Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 33/2011

Teksti:
Anna.fi

Maanantai 15.8.2011

Marsin vaikutus tuntuu vielä koko tämän viikon, ja sitä kannattaa edelleen hyödyntää omien suunnitelmien toteuttamisessa. Suunta alkaa kuitenkin kääntyä rauhallisempaan tempoon, ja tämän viikon tärkeimmäksi ideaksi nousee elämästä nauttiminen.

Tiistai 16.8.2011

Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen tekemä samanaikainen yhtymä suosii kaikkea mahdollista kommunikaatiota, joka tapahtuu ilon ja innostuksen vallassa. Nyt on loistava hetki jakaa omia suuria suunnitelmia ja ideoita kaikille kohtaamillesi ihmisille. Myös romantiikka on vahvasti esillä tämän viikon kuvioissa.

Keskiviikko 17.8.2011

Runollisuus ja kaunopuheisuus ovat tämän hetken suurimpia valtteja kaikissa kohtaamissasi tilanteissa. Juuri tällaisen kuvion aikana sanojen käyttö ratkaisee menestyksesi määrän. Mitä kauniimpaa ja tasapainoisempaa ilmaisusi on, sitä suuremman vastakaiun tulet saamaan kaikille ideoillesi.

Torstai 18.8.2011

Merkuriuksen perääntyessä yhtymässä Aurinkoon, painottaa se keskeneräisten juttujen saattamista lopulliseen päätökseen ennen uusien haasteiden kimppuun heittäytymistä. Samalla on osattava tarttua tilaisuuksiin heti, kun huomaat innostuksen ohjaavan aivojasi.

Viikonloppu

Viikonloppua hallitsee jo Marsin sekstiili Jupiterille, ja aggressiiviset tunnelmat alkavat pikkuhiljaa hiukan helpottaa. Silti olemme kaikki tavallista herkemmässä tilassa ja alttiita hermostumisesta johtuville häiriöille. Hermostuminen syntyy siitä, että et pääse tekemään sitä, mitä eniten haluaisit.

Astro.fi

X