Horoskoopit 1.4.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 14/2012

Teksti: Anna.fi

Maanantai 2.4.2012

Maanantaissa on mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta toteutuvatko lupaukset vai lentävätkö ne maahan kuin tyhjentyvä ilmapallo, sitä on mahdotonta sanoa. Päivän laadussa on sekä toimiva ja toiveikas puolensa, mutta samanaikaisesti pinnan alla tuntuvat pettymykset, uhkakuvat sekä riittämättömyyden pelko. Tunnelmat ovat hienovaraisia ja nopeasti ohi meneviä, mutta viestivät silti jostain tärkeästä, joka vaatii huomiotasi.

Tiistai 3.4.2012

Tiistaina ajanlaatu muuttaa muotoaan kun siirrytään jähmeämmistä ja maanläheisemmistä kuvioista kommunikoinnin, tarkkaavaisuuden ja joustavuuden merkkeihin. Päivän tunnelma voi olla hetkittäin hämmentynyt ja epäselkeä, ja väärinkäsityksiä saattaa tapahtua vaikka yrittäisi olla kuinka täsmällinen. Ajattelutyön ja viestinnän kannalta päivä ei ole paras mahdollinen, vaikka luovuutta ja omintakeisia ratkaisumalleja tänään saattaa löytyäkin.

Keskiviikko 4.4.2012

Keskiviikko on hyvä päivä olla tehokas, käytännöllinen, tarkka ja toimelias. Tänään laitetaan kaikki kuntoon, ja pitkään jumissa olleet asiatkin saattavat hiljalleen alkaa edistyä. Ilmassa on myös kriittisyyttä ja hermo voi palaa yllättävän nopeasti tilanteissa, joissa joku ei vastaa niihin kriteereihin tai odotuksiin, joita olit hänen harteilleen asettanut. Ryhmätyö voi tuottaa tänään hankaluuksia, sillä monet toimivat nyt asenteella itse teen kaiken parhaiten.

Torstai 5.4.2012

Torstai voi olla hieman turhauttava päivä, sillä ilmassa on levottomuutta ja tarvetta tehdä ja touhottaa, mutta mikään aloitettu homma ei oikein ota tulta alleen. Ihmissuhteiden ja sosiaalisten tilaisuuksien kannalta tämä päivä sen sijaan on oikein mainio. Vilkkaat keskustelut, mukavien ihmisten tapaaminen ja monet miellyttävät kohtaamiset sopivat erityisesti illan tunnelmaan hurmaavan harmonisesti. Romantiikkaakin saattaa olla ilmassa, jos vain olet sille avoin.

Viikonloppu

Perjantai nostaa ihmissuhteet ja rakkausasiat valokeilaan, sillä täydenkuun lisäksi tarjolla on romanttisia, joskin hieman päätä sekoittavia kuvioita. Vahvaa tunnelatausta on nyt ilmassa, mutta niin on illuusioita, harhaluuloja ja vääriä havaintojakin. Saatat olla tänään kuin lumouksen vallassa jonkun tietyn ihmisen suhteen. Parasta on nauttia ihanista hetkistä, mutta siirtää vakavammat päätökset jollekin selkeämmälle päivälle.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi