Ihmiset ja suhteet

Herätä halusi – valmistaudu kiihkeään iltaan huolellisesti

Teksti: Anna.fi

Valmistaudu iltaan!Kun haluat valmistautua kiihkeään iltaan, se kannattaa aloittaa heti sillä hetkellä, kun päivänvalo kutittelee sinua ensimmäisen kerran verhon raosta ja avaat silmäsi. Rakasteluun valmistautuminen on nimittäin lähes yhtä tärkeää kuin itse varsinainen rakastelun hetki.

Herättele aisteja hellästi

Kun heräät aamulla ja avaat silmäsi, anna myös aistien avautua uuteen päivään hitaasti halujasi kaiken aikaa kasvattaen. Valitse päivä, kun sinulla ei ole kiire mihinkään. Anna kaipauksen kolkutella ja halujen heräillä pitkin päivää. Voit ehkä vain makailla vuoteessasi ja hekumoida sillä kaikella, mitä tuleva ilta pitää sisällään.

Juoksetko ehkä aamulenkin pikkutuhmilla poluilla haavemaassa vai soudatko lenkin romantiikkaa liplattavissa ajatuksissa? Kun annat mielikuviesi harhautua joka suuntaan, illan ihana odotus saa aivan uudenlaiset mittasuhteet.

Mielikuvaharjoitukset on loistava tapa aloittaa päivä. Miehesi on jo noussut, ehkä hän puuhastelee keittiössä. Kuvittele kuitenkin, että hän on yhä rinnallasi. Miltä hänen ihonsa tuoksuu, entä miltä maistuvat hänen huulensa, kun ne löytävät omasi? Ajattele ja muistele, millaista onkaan kaivautua hänen sylinsä lämpöön. Olisipa jo ilta!

Valmistaudu iltaanJoko kihelmöit kaipuusta? Palauta vielä ajatuksiisi jokin teidän välinen sähköinen kohtaaminen. Kun tunnet kiihottuvasi, on aika mennä suihkuun. Laita lempimusiikkiasi taustalle soimaan ja anna käsiesi kulkea ihollasi. Nauti hetkestä. Oma hyväilysi kasvattaa kosketusherkkyyttäsi. Vesi hellii ihoasi. Alat kaivata rakkaasi kosketusta kaiken aikaa enemmän.

Pukeutuessasi on syytä valita vaatteet, jotka tuntuvat päälläsi hyvältä. Kun olosi on varma ja tiedät näyttäväsi hyvältä, tämä kaikki heijastuu pitkälle ympäristöösikin. Miellyttävässä alusasussa aivan hehkut vetovoimaa ja päälle laitat tietysti juuri itsellesi ja luonteellesi sopivaa.

Päivä on voimien keräämistä ja rentoutumista varten

Päivällä kannattaa antaa itselleen aikaa. Kiire ja stressi kampeaa halut yleensä alleen, joten stressaaminen ei vie kovin pitkälle kiihkeään iltaan. Liikuntaa, venytyksiä, kenties joogaa ja mietiskelyä – kevyen liikunnan jälkeen veri lähtee kiertämään paremmin ja lihakset tuntuvat rentoutuvan. Tämä taas rauhoittaa mielen.

Valmistaudu iltaanSeesteisten ajatusten myötä aistitkin heräävät taas toimimaan uudella tavalla. Liikunta pitää aistit muutenkin terhakasti avoimina, joten reippailemiselle on oivalliset syynsä. Kävele siis lenkin verran tai käy hölkkäämässä. Happihyppely tekee yksinkertaisesti hyvää ja olet valmis kohtaamaan rakkaasi täydessä iskussa.

 Kun ilta koittaa – hetki on viimein kypsä ja olette kahden

Ilta alkaa kevyellä illallisella. Mieti tarkasti, mitä suuhusi panet. Hiilihydraattipitoista ruokaa kannattaa välttää, jos haluat säilyttää vireytesi voimakkaana ja halusi huippulukemissa. Hiilihydraatit nimittäin kasvattavat aivojen serotoniinin määrää. Serotoniini on puolestaan välittäjäaine, joka pystyy saamaan aikaan hyvänolontunteen. Hiilihydraattipitoinen ruoka itsessään tuokin mukanaan siten täyteläisen tunteen, josta ei ole enää jaettavaksi seksille. Innostuksesi saattaisi näin jopa lopahtaa auttamatta kesken. Paistetusta lihastakin on hyvä sanoa varoituksen sananen. Paistetun lihan tuoksut näivettävät naisten seksihalut tutkimusten mukaan. Asia lienee yksilöllistä, mutta ennakointi pelastanee tilanteen tässäkin kohdin.

Kiihottuminen on tässä vaiheessa iltaa jo lähes käsinkosketeltavaa, mutta vielä ei kannata nuolaista: malta vielä hetki. Odottaminen kasvattaa haluja entisestään ja rakastelusta tulee tämän jälkeen sitäkin nautinnollisempaa.

Ehkä haluatte katsella yhdessä jonkin elokuvan. Kauhua kenties. Tutkimusten mukaan kauhu-, jännitys- ja toimintaelokuvien käänteet vaikuttavat seksuaaliseen kiihottumiseen samalla tavalla kuin napakka liikuntasuoritus. Ei kannatakaan jäädä istumaan ja ihmettelemään, vaan sukeltaa elokuvan eväin intohimoisempaan iltaan.

Valmistaudu iltaanKaikki eivät syty kuitenkaan kauhusta eivätkä jännityksestäkään, toimintaelokuvatkaan eivät joillekin kolahda alkuunkaan. Muitakin tapoja toki löytyy, että saa veren reilusti kiertämään. Lantionpohjan lihasten voimistelu onnistuu huomaamattomasti vaikka päällään seisoen ja jo muutaman minuutin lihasjumpalla huomaat käyväsi kovemmilla kierroksilla kuin tavallisesti.

Eroottista energiaa saa myös seuraavasta harjoituksesta, joka tarjoaa vartalollesi seksuaalisia ärsykkeitä. Panosta tähän pari tuntia ennen rakastelun hetkeä. Suuntaa sormesi muutaman sentin verran napasi alapuolelle alavatsaasi. Paina tästä ja pyöritä hiljaa. Ihmeellistä kyllä, tässä sijaitsee ainoa kohta kehossasi, josta voit kiihottaa omaa g-pistettäsi ulkoapäin. Kokeile tätä!

Sen sijaan eroottista energiaa on turha lähteä hakemaan tupakasta tai alkoholista. Niissä ei ole nimittäin mitään seksikästä. Kaiken lisäksi alkoholin ja nikotiinin seurauksena verenkierto hidastuu, joka ei luonnollisestikaan ole etu lemmenleikkejä ajatellen.

Muistelehan sitten aamuista hetkeä, kun olit suihkussa veden hyväiltävänä? Ehkä haluat kokea nyt sen saman yhdessä rakkaasi kanssa. Hyväilkää toisianne, antakaa kosketuksen tehdä pökerryttävän hyvää. Ehkä haluattekin kokeilla vaahtokylpyä ja verhota vartalonne vaahdolla. Paljastakaa sitten toinen toisenne ja nauttikaa toistenne ihojenne pehmeydestä.

Viimeinkin olet matkalla koko päivän ajatuksissa liikkuneeseen nautinnon hetkeen. Paluulippua ei ole. Anna orisi ottaa ohjat käteen ja johtaa teidät matkalle – tai tee se itse, jos siltä tuntuu.

Kyllikki Vihervaara

X