Ihmissuhteet

Vanhempi nainen ja nuorempi mies – 6 syytä olla ylpeästi puumanainen

Kypsä nainen on kiinnostava myös nuoren miehen silmissä. Käytä iän tuomaa itseluottamusta hyväksesi ja uskalla elää elämääsi miten haluat, kenen kanssa haluat. Tässä perustelut sille, miksi suhde nuorempaan mieheen kannattaa.
Teksti: Anna.fi Kuvat: iStock

1. Tasa-arvoa

Oikeastaan on aika surullista, että puumailmiö nostaa päätään vasta 2000-luvulla. Miehet kun ovat aina deittailleet nuorempiaan. Jotkut heistä ottavat taas uuden naisvuosikerran kiertoon, kun itse vanhenevat. Ikäerossa ei saisi olla mitään kummallista toisinkaan päin, kunhan molemmat osapuolet ovat aikuisia. Kuten kaikki miehetkään, kaikki naiset eivät kaipaa nuorempaa kumppania. Ilmiötä ei kuitenkaan tarvitse paheksua vain siksi, ettei se ole oman maun mukainen.

2. Mieskin hyötyy

Nuori nainen voi kyllä tietää, mitä hän elämältä haluaa. Ikä tuo silti mukanaan varmuutta ja itsetuntoa, joista on elämänhallinnassa hyötyä. Mies on tyytyväinen, kun nainen osaa kertoa, millainen suhde on haussa. Vanhemmalla naisella myös on, mistä tarjota parisuhteessa. Miehet rakastavat tästä kumpuavaa itsevarmuutta.

3. Seksissä molemmat voittavat

Hän nauttii kropastasi ja siitä, miten kannat sen. Sinä taas saat iloita nuoresta vartalosta niin ulkonäöllisesti kuin käsituntumalla. Stereotyyppisesti puumanainen nauttii valta-asemastaan, mutta seksi eri-ikäisten kesken opettaa parhaassa tapauksessa molempia. Nainen tietää otteet, ja mies tuntee nuoremman polven seksikulttuurin ja osaa tuoda siitä suhteeseen omat mausteensa.

Vanhempi nainen ja nuorempi mies

4. Hauskanpito

Nuoremman miehen deittailu kannattaa ottaa rennosti. Kun ette ole kumpikaan vakavissanne, treffeillä ja sängyssä voi elää hetkessä. Nuoresta miehestä voi olla myös pidempiaikaiseksi kumppaniksi. Hänen kanssaan elämä on ainakin hauskaa!

5. Pahanilmanlinnut voivat olla väärässä

Ei tule kestämään, voi joku kommentoida suhdetta. Mutta kuka on sanonut, että se oikea on syntynyt samana vuonna kuin sinä? Jos luonteet ja huumorintaju pelaavat yhteen ja nautitte toistenne seurasta, ollaan jo pitkällä. Pidä silti pää kylmänä äläkä ole sinisilmäinen. Osa nuorista miehistä haluaa vain toteuttaa puumafantasiansa, ja toiset olettavat, että maksat kaiken. Esimerkiksi lomareissulla lähestymisyrityksiä tekevä rannan komein adonis voi olla rahan perässä. Lohduttaudu sillä, että ainakin näytät rikkaalta!

6. Nuorentava vaikutus

Me naiset olemme muutenkin nykyään nuorekkaampia kuin vaikka äitiemme sukupolvi meidän iässämme. Keski-ikäisen määritelmään istuu yhä vanhempi, kun ihmiset elävät yhä iäkkäämmiksi. Olemme viehättäviä pidempään, koska itsestään huolehtiminen ei enää ole turhamaista.

Varsinkin puumat varovat tätiytymistä. Nuoren miehen huomio hivelee itsetuntoa, ja niin ulkonäköön kuin ajassa elämiseen jaksaa kiinnittää huomiota. Muista silti käyttää ikä hyödyksesi sen sijaan, että yrittäisit häivyttää tai peitellä sitä. Jos mies haluaisi ikäisensä, hän aivan yksinkertaisesti etsisi sellaisen.

Lähde: All Women Stalk

X