Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 8/2013

Teksti:
Anna.fi

Ilmassa on hienoista levottomuutta, ja erityisesti sosiaaliset kuviot saattavat olla vilkkaita. Myös yllättävät muutokset tapaamisiin ja muihin suunnitelmiin voivat sekoittaa pakkaa.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 18.2.2013

Maanantaina Aurinko aloittaa kuukauden mittaisen matkansa luovassa ja empaattisessa Kalojen merkissä. Päivän energiassa on paljon herkkää ja henkistä laatua, mutta se saattaa ilmentyä merkillisellä tavalla. Esteet, rajoitukset ja hidasteet saattavat tulla tänään harvinaisen tietoisiksi. Kuuntele itseäsi ja tarkkaile päivän tapahtumia. Mikä sinussa tai elämässäsi sanoo ei, ei ja ei, vaikka sielusi kuinka huutaisi kyllä? 

Tiistai 19.2.2013

Tiistaissa on kiireen tuntua ja tämä voi olla monin tavoin aktiivinen päivä. Ilmassa on hienoista levottomuutta, ja erityisesti sosiaaliset kuviot saattavat olla vilkkaita. Myös yllättävät muutokset tapaamisiin ja muihin suunnitelmiin voivat sekoittaa pakkaa. Iloisesti vaan mukaan muutoksiin, niin tästä tulee kepeä ja iloisen virkistävä päivä.

Keskiviikko 20.2.2013

Keskiviikko on perusenergialtaan harmoninen, rauhallinen ja lämminhenkinen päivä. Lähimmäisenrakkaus ja halu pitää huolta itsestä ja muista voi näkyä ja tuntua tavallista suurempana. Yhdessäolo perheen tai muiden tärkeiden henkilöiden kanssa on tänään erityisen antoisaa. Parhaimmillaan lempeässä läheisyydessä voi tuntea sielun lepäävän.

Torstai 21.2.2013

Torstai on hyvin voimakkaasti emotionaalinen ja sielun syvyyksiin sukeltava päivä. Energiat ovat hienovaraisia ja herkkiä, mutta intensiivisiä. Tunteet voivat olla tavallista enemmän pinnassa, eikä kannata ihmetellä jos kyyneleet kihoavat silmiin yllättävissäkin tilanteissa. Parasta on jos tänään on mahdollista nauttia jostakin kauniista ja koskettavasta aivan rauhassa.

Viikonloppu

Perjantain teema liittyy ensisijaisesti ihmissuhteisiin ja henkilökohtaisiin tunnesiteisiin. Tänään voi olla vaikea keskittyä mihinkään muuhun, jos mielessä kalvaa pienikin selvittämättä jäänyt seikka. Rehellisyys, avoimuus ja asioista puhuminen ovat nyt avainasemassa. Mikä tahansa tilanteesi onkaan, kannattaa keskittyä anteeksiantamiseen ja irtipäästämiseen.

Astro.fi

X