Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 2/2016

Teksti:
Anna.fi

Levottomuutta on ilmassa sakeanaan tämän viikon alkaessa. Levottomuus johtuu vain siitä, että emme pääse jostain syystä toteuttamaan todellisia mielihalujamme ja itseämme aidosti kiinnostavia asioita. Sille kannattaa tehdä jotakin.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Kaikki minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

12.1.2016

Rakkaus hymyilee sinulle sitä voimakkaammin mitä enemmän pystyt tekemään tästä päivästä itsesi näköisen. Tee tästä hetkestä itsellesi nautinto ja jo huominen palkitsee sinut jollakin tavalla.

13.1.2016

Tämä aika tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja arvokkaita yllätyksiä, joista sinun ei kannata kieltäytyä. Sinkuille ja epävakaassa suhteessa eläville tämä tietää vakavaa rakastumisriskiä, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Sinussa on säihkettä ja ennakkoluulottomuutta, joka tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen.

14.1.2016

Elämä ei ehkä näytä sinulle parhaita puoliaan, sillä hetkellinen väsymys ja haluttomuus kalvavat mieltäsi. Tilanne on kuitenkin korjattavissa jos vain vaivaudut vilkaisemaan tarkemmin elämäsi kulkua. On lopulta täysin omissa käsissäsi tarttua elämän mielekkyyteen tältä istumalta.

15.1.2016

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.

16.1.2016

Mikäli kohtaat tänään epämiellyttäviltä tuntuvia asioita niin älä edes yritä hoitaa niitä kunnialla eteenpäin, sillä jotain voi mennä vielä pahemmin poskelleen, eikä selittäminen auta tippaakaan. Ole mieluummin hiljaa ja tee omat toiminta strategiasi olosuhteita kunnioittaen.

17.1.2016

Tänään kannattaa luottaa omaan innostukseesi, sillä se kuljettaa sinua menestyksekkääseen suuntaan. Älä anna epäilysten muuttaa hetken mielijohteesta tekemiäsi päätöksiä.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

12.1.2016

Koleus ja viileys loistavat sinusta tänään metrien päähän sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät syystä tai toisesta lainkaan kuulu sinun elämääsi. Miksi ihmeessä kiusaat itseäsi.

13.1.2016

Tarvitset nyt ilmaa ympärillesi, sillä ahdistus hyökkää kimppuusi sitä raivokkaammin mitä ahtaampiin olosuhteisiin olet itsesi ajanut. Tämä on aikaa, jolloin voit myös vapauttaa itsesi joko kokonaan tai osittain olosuhteiden vankilasta. Sinun tarvitsee vain tiedostaa kuka tai mikä sinua pitelee ja siitä se sitten lähtee.

14.1.2016

Elät näinä päivinä mukavassa myötätuulessa ja olet muutenkin onnettaren suosiossa. Käytä kaikki ilmenevät tilaisuudet hyväksesi viivyttelemättä. Jupiter ja Aurinko siunaavat kaikki ilolla ja innostuksella alulle laittamasi suunnitelmat. Saat nauttia tämän hetken aloituksista kuukausia ellei vuosia eteenpäin.

15.1.2016

Ideasi ja suunnitelmasi kiteytyvät tavallista selkeämpään asuun aivoissasi eikä niitä kannata jättää sinne pyörimään. Kerro ideoistasi rohkeasti kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Saat tukea ajatuksillesi yllättäviltä tahoilta.

16.1.2016

Saat todennäköisesti loistavia ideoita päähäsi tämän päivän aikana ja nyt niistä kannattaa pitää kunnolla kiinni, sillä ne todella toimivat ja tuovat tullessaan odottamatonta menestystä kuukausiksi eteenpäin. Älä jää epäröimään kateellisten panettelua, vaan ole valmis tekemään omat ratkaisusi.

17.1.2016

Olet tänään harvinaisen täynnä itseäsi ja otat pulttia, jos joku uskaltaa asettaa etuoikeutesi kyseenalaiseksi. Varo olemasta liian herkkänahkainen, sillä se on aina selvä merkki epävarmuudestasi.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Saatat hiukan ihmetellä miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

12.1.2016

Tunnistat tänään loistavalla tavalla elämällesi arvokkaat ja iloa tuottavat ihmiset. Anna itsellesi lupa viettää enemmän aikaa heidän seurassaan jo tänään, sillä vain siten löydät uusia ihania piirteitä itsestäsi.

13.1.2016

Elämä tarjoaa sinulle yllättäviä ja ihanilta tuntuvia tilaisuuksia päästä toteuttamaan joitakin haaveitasi. Rakkauselämäsi on samalla selvässä nousukiidossa, mikäli annat itsellesi luvan ottaa vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä nyt on tarjolla. Rakkaus on puhtaimmillaan oman ilon jakamista. Iloitse siis elämästäsi.

14.1.2016

Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, iskee yllättävä vastoinkäyminen, mutta älä anna paniikin hiipiä puseroon. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin, jos uskallat katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja tehdä tilanteen vaatimat korjaukset. Joudut ehkä loukkaamaan jonkun tunteita, mutta se on nyt onnistumisen hinta.

15.1.2016

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

16.1.2016

Jos tunnet jonkun asian askarruttavan nyt mieltäsi niin älä epäröi ottaa sitä esille vaikka tuntisitkin olosi harvinaisen epävarmaksi. Aika on oikea rohkeille ja ennakkoluulottomille Ratkaisuille, jotka eivät juuri tällä kertaa ole muille selitettävissä. Teet vain sen mikä nyt pitääkin tehdä.

17.1.2016

Sinulla on voimakas alitajuinen tunne jostakin hoitamatta jääneestä asiasta eikä mikään homma ota sujuakseen ellet saa selville mistä on kysymys. Jos maltat pysähtyä miettimään asiaa muutamaksi minuutiksi, niin muistat kyllä mitä tänään piti hoitaa.

Kauris

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

12.1.2016

Anna itsellesi lupa kulkea omissa maailmoissasi ja tulet löytämään muutamia ihania asioita ja ihmisiä hyvin odottamattomista paikoista. Jokainen uusi elämys vie sinua kohti elämäsi täyttymystä.

13.1.2016

Ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita, joihin haluat varmasti päästä mukaan ainakin osaan niistä. Tunnistat kumppanuuteen ja rakkauteen liittyvät mahdolliset rajoitteet selvänä ahdistuksena ja tyytymättömyytenä. Tämä lienee sinun hetkesi päättää, mitä sinä haluat. Onko sinusta siihen.

14.1.2016

Jupiter on nyt kolmiossa Aurinkoon merkissäsi ja tämä on loistavaa aikaa uudistaa omaa elämää ja aloittaa menestyksekkäitä projekteja niin työelämässä kuin harrastustenkin alueella. Riittää kun nautit siitä mihin olet ryhtymässä. Menestys seuraa sitä suurempana, mitä hauskempaa sinulla on.

15.1.2016

Aurinko ja Merkurius merkissäsi antavat lisää pontta ja uskottavuutta kaikille tänään esittämillesi asioille ja mielipiteille. Nyt kannattaa puhua suu puhtaaksi ja katsoa sitten kuinka hyvään malliin asiat järjestyvät.

16.1.2016

Tänään on loistava päivä tuoda esille omia suunnitelmia ja ideoita, sillä ajatuksillesi on olemassa sosiaalinen tilaus ja tulet oikein ymmärretyksi. Älä peittele omaa innostumistasi, sillä vain olemalla aidosti sen takana, tulet myös kohtaamaan sellaiset ihmiset ja tahot, jotka ovat aidosti tukenasi.

17.1.2016

Älä anna hermostuneen yleisenergian vaikuttaa itseesi, sillä juuri sinulla on nyt parhaat mahdollisuudet löytää oikeat ratkaisut kaikkiin ongelmiisi. Anna muiden hoitaa omansa ja keskity vain itseesi.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

12.1.2016

Olet tänään viehättävällä tuulella ja teet jopa tahtomattasi melkoisen vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Pientä flirttiä peliin ja elämä näyttää nopeasti valoisat kasvonsa..

