Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 30/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 23.7.2012

Maanantain tunnelma ruokkii kriittisyyttä, joka saattaa pahimmillaan jarruttaa hankkeita joihin tulisi heittäytyä reippaan rohkealla asenteella. Päivän energia on pysähtynyt, vaikka pohjalla jylläävät isot ja energiset kuviot. Älä anna pikkuseikkojen tulla tiellesi, jos tiedät mitä haluat ja uskallat onnistua siinä.

Tiistai 24.7.2012

Tiistaissa on voimakas, eteenpäin työntävä lataus, joka on laadultaan intensiivinen, perusteellinen ja hieman arvaamaton. Itsensä ja oman polkunsa etsiminen, totuuden etsintä ja oman ymmärryksen laajentaminen ovat tässä ajassa tärkeitä seikkoja. Suuria muutoksia voi tapahtua, kun alamme kuunnella sisimpämme ääntä.

Keskiviikko 25.7.2012

Tämä ei ole hyvä päivä tärkeiden päätösten tekemiseen, sillä ajan laatu on epämääräinen ja vetää meitä moneen eri suuntaan. Nopeat ideat, äkkiratkaisut ja kärsimättömyys viivästysten edessä kuuluvat päivän teemoihin, mutta ideoiden pohtiminen monelta eri kantilta ennen niiden toteuttamista on nyt viisautta. Kipeät kohdat sielussa tai kehossa voivat tänään muistutella itsestään, ja päivä sopiikin hyvin itsestä huolehtimiseen ja hiljaiseen pohdiskeluun.

Torstai 26.7.2012

Torstain tunnelmassa on syvyyttä, tunneherkkyyttä ja hiljaista viisautta. Kärsivällisyys ja itsehillintä voivat tänään osoittautua korvaamattoman arvokkaiksi liittolaisiksi, sillä pieniä jännitteitä on ilmassa, ja parhaiten niistä selviää tänään jättämällä ne omaan arvoonsa ja keskittymällä siihen, mikä lisää omaa tasapainoa ja mielenrauhaa.

Viikonloppu

Kuu on koko perjantain tyhjän päällä intensiivisten, mutta kontrolloitujen tunteiden merkissä Skorpionissa. Asioihin tarttuminen ja aikatauluissa pysyminen voivat tuottaa tänään ongelmallisia tilanteita, mutta luottavaisella asenteella kaikki käy parhain päin. Ihmissuhteet ovat tämän päivän keskeisin teema, ja jokin suhdetilanne voi olla mielessäsi niin voimakkaasti, että muuhun keskittyminen on lähes mahdotonta.

Astro.fi

X