Katja Ståhl nauttii uudesta itsenäisyydestä lastensa muutettua omilleen.
Katja Ståhl nauttii uudesta itsenäisyydestä lastensa muutettua omilleen.
Julkkikset

Katja Ståhlin Tinder-innostus nousee ja lopahtaa nopeasti: ”Välillä saan kohtauksia, että nyt lähden miehiin”

Toimittaja ja juontaja Katja Ståhl, 53, haluaisi rakastua niin, että pää tuntuu räjähtävän. Samalla hän on erakko, joka nauttii omasta rauhastaan ja meetvurstin syömisestä sängyssään.
Teksti: Anneli Juutilainen Kuvat: Liisa Valonen ja Katja Ståhlin kotialbumi

Vain 50 metriä. Se oli toimittaja Katja Ståhlin muuttomatka viime syksynä. Tuolloin hänen kuopuksensa Vilma, 21, muutti omilleen eikä Katja halunnut jäädä asumaan sataneliöiseen rivitaloasuntoonsa yksin. Esikoinen Topi, 23, oli muuttanut pois jo paria vuotta aiemmin. Katjan uusi koti, 62-neliöinen vuokrarivitaloasunto löytyi aivan vanhan vierestä.

– Pieni yksitasoinen koti tuntuu kätevältä, kaikki on käden ulottuvilla ja naapurustoni pysyi samana. Olen sopeutunut hyvin, mutta minä istahdankin aina helposti uuteen paikkaan, hän sanoo.

Yksin eläminen on silti vaatinut hieman totuttelua – viime kuukausiin on mahtunut tärkeitä oivalluksia ja iloa omasta vapaudesta. Nyt Katja kertoo oman hyvinvointinsa avaimista uuden elämänvaiheen alussa.

Pian 14 vuotta täyttävä Mimmi-koira kulkee koko ajan emäntänsä Katja Ståhlin mukana, sillä se ei enää pärjää yksikseen. Pian 14 vuotta täyttävä Mimmi-koira kulkee koko ajan emäntänsä Katja Ståhlin mukana, sillä se ei enää pärjää yksikseen.

Tilaa Anna ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Anna Kirjaudu

X