13.1.2016

Nyt on syytä varautua yllättäviin käänteisiin rakkauselämässäsi, sillä viehätysvoimasi vetää puoleensa radikaaleja ja siksi niin kiinnostavia tyyppejä. Uskaltamalla tutustua ja jopa ihastua näihin persoonallisuuksiin annat tuolle kiehtovalle energialle luvan ilmetä myös olemassa olevassa suhteessasi.

14.1.2016

Jupiterin raskas aspekti merkkiisi varoittaa odottamattomasta takaiskusta tai pettymyksestä, joka kohtaa jotain myötätuulessa ollutta projektia elämässäsi. Tällaisessa tilanteessa odottaa aina hankaluuksia aiheuttanutta juttua menestyksekkäämpi mahdollisuus, kunhan et jää itkemään menetystäsi.

15.1.2016

Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.

16.1.2016

Jos olet tyytymätön johonkin osaan elämästäsi, niin tänään se korostuu reippaamman puoleisesti, etkä tahdo saada hoidettua mitään asioitasi kunnolla eteenpäin. Siksi sinun tuleekin hoitaa tämä näkyviin tuleva häiriö välittömästi pois päiväjärjestyksestä ja asiat alkavat jälleen luistaa sujuvasti.

17.1.2016

Ellei elämäsi ole oikeilla raiteilla, niin nyt kyllä tökkii oikein kunnolla ainakin johonkin aikaan päivästä. Varo hosumista tai hermostumista näissä ikävissä tilanteissa. On ehkä korkea aika tehdä joitakin ratkaisevia muutoksia.

Kalat

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Huomaat varmaan että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

12.1.2016

Löydä tänään itsellesi rauhallinen ja tasapainoinen hetki jossakin mukavassa paikassa. Hemmottelemalla itseäsi löydät avaimen pysyvään iloon ensin omassa elämässäsi ja sitten myös kumppanuudessa.

13.1.2016

Saatat olla vähän kuin kissa pistoksissa näiden päivien aikana, sillä tiedostat liiankin hyvin ketkä läheisistäsi pyrkivät määräämään tekemisistäsi. Sinulla kun olisi paljon parempaakin käyttöä ajallesi. Tiedosta, että valta on yksin sinulla, eikä kukaan muu pysty ikinä rajoittamaan vapauttasi.

14.1.2016

Näiden päivien aikana kannattaa uskaltautua uusille urille ja ottaa jopa pieniä riskejä asioissa, joista huomaat innostuvasi kaikkein eniten. Jupiter ja Aurinko antavat sinulle voimaa ja menestykseen johtavaa näkemystä, jonka ansiosta voit tuntea tavallista suurempaa itsevarmuutta kaikissa toimissasi.

15.1.2016

Esittämissäsi sanoissa ja ajatuksissa on tänään selkeästi enemmän voimaa ja vakuuttavuutta, joten uskalla tarttua myös hiukan pelottaviin aiheisiin reippaalla myötäotteella. Sinulle riittää kyllä ymmärrystä.

16.1.2016

Nyt kannattaa luottaa omaan innostukseesi asiassa kuin asiassa ja kertoa omat suunnitelmasi avoimesti eteenpäin, sillä ajatuksillesi on tilausta ja aivan ihmeellistä ymmärrystä. Kaikki johtuu sinun ja tämän ajan suotuisasta yhteisenergiasta, jota ei tietenkään parane jättää käyttämättä.

17.1.2016

Vaikka itselläsi onkin suhteellisen hyvä meno päällä, niin varo tänään puuttumasta kenenkään asioihin sen paremmin hyvällä kuin pahallakaan. Tunteet ovat pinnassa ja kaikki eivät halua itseään autettavan.

Oinas

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi ja riittää kun sinä tiedät sen.

12.1.2016

Hymysi ja ilosi eivät jää tänään muiltakaan huomaamatta ja sinulle arvokkaat ihmiset löytävät nyt tiensä luoksesi. Pidä hauskaa ja nauti elämästä siellä, missä sinulla on hyvä olla.

