Viikkohoroskoopit 17.11.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 18.−24.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press
Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikkoosi!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Huomaatko, että kumppanisi on romanttisella tuulella? Olet saattanut olla vähän liikaa omissa ajatuksissasi viime aikoina. Läheisimpään ihmissuhteeseesi liittyy monia kysymyksiä. Toivottavasti tämä saa sinut ajattelemaan entistä syvemmin omia ja toisten tarpeita.

Jousimies 22.11.–20.12.

Eräällä on romanttisia ajatuksia sinua kohtaan, ja hän saattaa kertoa niistä yllättäen. Ole tahdikas, jos et ole kiinnostunut. Jos haluat lisäaikaa miettimiseen, kerro siitä. Joku läheinen voi valittaa asiasta, joka ei ole mielestäsi tärkeä. Lue rivien välistä, ennen kuin teet päätöksen.

Kauris 21.12.–19.1.

Rakkaimpasi haluavat kaiken huomiosi. Joskus toiset eivät osaa arvostaa sitä, miten paljon teet heidän eteensä, sillä se voi viedä sinut pois heidän läheltään. Ota läheiset mukaan tulevan loma-ajan suunnitteluun. Kunnianhimo kysyy useimmiten enemmän energiaa ja ajatusta kuin rahaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet romanttisella tuulella tällä viikolla. Pieni kukkakimppu ja hymy merkitsevät rakkaallesi enemmän kuin suurisuuntaiset eleet. Pidä muutenkin silmällä kulutustottumuksiasi. Tehdäksesi vaikutuksen satsaa pikkuostoksiin, jotka liittyvät taiteeseen tai musiikkiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä jaksolla haluat ennen kaikkea viettää aikaa kotona. Luultavasti haluaisit saada kaiken hyvissä ajoin valmiiksi ja kauniiksi ennen joulukuuta. Tunnet itsesi onnelliseksi, sillä mielessäsi on paljon asioita, joilla voit lämmittää läheistesi mieltä.

Oinas 20.3.–19.4.

Impulsiivisuus leimaa viikkoa. Sinun lisäksesi myös ihmiset lähelläsi ovat arvaamattomia. Kuulostaa kaoottiselta, mutta itse asiassa sitä se ei ole. Saat paljon aikaiseksi ja kykysi tulevat esille. Olisiko nyt sopiva hetki ottaa seuraava askel suhteessasi?

Härkä 20.4.–20.5.

Työ- ja urasuunnitelmat näyttävät nyt paremmilta kuin aikoihin. Haluat ehdottomasti näyttää, mihin kykenet. Tämä voi tehdä työkaverit kateellisiksi, ja he saattavat toivoa, että olisivat tehneet enemmän. Avoimempi kommunikointi töissä voisi auttaa tässä asiassa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunteet voivat olla välillä pinnalla, kun yrität saada kaikki työ- ja kotiasiat tehtyä. Olisiko mahdollista, että odotat itseltäsi liikoja? Koeta delegoida joitain tehtäviä perheenjäsenille. Rehellisyyden nimissä sinulla on aika paljon organisoitavaa ennen joulua!

Rapu 21.6.–22.7.

Sinussa on uutta pilkettä tällä viikolla, mikä saa sinut laajentamaan horisonttiasi. Kaiken luonnollisen arvostaminen voi johtaa sinut uusien harrastusten pariin. Luovuus ulottuu myös rakkauselämääsi, jossa olet entistä seikkailunhaluisempi, huumoria unohtamatta.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakso on kiireinen, joten muista huolehtia kunnolla omista tarpeistasi. Rentoutuminen ei ole luksusta vaan välttämättömyys.Tulevaisuus näyttää tarjoavan sinulle useita polkuja. On hienoa, että sinulla on valinnan mahdollisuuksia, kunhan niitä ei vain ole liikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Lämmön ja rakkauden tuntu ympäröi sinua tällä viikolla, ja voit kiittää siitä rakkaasi lämpimiä sanoja. Aiemmat ponnistelusi hänen ajatustensa avaamiseksi kantavat nyt hedelmää. Tee joulun suunnitelmat ajoissa, jotta voit viettää sen haluamiesi ihmisten kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt solmitut kontaktit voivat tuoda iloa elämääsi ensi vuonna. Ole avoin ja juttele kaikille, jotka haluavat kuunnella. Eräs tarjoaa sinulle erityistä kokemusta ja haluaa saada selville kiinnostuksen kohteesi. Aiotko kertoa tunteistasi? Ehkä sinun pitäisi, ennen kuin joku toinen tekee sen!

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi