Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 33/2015

Teksti:
Anna.fi

Oivallusten ja huikeiden keksintöjen viikko käynnistyy tästä hetkestä ja luova virtaus jatkuu läpi koko elokuun. Nyt kannattaa olla rohkea ja ennakkoluuloton omien suunnitelmiesi kanssa.

Oinas

10.8.2015

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

11.8.2015

Älä ihmettele jos hermostut ilman mitään näkyvää syytä jollekin ihmiselle. Tiedosta vain että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

12.8.2015

Tänään monet asiat mutkistuvat yllättävällä tavalla. Jos luulet tietäväsi mistä on kysymys niin rohkaise mielesi ja sano se ääneen. Havaintosi eivät todennäköisesti aiheuta mitään näkyvää reaktiota, mutta niistä saattaa olla ratkaisevaa apua tilanteen selvittämisessä.

13.8.2015

Aurinko paistaa tavallista kirkkaammin tomumajaasi, joten älä pidättele itseäsi. Seuraa jokaista innostuksen antamaa johtolankaa. Suuntasi on varmasti oikea silloin, kun tunnet aidosti nauttivasi siitä mitä olet tekemässä. Saat aivan ihania uusia oivalluksia, joita ei saa jättää odottamaan huomista päivää.

14.8.2015

Nauti elämästäsi ja tästä päivästä kuin se tosiaan olisi viimeisesi, sillä jokainen nautinnollinen hetki jää reimariksi tulevan menestyksesi arvoituksellisille vesille. Pääset nyt nauttimaan kosmisesta myötätuulesta jokaista sinulle aidosti arvokasta asiaa kohtaan. Pidä sellaiset esillä tässä päivässä.

15.8.2015

Mikäli sinua painaa mikään epäselväksi jäänyt asia niin juuri tänään se kannattaa ottaa esille vaikka tuntuisi kuinka pelottavalta. Kaikki tulee lopulta onnistumaan suorastaan ihmeellisellä tavalla, kunhan tuot oman kantasi esille mahdollisimman rehellisesti.

16.8.2015

Joku sinulle tärkeä suunnitelma ei tunnu etenevän lainkaan oikeaan suuntaan vaikka kuinka selittäisit. Lopeta siis selittely ja sano sama suomeksi niin johan alkaa tapahtua. Totuus toimii aina.

Härkä

10.8.2015

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi..

11.8.2015

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

12.8.2015

Olet tänään varsin oivaltavalla tuulella ja löydät helposti oikeat ratkaisut yllättävästi esille nouseviin uusiin ongelmiin. Luota vain itseesi ja uskalla toimia näkemyksesi mukaan. Älä odota kaikkien muiden seuraavan esimerkkiäsi, sillä joku asianosainen kokee jopa hyötyvänsä toisten vahingosta.

13.8.2015

Tunnet syvää tyytymättömyyttä joihinkin paikoilleen pysähtyneisiin asioihin elämässäsi. Nyt kannattaa ottaa härkää sarvista ja purkaa turhat sitoumukset, vaikka se sitten aiheuttaisikin tavallista ankarampaa arvostelua. Tämä on erittäin vahvaa vapautumisen aikaa, eikä se jätä sinua pulaan.

14.8.2015

Varaudu kohtaamaan todella merkittäviä uusia mahdollisuuksia, jotka vetävät sinua magneetin lailla puoleensa tilanteissa, joista koet lähes mahdottomaksi päästä irrottautumaan. Juuri tämä irrottautuminen tulisi nyt uskaltaa toteuttaa, sillä siitä on kiinni tulevaisuutesi vuosiksi eteenpäin.

15.8.2015

Pystyt aivan ihmeellisellä tavalla suhteuttamaan asioita toisiinsa ja näet kaiken pintaa syvemmältä. Sinulla ei ole kovin usein tällaista kykyä lukea kanssaihmistesi ajatuksia, mutta tulemalla kyvystäsi tietoiseksi juuri nyt, saat osan siitä tallentumaan myös jatkuvaan käyttöön.

16.8.2015

Saat yllättävää ja omaa päämäärääsi tukevaa palautetta hyvin suorittamastasi tehtävästä. Tilanne kannattaa käyttää välittömästi ja häikäilemättä hyväksi, sillä muuten kullan ja kunnian nappaa joku muu eikä hän kutsu sinua juhliinsa.

Kaksoset

10.8.2015

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti mitä tänään haluat ja se on sinun.

11.8.2015

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

12.8.2015

Pääsi ei ole tänään terävimmillään ja sinun olisikin viisainta pitää näppisi erossa kaikista tänään esille nousevista ongelmista tai väärinkäsityksistä, vaikka olisit itse niissä osallisena. Etenkin kaikkea selittämistä tulee välttää kuin ruttoa. Tosiasiat voi myöntää ja jättää juttu sitten siihen.

13.8.2015

Elämä hymyilee sinulle yllätyksellisesti, mikäli uskallat tänään seurata aivan omaa polkuasi ja tehdä asioita omalla tavallasi ja omalla ajallasi. Ei ole niin suurta väliä, missä vaiheessa päivää pistät systeemit sekaisin, kunhan vain teet sen.

14.8.2015

Merkkisi on hyvässä kulmassa Aurinkoon ja Venukseen, joten minkään ei pitäisi estää sinua nauttimasta tämän päivän tarjoamista etuisuuksista täysin rinnoin. Jokainen sinulle arvokas juttu, jossa tänään olet mukana, tulee kertautumaan loppuelämäsi aikana merkittävällä tavalla.

15.8.2015

Sinulla on ehkä suurikin tarve päästä puhumaan suusi tyhjäksi jossakin tänään esille tulevassa erimielisyydessä, mutta tänään asiat sujuvat sitä paremmin mitä pienemmällä onnistut suusi pitämään. Tee se minkä koet juuri nyt oikeaksi, sillä vain se auttaa sinua selvittämään todellisen asemasi.

16.8.2015

Kalikka saattaa kolahtaa aika ilkeästi omaan nilkkaan. Tämän päivän kuluessa joudut vastaamaan aikaisemmin antamistasi aiheettomista lupauksista. Kestä kirvely kuin mies vaikka olisitkin nainen. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen, joka syö sanansa. Kaikkihan sitä tekevät, miksi olisit poikkeus?

Rapu

10.8.2015

Tiedät että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa tapahtumaa itsellesi.

11.8.2015

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

12.8.2015

Luota tänään alitajuntasi ohjaukseen elämän yllättävissä käänteissä. Tiedät mistä on kysymys vaikka et osaa sitä itsellesikään selittää. Intuitiosi ohjaa sinua oikeaan suuntaan ja huomaat kuinka asiat järjestyvät kuin itsestään sinulle positiivisella tavalla.

13.8.2015

Voimattomuus ja haluttomuus voivat tehdä tästä päivästä todella hankalan ellet ole valmis repimään itseäsi irti edes osasta päivän rutiineista. Kunnioita omaa nautinnon haluasi ja suo itsellesi jotain, mistä olet aikaisemmin jyrkästi kieltäytynyt. Elät tätä päivää vain tämän kerran, joten miksi suotta jarrutella.

14.8.2015

Tämän päivän kohtaaminen Auringon ja Venuksen välillä ei osu kovin vaikuttavana aurinkomerkkiisi, mutta muuhun karttaasi se osuu varmasti sitäkin tehokkaammin. Käytä tämän hetken energiaa siis hyväksesi ja tee jokainen valintasi omiin mieltymyksiisi perustuen. Se on nyt menestyksen salaisuus.

15.8.2015

Kirjallinen ja sanallinen luovuutesi on syvällisessä vireessä ja onnistut tarttumaan oikeisiin seikkoihin ja käyttämään juuri oikeita sanoja kaikissa kohtaamissasi tilanteissa. Tiedosta tämä hetkellinen lahjakkuutesi ja ole tietoinen viisaudestasi, niin tulet pääsemään nopeasti eteenpäin.

