vastavirtaan. Näin tapahtuu etenkin silloin, kun haluat tehdä rauhassa jotain ikiomaa. Voimakas tarpeesi kokea jotain uutta yllättää jopa itsesi. Toimi silti suunnitellusti ja rauhallisesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Harkitsemattomat kommentit voivat tuntua loukkaavilta, mutta niitä ei välttämättä ole tarkoitettu henkilökohtaisiksi. Oletko tulossa sovinnaisemmaksi? Siinä ei ole mitään vikaa, kunhan säilytät huumorintajusi! Rohkaistu ja kerro tunteistasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Et pahastu keskeytyksistä tai häiriöistä, sillä tiedät, että ne voivat tuoda mukanaan toivottua vaihtelua. Samalla pääset eroon tylsästä rutiinin tunnusta. Jokin lukemasi asia saa sinut helpottumaan, ja huomaat, että toisilla voi olla vielä isompia ongelmia kuin sinulla.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Onni on myötä kaksosilla heinäkuussa. Viime viikolla tekemäsi päätös tuo elämääsi iloa ja jännitystä. Tämä on erityistä aikaa rakastuneille. Ehkä henkinen puolesi pääsee nyt esiin. Tämä tapahtuu ilman suurta haloota, mutta huomaat eron pikkuhiljaa.

Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

Lue myös

Suosittelemme