Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 46/2010

Teksti: Anna.fi

Maanantai 15.11.2010

Jos viime viikko oli hiukan tylsän oloinen astrologisesti, niin nyt tilanne korjaantuu kertaheitolla oleellisesti. Tälle viikolle mahtuu pääosin kannustavia ja innostavia aspekteja, joten eiköhän laiteta kunnolla hösseliksi. Tänään maanantaina Mars ja Saturnus auttavat järjestämään ja koordinoimaan omaa elämää mielekkäisiin raameihin.

Tiistai 16.11.2010

Auringon kolmio Jupiterille antaa uudenlaisen valon tälle tiistaille ja koko tälle viikolle. Nyt on hieno mahdollisuus laajentaa ja kehittää kaikkia omia suunnitelmia menestyksellisesti eteenpäin. Ilmassa on laajentavaa ja oivaltavaa energiaa roppakaupalla.

Keskiviikko 17.11.2010

Tee jotain ihan eri tavalla kuin aikaisemmin, niin saatat löytää tästä päivästä timantin jos toisenkin. Kuu aktivoi valaankumouksellista Uranusta ja opastaa seuraamaan hetkellistä tunnelmaa.

Torstai 18.11.2010

Kaiken hurjan innostuksen keskellä kannattaa samalla olla varovainen, ettei innostu liikaa muiden lupauksista. Auringon neliö Neptunukselle herkistää kuuntelemaan omia vaitoja ja etenkin alitajuisia varoituksia.

Viikonloppu

Viikonloppuna Aurinko tekee vielä kolmiota Uranukselle ja vauhti vaan kiihtyy. Oivalluksia on liikkeellä ihan varmasti jokaiselle halukkaalle ja niitä kannattaa nyt laittaa käytäntöön niin vauhdikkaasti kuin suinkin pystyt. Tämä on uskalluksen viikonloppu. Sunnuntain täysikuu kruunaa tietysti tunnelman. Ei haittaa vaikka maanantaina hiukan väsyttää.

Astro.fi

X