16.8.2015

Tuotat toisille hyvää mieltä positiivisilla kommenteillasi. Tänään kannattaa esittää vilpittömät kiitokset kaikille, jotka vain suinkin saat mieleesi sekä varmuuden vuoksi vielä muutamalle täysin tuntemattomalle tyypille. Kiitos palaa aina esittäjälleen korkoa kasvaneena.

Leijona

10.8.2015

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

11.8.2015

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

12.8.2015

Tänään kannattaa olla puuttumatta kenenkään toisen asioihin ja omatkin asiat on syytä pitää omana tietonaan. Tiedonkulku pätkii aika pahasti, mutta sinulla ei ole mitään hätää, niin kauan kun pystyt seuraamaan tilannetta ulkopuolelta.

13.8.2015

Olet hyvin kekseliäs ja innostut uusista asioista. Älä jarruttele, sillä tänään toteuttamasi asiat vievät elämääsi vauhdilla oikeaan suuntaan. Olet täynnä energiaa ja uskallusta, jotka vain lisääntyvät jokaisen uuden tempauksen myötä. Sinua hallitsemaan tai omistamaan pyrkivät ihmiset ovat nyt hyvin hankalia.

14.8.2015

Auringon ja Venuksen yhtymä merkissäsi on harvinaista herkkua astrologisella taivaalla. Pyhitä tämä päivä itsellesi ja nauti siitä kaikin mahdollisin keinoin. Älä pakota itseäsi tänään ensimmäiseenkään epämiellyttävältä tuntuvaan asiaan, sillä tämä päivä voi muuttaa koko elämäsi itsensä näköiseksi.

15.8.2015

Et kestä tänään turhaa tai tyhjänpäiväistä pölinää koska tiedät sen olevan vain tärkeämpien asioiden piilottelua tai jopa salaamista. Totuus on sinulle kunnia asia ja olet valmis näpäyttämään puuta heinää jauhavia läheisiäsi kovillakin kommenteilla. Mieti silloin mitä mahdatkaan itse piilotella?

16.8.2015

Älä ihmettele ellet saa tänään kunnolla otetta muiden innostukseen, sillä ajatusmaailmasi kulkee nyt omia outoja polkujaan ja kuulosi on lievästi sanoen valikoiva. Kyllä se sitten aikanaan välähtää sinullekin.

Neitsyt

10.8.2015

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa moodi blues iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen..

11.8.2015

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

12.8.2015

Sekasortoa ja väärinkäsityksiä on luvassa useilla eri sektoreilla. Älä erehdy etsimään syyllisiä vaan pyri toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla. Turha järkeily on myös syytä unohtaa, sillä tällaisena päivänä liian moni asia jää kokonaan vaille selitystä. Saatat joutua perumaan omiakin puheitasi.

13.8.2015

Vaikka tunnet olosi energiseksi, niin et ole lainkaan valmis tekemään asioita muiden haluamalla tavalla. Nyt on oikea aika määritellä täsmälleen oma suuntasi ja pistää tietoisesti hanttiin kaikille hiukankaan ikäviltä tuntuville asioille.

14.8.2015

Vaikka tämä transiitti on heikossa asemassa merkkiisi, kannattaa sinun pyrkiä löytämään oma ympäristösi ja oikeat ihmiset ympärillesi. Tämän päivän aloituksilla ja uusilla kohtaamisilla saattaa olla ratkaiseva merkitys sinulle arvokkaiden asioiden etenemisessä.

15.8.2015

Tänään pystyt ymmärtämään asioiden ja ihmisten välisiä yhteyksiä siten että moni epäselvältä vaikuttanut tilanne tulee lopultakin järjestykseen ja löydät uusia kontakteja, joiden avulla pääset nopeasti eteenpäin. Jos sinulle tarjoutuu mahdollisuus osallistua mielenkiintoiselle kurssille, niin mene ihmeessä.

16.8.2015

Juttu luistaa kuin rasvattuna ainakin osan päivää. Mieti mitä asioita sinulla on selvitettävänä, sillä olet hetken aikaa kommunikaation mestari, joka osaa puhua oikealla tavalla oikeille ihmisille.

