Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Rapu (21.6.–22.7.)

Haluat kokea uutta ja kasvaa ihmisenä. Ala suunnitella kevättä jo nyt. Aseta etusijalle terveys ja hyvinvointi. Osoita arvostusta niille, jotka tukevat ja rakastavat sinua, ja luovu huonoista tavoista.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Haluat kokea uutta ja kasvaa ihmisenä. Ala suunnitella kevättä jo nyt. Aseta etusijalle terveys ja hyvinvointi. Osoita arvostusta niille, jotka tukevat ja rakastavat sinua, ja luovu huonoista tavoista.

Rakkaus

Levottomuus ja hiipuva intohimo saattavat piinata sinua vuoden alkaessa. Älä anna sen horjuttaa itsevarmuuttasi. Pistäviä kommentteja ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Yritä kehittää viehätysvoimaasi vuoden mittaan. Lähipiiriisi kertyy paljon uusia tuttavuuksia, ja osalla heistä on myöhemmin merkitystä. Yksi heistä lennähtelee koko ajan lähemmäksi ja kauemmaksi, ja hän saattaa kääntää huomiosi pois tärkeimmästä! Myöhään keväällä huomaat, että sinun on tehtävä ratkaisu rakkaus ja tulevaisuus mielessäsi. Syksyllä saat sitten nautiskella ja olla onnellinen – kokea tunteita, jotka ovat olleet viime aikoina hakusessa.

Hyvinvointi

Saat odottamattomia uutisia, mutta samalla opit suhtautumaan niihin. Kuuntele niitä, joilla on tieto hallussaan, äläkä tuhlaa aikaasi muiden arvailuihin. Tärkeintä on, että pidät huolta itsestäsi. Rentoudu aina, kun mahdollista, ja nauti kaikesta hyvästä ympärilläsi. Syksy ja talvi tuovat mukanaan uuden todellisuuden. Koska niin moni asia on muuttunut, on aika ottaa tulevaisuus hallintaan. Ota huomioon kaikki ne, jotka rakastavat ja ymmärtävät sinua, älä niitä, jotka vaativat sinulta liikaa.

Työ

Työpaikalla on romanttista vipinää, joka saattaa estää mahdollisen siirron tai ylennyksen. Tiedät kuitenkin, mikä on asioiden tärkeysjärjestys. Kevät on kiireistä aikaa. Vaaditaanko sinulta liikaa? Avun pyytäminen työtoverilta voi olla viisaampaa kuin pomolle kiukutteleminen. Entä jos pomo oletkin sinä? Hanki assistentti. Teet mielelläsi kaiken itse, mutta silläkin on rajansa! Syksy tuo tullessaan uusia työtehtäviä ja entistä enemmän rahaa. Pidä kuitenkin tilaisuuden varalta silmäsi ja korvasi auki.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X