Joel Harkimo aloittaa syksyllä oman podcast-sarjansa, jossa hän keskustelee julkisuudesta tuttujen ihmisten kanssa heille tärkeistä aiheista.
Joel Harkimo aloittaa syksyllä oman podcast-sarjansa, jossa hän keskustelee julkisuudesta tuttujen ihmisten kanssa heille tärkeistä aiheista.
Julkkikset

Joel Harkimo avoimena Janni Hussin sairastumisesta: ”Koettelemus on lähentänyt meitä tosi paljon”

Joel Harkimo kertoo, että avovaimo Janni Hussin sairastuminen oli sokki. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Yrittäjä Joel Harkimolla ja hänen avopuolisollaan Janni Hussilla on takanaan rankka alkuvuosi, sillä Jannin ihomuutos paljastui keväällä dermatofibrosarkoomaksi eli harvinaiseksi ihosyöväksi.

– Jannin sairastuminen tuli täydellisenä sokkina meille molemmille, ja kevät oli raskasta aikaa. Totta kai olen ollut tosi huolissani, koska kyseessä on ihminen, josta välitän paljon. Olen yrittänyt olla Jannille niin hyvänä tukena ja olkapäänä kuin mahdollista, Joel kertoo.

Hyviä uutisia

Janni Hussi kävi alkukesästä syöpäleikkauksessa. Hiljattain hän sai hyviä uutisia.

– Pari viikkoa sitten hän sai terveen paperit, mikä oli iso helpotus. Tästedes hän käy vuoden välein kontrolleissa. Rankkuudestaan huolimatta koettelemus on myös lähentänyt meitä tosi paljon. Kun yhdessä menee tällaisen mankelin läpi, se vahvistaa valtavasti suhdetta, Joel tuumii.

Lue myös: Syöpäleikkauksesta toipuva Janni Hussi haaveilee parisuhdelomasta: ”Nyt mennään ihan fiiliksen mukaan”

X