Itsetuntemus

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus, osa 6: ”Mitä pienemmästä aloittaa, sen parempi”

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kuudennessa osassa siirrytään muutoksen suunnittelusta kohti toimintaa. Anna Perho neuvoo aloittamaan toiminnan kohti muutosta pienillä teoilla.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mirva Kakko

Anna Perhon Anna mennä! -verkkovalmennus inspiroi ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Anna mennä! -verkkovalmennuksen kuudennessa osassa siirrytään muutoksen suunnittelusta kohti toimintaa. Anna Perho neuvoo aloittamaan toiminnan kohti muutosta pienillä teoilla.

Anna mennä! -verkkovalmennus on muutosvalmennus, jonka tehtävänä on inspiroida ja auttaa sinua kohti kaipaamaasi muutosta.

Valmennuksen aiemmissa osissa on keskitytty muutoksen suunnittelemiseen huolella. Nyt on toiminnan aika.

– Tänään on se hetki, kun tavoitteista aletaan taltalla veistää jotain vähän konkreettisempaa, Anna mennä! -valmennuksen pitäjä, toimittaja, yritysvalmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho sanoo.

Toiminta kohti pysyvää muutosta alkaa pienillä teoilla

Jotta muutoksesta tulee pysyvä, kannattaa omassa toiminnassa liikkeelle lähteä pienillä teoilla.

– Mitä pienemmästä aloittaa, sen parempi se on sen takia, että se ruokkii itseluottamusta. Kun tulee onnistumisia, tulee itseluottamusta. Ja kun tulee itseluottamusta, se ruokkii motivaatiota ja jaksaa jatkaa.

Miten tekemisissä kannattaa lähteä liikkeelle? Miten selviytyä, kun on vaikeaa? Miksi tunnetavoitteet ovat huonoja tavoitteita? Mitä pienillä teoilla tarkoitetaan ja millaisia ne konkreettisesti voivat olla? Katso Annan vastaukset videolta!

 

Innostuitko? Liity Anna mennä! Muuttujan käsikirja by Anna & Anna -Facebook-ryhmään, josta saat ladattua valmennuksen työkirjan itsellesi. Myös kaikki valmennuksen videot ovat katsottavissa Facebook-ryhmässä. Anna.fi:ssä julkaistut Anna mennä! -videot löydät täältä.

X