13.1.2016

Monenlaista hauskaa ja kiehtovaa on tarjolla erityisesti rakkauselämäsi rintamalla. Toivottavasti pystyt olemaan avoin uusille tuulille silloinkin kun ne vaativat sinua poikkeamaan päivittäisistä tottumuksista ja rutiineista. Rakkaus uudistuu joka päivä samassa tahdissa kuin sinäkin.

14.1.2016

Jos tuntuu että tyytymättömyys ja siitä juontava väsymys iskee voimalla kimppuusi, niin kannattaa miettiä välittömiä toimia tilanteen korjaamiseksi. Sinun olisi pystyttävä jättämään joku aikansa elänyt juttu kokonaan taaksesi ja keskittämään voimasi ihan uuteen projektiin. Väsymys hellittää heti.

15.1.2016

Olet tänään tavallista rehellisempi itsellesi ja olet valmis tuomaan esille kokemasi vääryydet jopa liiankin hyökkäävästi. Sanoissasi on tavallista enemmän energiaa ja siksi sinun on syytä harkita puheitasi hyvin tarkkaan.

16.1.2016

Ajatus ei juokse tänään parhaalla mahdollisella tavalla ja tulet helposti lupailleeksi liikoja yhdestä jos toisestakin asiasta. Vaikka tällä hetkellä kaikki näyttää helpolta ja yksinkertaiselta, niin yhtään aikaan tai päämäärään liittyvää lupausta ei pitäisi mennä antamaan.

17.1.2016

Joku aikaisemmin hoitamatta jäänyt asia aiheuttaa harmia, ellet ole valmis hoitamaan sitä välittömästi sen ilmetessä pois päiväjärjestyksestä. Tähän tarkoitukseen uhrattu aika maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Härkä

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

12.1.2016

Reagoit tänään voimakkaasti tilanteisiin, jotka eivät vastaa sisäistä arvomaailmaasi. Paha olo ilmenee siellä mistä rakkaus sillä hetkellä puuttuu. Silloin kannattaa miettiä syytä rakkaudettomuuteen.

13.1.2016

Joudut miettimään mitkä asiat ovat sinulle kaikkein arvokkaimpia tässä elämässä. Kun asia selviää sinulle, pidä ihmeessä kiinni oivalluksestasi, sillä olet tällä hetkellä merkittävien, elämääsi uudistavien valintojen edessä. Tiedäthän ettei kukaan muu pysty ikimaailmassa tekemään oikeita valintoja puolestasi.

14.1.2016

Elät yhtä vuoden suotuisimmista jaksoista ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti kannattaa nyt tarttua epäröimättä kaikkiin tilaisuuksiin, joita elämä eteesi pudottelee. Menestyksen tuloksia tai voittoja ei kuitenkaan parane laskea, sillä onni seuraa ainoastaan onnellista ja iloista tekemistä.

15.1.2016

Tunnet olosi tänään tavallista varmemmaksi ja olet valmis esittämään ideoitasi ja mielipiteitäsi toisten kannanottoja pelkäämättä. Tietoisena tästä toimivasta energiasta voit saada monta asiaa kolahtamaan kohdalleen.

16.1.2016

Oivalluksesi juoksevat kirkkaina ja sinun kannattaa lähteä toteuttamaan kaikkia sinua kiinnostavia suunnitelmia, sillä nyt on onnistumisen aika. Saat kaikki ideasi kannalta tärkeät tahot helposti vakuuttuneiksi omasta kannastasi, kunhan vain esität asiasi rehellisesti ja näkyvän itsekkäästi.

17.1.2016

Joustavuutesi ei ole parhaassa vireessä ja saatat menettää malttisi ilman mitään kunnon syytä. Elä tänään tietoisesti ihan omaa elämääsi ja tee jokainen yksittäinen päätös selkeän itsekkäästi.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

12.1.2016

Tänään on oivallinen päivä osoittaa tärkeille ja rakkaille ihmisille, että välität heistä. Jokainen aito rakkaudenosoitus tulee aina korkoineen takaisin, joten älä suotta pihtaile.

