Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Vaaka (23.9.–22.10.)

Jokin tähän asti piilottelemasi kyky tai ominaisuus antaa sinulle etulyöntiaseman. Arvosta itseäsi ja hanki jotain uutta.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Jokin tähän asti piilottelemasi kyky tai ominaisuus antaa sinulle etulyöntiaseman. Arvosta itseäsi ja hanki jotain uutta.

Rakkaus

Ei ole tapanasi olla kriittinen, mutta nyt olet. Onko jokin toivomasi muutos jäänyt toteutumatta? Etsitkö väärästä paikasta vai eikö hetki ole sopiva? Venuksen keväinen nousu kertoo, onko jokin oikein vai väärin. Pidä korvat höröllä. Jokin sellainen, josta alun perin pidit, saattaa olla pettymys. Sinulla on paljon odotuksia, niin kuin pitääkin olla. Ala tehdä asioita omaksi iloksesi. Voisitko viettää muutaman päivän jossain uudessa paikassa? Kesä tuo mukanaan sopivan tunteen spontaaniudesta – pidä hauskaa ja flirttaile. Nauti hetkestä.

Hyvinvointi

Sinulla on voimakas tunne siitä, että muutos on lähellä. Ehkä talous tai terveys kohenee. Jostain suuresta on kuitenkin kysymys, ja aistit sen jo. Huomaat sen varmasti itsekin. Kaiken pitäisi kuitenkin olla hyvin, kun olet optimistinen ja tasapainoinen. Kesällä petyt, kun huomaat, että et osaa jotain. Huomaat kuitenkin myös, että sinulla on harvinainen kyky. Tunnet olosi hyväksi, kun käytät kykyäsi. Ponnistele erityisesti kumppanin kanssa, niin pääset ehkä tekemään elämäsi merkittävimmän päätöksen. Voisitko varata loppukesästä ja syksystä aikaa unelmasi toteuttamiseen?

Työ

Ilmassa leijuu mahdollisuuksia. Saatat aistia myös yleistä tyytymättömyyttä eräässä sellaisessa työssä, jossa olet ollut mukana jo pitkään. Kevään mittaan tunne voimistuu entisestään, kunnes alkukesästä se räjähtää käsiin. Keskustelu on aina hyväksi. Jos päätät ponnistella unelmasi eteen, valmistele maaperää. Jonkin aikaa sinun on tyydyttävä työelämässä keskinkertaisiin tehtäviin, mutta se päättyy aikanaan. Mukavuusalueelta poistuminen ei kuitenkaan ole sinulle helppoa. Syksyllä sinun täytyy osoittaa intohimoisesti, mihin uskot. Älä piittaa arvostelusta vaan istuta ruusuja tulevaisuutta varten.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X