Vaaka

10.8.2015

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

11.8.2015

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

12.8.2015

Järjellä ei kannata yrittää selvittää niitä yllättäviä väärinkäsityksiä, joita nyt pulpahtelee esille. Viisainta olisi pysyä ulkopuolisena tarkkailijana, sillä tämän päivän ongelmat eivät oikeastaan kuulu lainkaan sinulle. Tekijät ehkä selviävät joskus myöhemmin, mutta tänään ei paljoakaan ole tehtävissä.

13.8.2015

Älä anna minkään pidätellä sinua lähipäivien aikana toteuttamasta uusia ideoitasi ja ajatuksiasi, sillä niissä on juuri oikea elämisen maku. Menestys seuraa jokaista innostunutta askeltasi lähes välittömästi ja rohkaisee sinua etenemään yhä pidemmälle valitsemallasi tiellä.

14.8.2015

Luota jokaiseen hyvältä tuntuvaan kutsuun tässä päivässä. Sinulla on loistavat edellytykset saada itsellesi arvokkaat asiat etenemään parhaalla mahdollisella tavalla juuri tänään ja parhaimmillaan koko loppuelämäsi ajan. Olet yhdessä luovuuden antoisimmista pisteistä.

15.8.2015

Olet hyvin herkällä päällä vaistoamaan mikäli joku yrittää valehdella sinulle tai kieroilla kanssasi ja reagoit kaikkeen vilppiin voimakkaasti. Jos huomaat jonkun hermostuvan puheistasi tai kommenteistasi, niin hän ei ehkä ole liikkeellä aivan puhtailla papereilla.

16.8.2015

Kuulossasi saattaa olla toivomisen varaa tai sitten jonkun toisen tärkeänä pitämä asia pääsee vain muuten unohtumaan. Siitä tulee sanomista, mutta ellei asia ole sinulle tärkeä, niin mitäpä tuosta.

Skorpioni

10.8.2015

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

11.8.2015

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

12.8.2015

Vaikka monet muut ovat aivan ihmeissään tänään ilmenevien väärinkäsitysten kanssa, niin sinulle on yllättävän helppoa oivaltaa miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Älä suotta yritä saada muita ymmärtämään sitä, mikä sinulle on selvinnyt, sillä heillä on todennäköisesti oma lehmä ojassa.

13.8.2015

Keskittymiskykysi ei ole tänään parhaimmillaan missään rutiiniksi muodostuneessa hommassa. Uskalla värittää tämä päivä omilla väreilläsi kuin uudet väriliidut saanut lapsi. Jokainen päivä on täynnä ihania yllätyksiä, kunhan vain annat itsellesi luvan ottaa vastaan uusia kokemuksia.

14.8.2015

Merkkisi on neliössä Auringon ja Venuksen yhtymään, eikä sinulle ole ihan helppoa löytää oikeaa säveltä elämääsi. Se on kuitenkin mahdollista perkaamalla tästä päivästä pois kaikki tyytymättömyyttä aiheuttavat tekijät. Näin teet tilaa sellaisille asioille, jotka ovat sinulle paljon antoisampia.

15.8.2015

Sinulla on mestarillinen kyky saada asioita loksahtelemaan kohdalleen ja kaikki mitä alat tosissasi selvittämään tulee myös selviämään. Hallitset puhumisen ja toisen ihmisen ymmärtämisen tärkeän taidon lähes suvereenisesti ja sinun kuuluu käyttää tätä kykyä nyt tietoisesti hyväksesi.

16.8.2015

Osaat asetella sanasi ja ilmeesi näppärästi muiden ajatuksiin sopiviksi ja saat tänään yhden tai useampia ongelmatilanteita onnelliseen päätökseen. Voit käyttää puhelahjaasi hyväksi myös monessa muussa yhteydessä. Ellet keksi mitään niin ole sitten rauhassa onnellinen.