13.1.2016

Sinulla on melkoinen vauhti päällä ihmissuhteisiin ja rakkauselämään liittyvissä asioissa, mutta liiallinen sitominen saa sinut näkemään punaista. Käyttäydyt provosoivasti tilanteissa, joissa et saa loistaa omana itsenäsi. Olemalla tietoinen käyttäytymisestäsi voit ottaa tarvitsemasi tilan ilman turhaa riitelyä.

14.1.2016

Olet tekemässä jotain hyvin merkittävää ratkaisua, mutta epäilys kalvaa mieltäsi. Älä jätä epäilyksille mitään sijaa. Aika on varmasti oikea, mutta ellet uskalla ottaa riittävän suurta riskiä tulee mahdollisuus lipumaan ohitsesi kuin loistoristeilijä, josta ei nähdä pientä kumivenettäsi.

15.1.2016

Jos tunnet vastustamatonta tarvetta nostaa jonkun sinua vaivanneen asian esille juuri tänään niin älä ihmeessä jää miettimään vaan toimi. Mitä pidempään mietit, sitä varmemmin juttu jää harkinnan asteelle. Esiin nostettuna se korjautuu yllättävän helposti.

16.1.2016

Jos haluat ihan välttämättä hoitaa tänään jonkun asian eteenpäin, niin olet luultavasti oikeilla jäljillä. Älä anna pienten pelkojen estää itseäsi, sillä pelkojen voittaminen on nyt ajan henki. Saatuasi suun auki, sujuu loppu melkein itsestään. Kakaise siis homma käyntiin ja katso mitä tapahtuu.

17.1.2016

Haluaisit tänään keskittyä jonkun hoitamatta jääneen asian loppuun suorittamiseen ja hermostut, ellet pysty järjestämään siihen aikaa. Muista tässä tilanteessa, että ainoa järjestelijä olet sinä itse ja että muille ei kannata äksyillä.

Rapu

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

12.1.2016

Ahdistavat tunnelmat ja fiilikset osuvat tänään sellaisiin tilanteisiin, joista puuttuu aito rakkaus ja välittäminen. Tiedosta missä tätä tapahtuu ja laitat muutosvoimat liikkeelle.

13.1.2016

Törmäät joihinkin todella mielenkiintoisiin ja omasta mielestäsi arvokkaisiin asioihin, mutta riittääkö kanttisi ottaa ne osaksi omaa elämääsi? Tällainen kysymys saa nyt vastauksen, joka määrää pitkälle rakkauselämäsi tulevia kuvioita. Varo siis rajaamasta itseäsi ulos näköisestäsi elämästä.

14.1.2016

Ole tarkkana tehdessäsi suunnitelmia pidemmällä tähtäimellä, sillä mitkään lupaukset eivät nyt pidä paikkaansa sellaisina kuin sinä ne ymmärrät. Varmista ainakin kahdesti, että haluat kaikesta sydämestäsi tehdä sitä mihin olet ryhtymässä. Silloin menestys on kaikkia lupauksia suurempaa.

15.1.2016

Mikäli joudut jossakin tilanteessa toimimaan vastoin omaa käsitystäsi, niin nyt saatat yllättää itsesi ja ilmoittaa kylmän rauhallisesti, että enää se ei onnistu. Ja heti helpottaa.

16.1.2016

Joudut helposti napit vastakkain sellaisten henkilöiden kanssa, jotka tietäen tai tietämättään vaikeuttavat sinulle tärkeiden suunnitelmien toteutumista. Tällaisissa oppositiotilanteissa sinun tulee muistaa, että olet ihan varmasti menestyksen raiteilla, jos pystyt pitämään oman kantasi loppuun saakka.

17.1.2016

Törmäät johonkin hankalalta tuntuvaan tilanteeseen, johon sinulla on kuitenkin hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos uskallat toimia itsenäisesti ja muilta lupaa kyselemättä.

Leijona

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

12.1.2016

Varo tekemästä mitään oman arvomaailmasi vastaisesti, sillä tänään hermostut sellaisille ihmisille, joiden annat jollain tavalla määrätä elämääsi. Hermostumisen sijasta voisit kokeilla päätösvallan siirtämistä takaisin itsellesi.

