Horoskoopit

Vuosihoroskooppi 2015: Jousimies

Teksti: Anna.fi

Varaudu vuoristoratamaiseen vuoteen, Jousimies. Venus ja Jupiter vauhdittavat menoasi, eivätkä ne juurikaan anna sinun levätä.

Rakkaushoroskooppi 2015: Jousimies

Muistat kai vielä unelmasi? Onni suosii tänä vuonna rohkeaa, jos itse pyrit toteuttamaan edes osan haaveistasi. Jousimiehen kesä on kuumaakin kuumempi. Mielikuvitustasi kiehtova henkilö johdattaa sinut opettavaiselle huviretkelle, josta nautit täysin siemauksin. Tulevaisuuden ruusuisuus määräytyy sen mukaan, miten hyvin osaat ottaa tilaisuuksista vaarin. Älä kaihda intohimoa ja luovuutta arkipäivänkään askareissa.

Hyvinvointi

Onnekkaan tähtimerkin edustajana saat erityisen onnellisen lähtölaukauksen tähän vuoteen. Älä silti unohda, että aikainen ja ahkera lintu löytää parhaat madot. Muut eivät lakoa jalkoihisi automaattisesti.

Matkailu ja tiedonhankinta tuottavat iloa, hyötyä ja nautintoa. Kehossa Jousimies hallitsee maksaa, lantiota ja reisiä. Yletön alkoholin kulutus näkyy pian liikakiloina, ja muutenkin Jousimiehen pitää liikkua aktiivisesti. Lääkärin luona kannattaa piipahtaa maalis-, touko- tai lokakuussa. Laihduttaminen onnistuu parhaiten tammi-, syys- tai joulukuussa.

Suhteet

Jousimiehen rakkauselämä kukoistaa heti vuoden alusta lähtien. Seurustelun aloittaneiden pariskuntien intohimo syvenee entisestään. Sinkut etsivät kuumeisesti ja voimia säästelemättä sitä oikeaa. Kaukokaipuu saattaa tuoda kohdalle eksoottisella aksentilla varustetun kumppaniehdokkaan.

Kaistapäiset ideat saattavat sekoittaa asioita unohtumattomalla tavalla huhtikuun puolivälissä. Toivottavasti syntyvät muistot ovat mieluisia. Jännitys huumaa ja hurmaa, mutta pidä silti kieli keskellä suuta. Tahti ei hiljene kesälläkään.

Suhteen vakiinnuttaminen tulee ajankohtaiseksi syksyllä. Saatat harkita ulkomaille muuttamista, mutta mieti tarkasti, mitä seuraamuksia siitä aiheutuu muille läheisillesi. Talven tullen suhtaudu varauksellisesti erityisesti työpaikkaromansseihin, jotka saattavat häiritä työasioitasi. Älä luovu hetken hurman takia sellaisesta, jota olet rakentanut jo pitkään.

Työelämä

Suhtaudut työelämään kenties huolettomammin kuin monien muiden tähtimerkkien edustajat. Tämä näkyy myös varallisuudessasi. Olet kuitenkin viehättävä työtoveri ja saatat saada ylennyksen pelkkien ihmissuhdetaitojesi ansiosta.

Sopisit hyvin luovaksi hääsuunnittelijaksi tai viihdemaailman promoottoriksi, joka tulee vaivatta toimeen mitä erilaisimpien ihmisten kanssa. Tänä vuonna saatat itsekin ihmetellä menestystäsi.

Parhaat kumppanit

Jousimiehet ovat niin vapaudenhaluisia, että ajatus sitoutumisesta voi tuntua vähintäänkin hämmentävältä. Vaikka kaipaat osallistumista ja jakamista, pidät myös vaihtelevista seikkailuista. Tarvitset tarpeitasi ymmärtävän, joustavan kumppanin. Jousimiehet rakastuvat helposti ja usein mutta pakenevat hippulat vinkuen, jos heitä ahdistetaan sitoutumaan liian nopeasti ja vakavasti.

Kevyempi ja vapaampi ote vangitsee Jousimiehen mielenkiinnon varmemmin. Avioliittoon päätyvä suhde saa usein alkunsa pikemminkin ystävyydestä kuin suuresta intohimosta. Jännittävimmät romanssit Jousimies kokee Kaksosen tai Oinaan kanssa. Kestävimmät suhteet hän solmii Leijonan, Oinaan tai toisen Jousimiehen kanssa. Leijonissa on eniten ainesta Jousimiehen ihannekumppaniksi.

Teksti: Cassandra Nye
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

Jousimiehen kattava luonnekuvaus
Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!

Kiinalainen horoskooppi 2015

X