Jousimies

10.8.2015

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

11.8.2015

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

12.8.2015

Selitykset eivät tänään ole paljonkaan arvoisia. Jos joku on käsittänyt asiat eri tavalla kuin sinä, niin asia on vain hyväksyttävä kirvelystä huolimatta. Tämä jakso saattaa sisältää konkreettisia taloudellisia menetyksiä, jotka on pystyttävä ottamaan omaan piikkiin. Muuten juttu paisuu vielä vaikeammaksi.

13.8.2015

Joudut jollakin tavalla uhmaamaan annettuja sääntöjä viedäksesi omaa suunnitelmaasi eteenpäin, mutta sinulla ei ole epäilystä ideasi toimivuudesta ja siksi asiasta ei koidu suurempia ongelmia. Joku läheisesi saattaa hiukan hermostua innostuksestasi, mutta sekin kuuluu asiaan.

14.8.2015

Kolmio Auringon ja Venuksen yhtymään tekee sinusta yhden päivän onnekkaimmista ihmisistä kaikissa sellaisissa asioissa, jotka aidosti koskettavat sydäntäsi. Älä siis missään nimessä tuhlaa ainuttakaan sekuntia tyytymättömyyden ilmapiirissä. Vain sinulla on valta valita paikkasi.

15.8.2015

Et tahdo millään pysyä nahoissasi mikäli joku epäselvä asia painaa mieltäsi. Tänään kannattaa kuitenkin rauhoitella itseä ja puhua mahdollisimman sovinnollisella tavalla, sillä tulet törmäämään omiin aikaisempiin puheisiisi, jotka osoittavat kaikki muihin kohdistuvat syytökset aiheettomiksi.

16.8.2015

Onko kieli solmussa vai miksi et tahdo saada sanottavaasi oikealla tavalla perille? Jätä hankalammat selvitykset suosiolla huomiseen, sillä tänään onnistuu vain totuuden puhuminen ja se ei koskaan ole hankalaa.

Kauris

10.8.2015

Jos joku henkilö saa sinut tänään hermostumaan, niin kannattaa tiedostaa että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

11.8.2015

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

12.8.2015

Epäselvyyksien ja väärinkäsitysten keskellä sinulla leikkaa yllättävän terävästi ja pystyt helposti löytämään oikeat ratkaisut ikäviin yllätyksiin, ainakin omalta kannaltasi. Varaudu siihen, että muut asianosaiset eivät halua ottaa sinun neuvojasi vastaan. Silloin he ehkä salaavat sinulta jotakin.

13.8.2015

Et tahdo kestää rajoittavia ihmisiä tai asioita lähelläsi. Ota tarvitsemasi tila ilman hätiköintiä tai suuttumusta, sillä nyt tarvitset vapauttasi enemmän kuin aikoihin voidaksesi tehdä melko radikaaleja muutoksia päivittäiseen elämääsi. Ellet sinä hermoile, ei muillakaan ole mitään hätää.

14.8.2015

Tänään sinulle tarjoutuu joku yksittäinen houkutteleva tarjous tai mahdollisuus, jota et saisi jättää käyttämättä. Vastareaktiot ovat oletettavasti sitä voimakkaammat, mitä tärkeämmäksi asian koet. Älä jätä sillä perusteella omaa valintaasi tekemättä. Koko loppuelämäsi ottaa nyt uutta suuntaa.

15.8.2015

Osaat tänään suhtautua yllättäviin tai hankaliin tilanteisiin tavattoman viisaasti ja ymmärryksesi ansiosta hankaluudet selviävät kuin itsestään. Näet myös oman elämäsi ja siihen liittyvät mahdollisuudet uudella tavalla. Mikäli mielessäsi on hyviä suunnitelmia, niin nyt niistä kannattaa puhua suu vaahdossa.

16.8.2015

Olet hyvin vastaanottavaisella tuulella ja sinun on helppo ymmärtää mitä muut ajavat takaa. Osaat yhdistää muiden tavoitteet omiin päämääriisi, jolloin yhteistyölle ei ole enää mitään esteitä.

