Horoskoopit 13.5.2012

Viikkohoroskooppi viikolle 20/2012

Teksti: Anna.fi

viikkohoroskooppiMaanantai 14.5.2012

Maanantai on perustunnelmaltaan hyväntahtoinen ja lempeä päivä, jota maustaa vahvasti mieltä aktivoiva, toiminnallinen lataus. Suunnitelmat voivat olla suuria, mutta kuitenkin toteuttamiskelpoisia. Päivässä on energiaa, aloitteellisuutta ja käytännöllisyyttä, joten vanha sanonta ”tuumasta toimeen” sopii nyt ajanlaatuun paremmin kuin hyvin.

Tiistai 15.5.2012

Tiistaissa on vähän irrallinen ja aikaansaamaton tunnelma. Asiat voivat seisoa tyhjän panttina, eivätkä tilanteet etene toivotulla tavalla. Ilmassa on mukautuvaisuutta ja pehmeyttä, jonka vuoksi ihmissuhteissa saattaa esiintyä väärinkäsityksiä. Tänä aikana on erityisen tärkeää, että teet kantasi selkeäksi, etkä anna edes vahingossa toisen ymmärtää sellaista mikä ei missään tapauksessa voi toteutua.

Keskiviikko 16.5.2012

Keskiviikko nostaa vahvoja ihmissuhteisiin liittyviä teemoja pintaan. Päivän lataus on kaikin puolin vahva ja dynaaminen. Venuksen alkava perääntyminen johdattaa meidät tutkimaan tarkemmin sosiaalista elämäämme, arvojamme ja rakkausasioitamme. Tahto voi olla hetkellisesti voimistunut, ja kun mukana on vielä aimo annos periksiantamattomuutta, voi tämä olla juuri se päivä, kun tavoitat jonkin aiemmin itsellesi asettamasi päämäärän.

Torstai 17.5.2012

Torstaissa on herkästi syttyvä ja haavoittunut lataus asiallisen hillityn ulkokuoren alla. Päivän pääteema liittyy sitoutumiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn niiden asioiden vuoksi joita arvostaa ja rakastaa. Myös ihmissuhteiden rakenteet ovat nyt ajankohtaisen tarkastelun alla, ja päivä voi tuoda toivottua tukea ja vahvistusta sellaisille asioille, jotka ovat oikeasti merkityksellisiä.

Viikonloppu

Perjantai alkaa jähmeästi, mahdollisten rajoitteiden, emotionaalisen etäisyyden ja vetäytymisen vallitessa. Pattitilanne laukeaa täysin vasta iltapäivällä, kun Kuu siirtyy Härkään ja ilmapiiri alkaa lämmetä ja muuttua lempeämmäksi. Rakkausasioiden vakava punnitseminen ja jopa mahdolliset konkreettiset askeleet kohti sitoutumista kuuluvat nyt ajan laatuun. Ilta on parhaimmillaan romanttinen ja luottamusta vahvistava.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi