Julkkikset

Jättiyllätys uudella Temptation Island -kaudella: sinkkujen joukossa julkkiksia

Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä tuotantokaudella tullaan ohjelman juontajan Sami Kurosen mukaan näkemään yllättäviä tilanteita ja hämmentävän avoimesti tunteistaan avautuvia pariskuntia.

Teksti:
Outi Pippuri
Kuvat:
Nelonen

Temptation Island Suomi -ohjelman neljännellä tuotantokaudella tullaan ohjelman juontajan Sami Kurosen mukaan näkemään yllättäviä tilanteita ja hämmentävän avoimesti tunteistaan avautuvia pariskuntia.

Temptation Island Suomi -ohjelman uudella kaudella tullaan näkemään entuudestaan tuttuja hahmoja, kun Big Brotherista tutut Amanda Harkimo ja Antti Kurhinen liittyvät saaren sinkkujen joukkoon.

Temptation Island Suomi Amanda Harkimo
Amanda Harkimo saapuu sekoittamaan pakkaa Temptation Islandille.

Ohjelmaa juontavan Sami Kurosen mukaan luvassa on jopa aiempaa kausia koukuttavampia tilanteita.

”Tunnetasolla Temptation Island on varmasti kovinta kamaa mitä TV tällä hetkellä tarjoaa. Tulevalla kaudella ruuvi kiristyy jakso jaksolta enemmän, ja tilanteiden kehittyminen on monilta osin aiempia kausia koukuttavampaa. Se kuinka väkevästi olosuhteet pistävät pakan sekaisin, yllätti minut taas täysin. Meillä on tällä kaudella todella mielenkiintoiset ja välillä hämmentävänkin avoimesti tunteistaan avautuvat pariskunnat, joiden tarinat tulevat tarjoamaan isoja tunteita myös kotisohville”, Kuronen sanoo Nelosen tiedotteessa.

Temptation Island Suomi Antti Kurhinen
Antti Kurhinen muistetaan paitsi tempauksistaan Big Brotherissa, myös erikoisesta ammatistaan. Antti on ilmoittanut myös itseoppinut vaginahieroja.

Sonja ja Miikka rakastuivat kuvauksissa

Viime vuonna ohjelmassa tapahtui yllättävä käänne, kun sinkkuna saarelle saapunut Miikka Kiiski ja silloisen avopuolisonsa Jonnen kanssa suhdettaan testaamaan lähtenyt Sonja Issakainen rakastuivat toisiinsa.

Ohjelman jälkeen pari muutti yhteen.

– Nauramme ihan hemmetisti yhdessä. Yhteinen arki on meille laatuaikaa, Miikka kertoi tuolloin Annan haastattelussa.

Temptation Island Suomi, Nelonen, ke 14.3. alkaen klo 22.00.

X