Vesimies

10.8.2015

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen ja tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

11.8.2015

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

12.8.2015

Elleivät asiat tänään suju odotetulla tavalla, niin sinulla on vahva käsitys siitä mikä on mennyt vikaan. Uskalla tuoda kantasi esille, vaikka kuinka pelottaisi, sillä tämän jakson aikana näet paljon sellaista, minkä jotkut haluaisivat pysyvän piilossa.

13.8.2015

Joudut hyvin yllättävän valinnan eteen lähipäivinä. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä sydämesi ääntä kuunnellen, sillä aika ja järki eivät nyt riitä oikean vastauksen esiin kaivamiseen keneltäkään toiselta ihmiseltä. Oman juttusi kanssa saat aikaan vaikka mitä, mutta toisten systeemit eivät jaksa kiinnostaa.

14.8.2015

Auringon ja Venuksen oppositio merkkiisi saa sinut tuntemaan jokaisen käyttämättä jäävän tilaisuuden raskaana taakkana, joka herättää syvää tyytymättömyyttä jotakin elämäntilannetta kohtaan. Nyt on hyvä hetki purkaa paikoilleen luutuneita juttuja elämässäsi. Tee se heti tänään.

15.8.2015

Joku epäselväksi jäänyt asia vaivaa mieltäsi ja tänään sinulla on juuri oikeaa asennetta ottaa asia lopulliseen käsittelyyn. Rohkeasti vain tulta päin, vaikka kuinka pelottaisi. Sinulla on niin vakaa näkemys omasta elämästäsi, että kaikki kaipaamasi muutokset lähtevät onnistuneesti liikkeelle.

16.8.2015

Kohtaat tänään tilanteen, jossa sinun pitää uskaltaa sanoa oma mielipiteesi jossakin vaikeassa asiassa tai jollekin hankalana pidetylle tyypille. Tunnelmat eivät ehkä nouse kattoon, mutta jo huomenna kaikkien on helpompi hymyillä.

Kalat

10.8.2015

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, niin asia kannattaa tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

11.8.2015

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

12.8.2015

Saatat olettaa tietäväsi miten tähän päivään liittyvistä epäselvyyksistä parhaiten selvitään, mutta silti olisi viisainta pitää mölyt omassa mahassa ja uskaltaa vain itse toimia tuon tietosi pohjalta. Sinut käsitetään helposti juuri päinvastoin kuin mitä yrität selittää, joten koeta selvitä vähillä puheilla huomiseen.

13.8.2015

Kaipaat muutosta päivän rutiineihin eikä tästä päivästä tule onnistunutta ellet pysty edes hetkeksi riistäytymään irti arjen rytmistä. Vapaaehtoisesti ympärilläsi olevat ihmiset tai instituutiot eivät sinua päästä irrottelemaan, joten varaudu astetta järeämpiin toimenpiteisiin lähtöä tehdessäsi.

14.8.2015

Ahdistava olotila iskee kimppuusi tilanteessa, jossa et uskalla vastata myönteisesti sinulle esitettyyn kutsuun tai tarjoukseen. Tänään ei kannata jättää ainuttakaan sinua kiehtovaa tilaisuutta käyttämättä, sillä seurauksena pelokkuudestasi on puuduttava tyhjyyden tunne.

15.8.2015

Ajatuksesi kulkevat tänään vilkkaasti ja oivaltavasti. Jokainen esille ottamasi suunnitelma tai idea saa yllättävää tuulta siipiensä alle. Sinulla tulee tietysti olla riittävästi ihan omaa aikaa saadaksesi kaiken mahdollisen irti tästä upeasta jaksosta.

16.8.2015

Reagoit tänään tavallista voimakkaammin sinua kohtaan esitettyyn arvosteluun. Nyt kannattaisi kuitenkin kuunnella eikä loukkaantua. Loukkaantuminen on aina merkki omasta epävarmuudestasi, johon ei varmasti ole mitään syytä. Viisas kun olet.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 7.-13.8.
Kuukausihoroskooppi 8/2015
Raju oinas, romanttinen vaaka – Suuteluhoroskooppi kertoo, miten mies suutelee

 

X