13.1.2016

Löydät uusia ihania ihmisiä ja asioita aivan kuin vahingossa ja sinulla on mahdollisuus uudistaa elämääsi ratkaisevasti niiden välityksellä. Jonkun tai joidenkin ystäviesi tulee pystyä luopumaan nykyisestä asemastaan ja sinä olet oman elämäsi kapteeni, joka ei voi kysyä muiden mielipidettä.

14.1.2016

Elämä tarjoaa sinulle jotain hyvin radikaalia askelta eteenpäin elämässäsi. Askel kannattaa ottaa, mutta älä uskottele että kaikki tapahtuu niin nopeasti, kuin kuvittelet. Valmistaudu suosiolla muutamaan tiukkaan pudotukseen projektin kestäessä, jotta et erehtyisi luovuttamaan ennen aikojaan.

15.1.2016

Tänään sinulla on voimakas tunne siitä, että joku sinua vaivannut asia täytyy saada selvitettyä. Ajankohta on varmasti paras mahdollinen, joten asiaan! Vaikka tiedät jonkun ottavan nokkiinsa, niin silti asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

16.1.2016

Tunnet tänään olosi ahdistavaksi sellaisissa tilanteissa, jotka ovat jääneet jollain tavalla keskeneräisiksi. Nyt on aika hoitaa asia lopullisesti kuntoon. Tiedät kyllä mikä asia juuri nyt jarruttaa jonkun tärkeämmän asian toteuttamista. Sen kun hoidat alta pois, niin sitten taas kulkee ja kovaa.

17.1.2016

Vältä tänään kaikkia epämiellyttäviä tilanteita ja ihmisiä, sillä kärsivällisyytesi on varsin matalissa lukemissa. Olet sotajalalla heti, kun joku sanoo väärän sanan tai ottaa kasvoilleen väärän ilmeen. Onneksi tämä puuska menee nopeasti ohitse.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

11.1.2016

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

12.1.2016

Tämä päivä tarjoaa sinulle mahdollisuuden johonkin ihanaan kohtaamiseen, jos pystyt irrottamaan itsesi rutiineista ja seuraamaan hetkellistä innostustasi hiukan oudompiin ympyröihin.

13.1.2016

Tunnet olosi sitä levottomammaksi mitä kauemmas olet joutunut ajautumaan omasta arvomaailmastasi nykyisessä parisuhteessasi. Kaipaat elämääsi jotakin uutta ja tunnet selvää vastenmielisyyttä sellaisia ihmisiä ja asioita kohtaan, jotka estävät sinua uudistamasta omaa elämääsi.

14.1.2016

Mistä ikinä tunnet nyt innostuvasi niin lähde täysillä mukaan, sillä näiden päivien energia lupaa suurta toimivuutta uusille ideoille. Auringon ja Jupiterin kolmio on eräs vuoden suotuisimmista ajanjaksoista minkä tahansa oman projektisi käynnistämiseen. Riittää, että olet itse peräsimessä.

15.1.2016

Ajatuksesi toimivat kirkkaasti ja tiedät miten mikäkin asia kannattaa esittää, jotta se tulisi oikein ymmärretyksi. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja viedä itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin kaikilla sektoreilla.

16.1.2016

Nyt kannattaa lähteä toteuttamaan mielessäsi pyörineitä suunnitelmia oikein todenteolla, sillä näinä päivinä osaat puhua oikeat asiat oikeille ihmisille. Sanoillasi on ihmeitä tekevä voima ja siksi kannattaa puhua vain sinulle todella tärkeitä asioita. Elleivät ne nyt mene jakeluun, niin ei sitten ikinä.

17.1.2016

Olet tänään ratkaisevassa roolissa ristiriitojen selvittäjänä. Ole valmis sanomaan oma mielipiteesi epäröimättä. Tulet hyötymään rohkeudestasi, vaikka huomaisitkin myöhemmin olleesi väärässä.

Annan viikkohoroskooppi ajalle 31.12.-14.1.

Kuukausihoroskooppi 1/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X