Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.-13.2.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulle tarjoutuu tilaisuus auttaa työtoveriasi. Pyri samalla vahvistamaan hänen itseluottamustaan. Tällä hetkellä voi olla vaikea ennustaa tulevaa. Älä yritä liikaa vaan koeta nauttia kaikesta ympärilläsi. Hyvät uutiset auttavat sinua toteuttamaan jotain suurta.

Kalat 19.2.–19.3.

Nautit nykyisestä läheisyyden tunteesta kotona, ja se osoittautuu parhaimmaksi sijoitukseksesi. Jokin levottomuutta aiheuttava asia menee pian ohi, ja huomaat olevasi sen jälkeen vahvempi ja optimistisempi. Varaa aikaa mietiskelyyn, se kannattaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Kommunikointi sujuu nyt jouhevasti, joten kerro toisille avoimesti tunteistasi. Rakkauselämässä ei ehkä edetä mitenkään isoin askelin, mutta toisaalta vakaa meno takaa nyt parhaimman lopputuloksen. Kärsivällisyytesi palkitaan odottamattomalla tavalla.

Härkä 20.4.–20.5.

Maltillinen kehitys töissä on suuria muutoksia järkevämpää. Sinun ei tarvitse todistaa niin paljon kuin kuvittelet. Jatka etsintää, älä anna negatiivisten kommenttien vaikuttaa. Yritä suhtautua elämään yksinkertaisemmin. Kysy reilusti taustatukea, jos siltä tuntuu.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Valitse sanasi huolella työelämässä. Mitä ikinä ajatteletkin, vältä liiallista kriittisyyttä. Vaikka et tuntisi oloasi kovin sosiaaliseksi, varo antamasta tylyä vaikutelmaa. Kärsimättömänä haluaisit kovasti nähdä tulevaisuuteen, mutta asiat tapahtuvat omalla painollaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Voit solmia tärkeitä kontakteja yhdistämällä työn ja huvin. Älä vaadi liikaa itseltäsi tai muilta, vaan ota rennosti. Jotkut asiat tarvitsevat erityisen ajan ja paikan toteutuakseen. Valitettavasti kärsivällisyyttä ei aina palkita odotusten mukaisesti.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntuuko sinusta, että kovasta työstä huolimatta panostasi ei arvosteta? Monesti toiset olettavat meidän tietävän, mitä mieltä he ovat meistä. Se ei useinkaan pidä paikkaansa. Ehkä saisit heidät avautumaan kertomalla omista tuntemuksistasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saat arvostusta työssäsi osoittamalla luottamusta ja innokkuutta. Viimeaikaiset muutokset, joita pidit aluksi huonoina, osoittautuvat sittemmin luultua paremmiksi. Juuri nyt et voi oikeastaan tehdä muuta kuin sopeutua ja nauttia aikaansaannoksistasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tarve miellyttää itseäsi menee nyt muiden miellyttämisen edelle. Taloudelliset asiat korostuvat tällä jaksolla, joten suhtaudu niihin vakavasti. Sinun ei tarvitse selitellä toimiasi toisille. Ole oma itsesi, vakaa ja päättäväinen

Skorpioni 23.10.–21.11.

Innostavat keskustelut ja uudet ympäristöt tuovat eteesi monia mahdollisuuksia, ja saatat tavata jonkun erityisen henkilön. Edistyminen voi kuitenkin olla hidasta, etenkin työelämässä. Ole kärsivällinen ja valmis joustamaan. Pidä yllä keskustelua ja toivo parasta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Energiatasosi ei ole ehkä korkeimmillaan, mutta ympärilläsi avautuu nyt hienoja mahdollisuuksia. Tiedosta sisimmät ajatuksesi ja tunteesi. Pysy avoimena kaikelle uudelle. Aiemmin mahdottomalta tuntuneella idealla voisi olla nyt hyvä sauma toteutua.

Kauris 21.12.–19.1.

Aiempaa rentoutuneempi olemuksesi tekee vaikutuksen, ja toisten suhtautuminen sinuun saattaa muuttua. Tämä pätee etenkin työelämässä. Ole huoletta, sillä sinun aikasi toimia tulee vielä. Jonkin suhteen ylläpitäminen vaatii huolenpitoa ja keskusteluja.

X