Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi: 6.–12.12.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisitko olla kaikkien ystävä? Sitä kannattaa yrittää, mutta varo uuvuttamasta itseäsi. Suosittuna voit havahtua siihen, ettei sinulla ole enää ollenkaan aikaa itsellesi. Ota rennosti ja lupaa auttaa toisia tarvittaessa myöhemmin.

Kauris 21.12.–19.1.

Tällä viikolla voit tehdä jotakin hyvää toisten ihmisten eteen. Kyseessä voi olla iäkäs henkilö tai joku menneisyydestäsi. Joskus pienikin apu tai hymy riittää saamaan toisen iloiseksi. Älä kätke hyvää sydäntäsi. Monet osaavat arvostaa avokätisiä eleitäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Suhtaudu huumorilla hulluiltakin kuulostaviin ehdotuksiin. Eräs saattaa olla ihastunut sinuun ja voi ehdottaa pientä seikkailua. Tee selväksi omat ehtosi. Sinulla on kiinnostavampaakin tekemistä kuin seurata jonkun toisen mielikuvituksen tuotteita.

Kalat 19.2.–19.3.

Yllättävä keskustelu tuo jännitystä elämään. Koska pystyt näkemään asian joka kantilta, huomaat pian, mitä on kaiken takana. Ota asia huumorilla ja vastaa oikealla tavalla. Jos pystyt pelastamaan jonkun nöyryytykseltä, tee se. Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulle voi tarjoutua tilaisuus tuoda elämääsi vähän taikaa ja romantiikkaa. Saatat myös miettiä, että nyt olisi sopiva aika muutoksille työelämässä. Älä tee kuitenkaan mitään päätöksiä ennen uutta vuotta, sillä silloin asiat ovat nykyistä selkeämpiä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnetko itsesi optimistiseksi ja päättäväiseksi? Eräs läheinen saattaa odottaa sinulta kauan kaivattua päätöstä. Vaikka muutokselle on ollut tarvetta jo pitkään, on kuitenkin parasta odottaa ensi vuoden alkuun, jolloin olet varma mielipiteestäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Muutamat ikävät hetket töissä saattavat johtua pelkästä väärinkäsityksestä. Käytä hyväksesi eloisaa viehätysvoimaasi ja huumoriasi korjataksesi tilanteen taas kuntoon. Mieti, ilahtuisiko joku enemmän yhdessä viettämästänne ajasta kuin kalliista lahjasta.

Rapu 21.6.–22.7.

Etkö oikein pääse juhlatuulelle? Nyt voisit rentoutua ja pohtia, mikä on tärkeää sinulle ja läheisillesi. Jos tarkoituksesi on tehdä toiset onnelliseksi, muista, että heille antamasi aika on arvokkaampaa kuin ylelliset lahjat. Joskus aliarvioit merkitystäsi muiden silmissä.

Leijona 23.7.–22.8.

Joudut puolustamaan omia uskomuksiasi uudessa tilanteessa. Tiedät olevasi oikeassa, joten sen ei pitäisi tuottaa vaikeuksia. Tarpeellinen keskustelu puhdistaa ilmaa ja saa sinut paremmalle tuulelle. Varaa aikaa hyvin ansaittuihin lepohetkiin ja nautiskeluun.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Keskity tärkeisiin päätöksiin jakson alussa, sillä tilanne voi hankaloitua pikkuhiljaa. Edistystä kuitenkin tapahtuu, kunhan muistat olla kärsivällinen. Voit tehdä vain parhaasi, joten ota rennosti. Tee asioita, joista saat energiaa ja iloa elämääsi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ota ohjakset käsiisi, jotta saat turhauttavan tilanteen loppumaan. Toimi niin, että asiat sujuvat haluamallasi tavalla, älä anna muiden johdattaa sinua sivuraiteelle. Suhteesi läheisiin edistyvät ja vahvistuvat entisestään. Se ilahduttaa teitä kaikkia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tällä viikolla meno on sen verran vauhdikasta, että kaipaat välillä hiljaisuutta. Vaikka joskus haluaisit piiloutua peiton alle, yritä tulla pois mukavuusalueeltasi. Älä odota toisten hoitavan asioita puolestasi, sillä teet itse kuitenkin kaiken parhaiten.

X