Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.-12.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisit puhua suusi puhtaaksi ja kertoa, kuinka itse näet asiat. Hillitse kuitenkin temperamenttiasi, niin asiat sujuvat joustavammin. Välillä saatat tuntea itsesi yksinäiseksi ja eksyneeksi. Kerro toisille tunteistasi avoimesti, sillä monilla on samoja tuntemuksia.

Oinas 20.3.–19.4.

Rakkauselämäsi voi hyvin, mikä näkyy energiassasi ja aloitekyvyssäsi. Joskus voi tuntua mahdottomalta vaikuttaa toisiin niin kuin haluaisit. Vaikka jotkut asiat solahtavat helposti paikoilleen, mieti mahdollisia muutoksia. Älä hätiköi.

Härkä 20.4.–20.5.

Keskity käsillä olevaan tehtävään kotona ja työelämässä. Kun pysyt terävänä, sinulla on avaimet menestykseen. Eteesi tulevat haasteet vaativat sekä rohkeutta että diplomatiaa. Älä tee mitään harkitsematonta, vaan ota askel taaksepäin, jos siltä tuntuu.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viikko täyttyy hyvistä uutisista. Jokin sinua huolestuttanut asia näyttää ratkeavan vähitellen. Koeta edistää keskeneräisiä projekteja työelämässä. Ota huomioon, että odottamasi parannus taloudelliseen tilanteeseen saattaa jonkin verran viivästyä.

Rapu 21.6.–22.7.

Erään läheisen yllättävät paljastukset tuntuvat epätodellisilta. Kenties et ole kiinnittänyt asiaan tarpeeksi huomiota? Tunnet itsesi kuitenkin niin vahvaksi, että ongelmat eivät nujerra sinua. Huomaat iloksesi, että toiset kulkevat rinnallasi ja tukevat sinua.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko tehnyt liikaa töitä? Pieni paussi voisi olla paikallaan. Jakso on vahvaa kasvun aikaa, ja näet edessäsi hienon mahdollisuuden. Tarvitset nyt rohkeutta ja ennakointia. Samalla pystyt olemaan täysin oma itsesi ilman ulkopuolisia rajoituksia.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yllättävät uutiset antavat viikolle onnistuneen alun. Talousasiat vaativat yhä huomiotasi, mutta järkevän rahankäytön myötä tilanne tasaantuu pian. Keskustelu sukulaisten kanssa saattaa vaivata mieltäsi jälkeenpäin, mutta onneksi saat tukea ystäviltä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oman polkusi seuraaminen on sinulle nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Ole kärsivällinen, jos joku heittäytyy itsepäiseksi. Kilttiä luonnettasi saatetaan käyttää epäreilusti hyväksi, ja ainoastaan sinä voit estää sen. Muista välillä sanoa ei.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluat pitää pyörät pyörimässä, mutta älä unohda hauskanpitoa. Kaikki ympärilläsi eivät ole työnarkomaaneja. Olet täynnä ideoita ja etsit samanmielisen ihmisen seuraa. Päättäväisyyttäsi ihaillaan. Nauti oikeutetusti saamastasi huomiosta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Suunnitelmiin saattaa tulla viivästyksiä. Toisaalta saat näin enemmän harkinta-aikaa. Koeta ottaa rennosti, sillä toisten painostaminen toimintaan voi pahentaa tilannetta. Hoida ystävyyssuhteita, jotta tärkeä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä säilyy.

Kauris 21.12.–19.1.

Viikko vaikuttaa lupaavalta. Saat vastuullesi jotain merkittävää ja sen myötä ansaittua huomiota. Viikonloppuna tarjoutuu mahdollisuus viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Rentoudu ja nauti toisten seurasta. Työhuolet ratkeavat ajan kuluessa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Rakkauselämä saa uutta vauhtia tällä viikolla. Jokin yllättävä ja jännittävä tapaaminen saa sinut huomaamaan piilevät kykysi. Viikonloppu tarjoaa iloista seuraa. Joskus pelkkä maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa uutta puhtia tulevaisuutta varten.

X