Julkkikset

Meghanin hääpuvun tyyli ja 5 muuta asiaa, jotka Meghanin ja prinssi Harryn häistä tiedetään jo nyt

Prinssi Harry ja Meghan Markle saavat toisensa toukokuussa ja hääsuunnitelmat ovat jo kovassa vauhdissa. Listasimme kuusi asiaa, jotka suuresta päiväsä jo tiedetään.
22.1.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Britannian kuninkaallisen perheen kevään suurin tapahtuma on toukokuussa, kun prinssi Harry ja Meghan Markle menevät naimisiin. Mutta mitä tulevista häistä jo tiedetään? Listasimme kuusi seikkaa.

1. Aika ja paikka

Harry ja Meghan vihitään avioliittoon lauantaina 19.5. St Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Paikka on Harrylle erityinen, sillä hänet kastettiin samaisessa kappelissa vuonna 1984.

Kappeliin mahtuu noin 800 ihmistä, joten hääviereiden lukumäärä tulee olemaan 800 kieppeillä.

2. Meghanin yllä nähdään klassinen ja yksinkertainen hääpuku

Mirror-lehden mukaan Meghan on jo valinnut hääpukunsa suunnittelijan, ja ensimmäiset pukusovituksetkin ovat jo takana.

Kuvia hääpuvusta tuskin tullaan julkaisemaan etukäteen, mutta Meghan on paljastanut, että klassiset ja yksinkertaiset sekä herkän romanttiset puvut ovat hänen mieleensä.

3. William on todennäköisesti Harryn bestman

Vaikka Harrylla on useita läheisiä ystäviä, hän todennäköisesti valitsee bestmanikseen veljensä prinssi Williamin. Harry itse toimi Williamin bestmanina Williamin ja herttuatar Catherinen häissä vuonna 2011.

Meghanin kaasona puolestaan nähdään melko varmasti hänen paras ystävänsä ja stylistinsa Jessica Mulroney.

4. Meghanin haluaa äitinsä saattajaksi alttarille

Harry ja Meghan noudattavat häissään perinteitä, mutta lisäksi he haluavat tehdä päivästä oman näköisensä. Yksi perinne, jota pariskunta on suunnittelut ravistelevansa, on se, että Meghanin saattaisi alttarille isän sijaan hänen äitinsä, Doria Ragland. Meghanin vanhemmat erosivat, kun Meghan oli 6-vuotias.

5. Sulhaspoikana ja moriusneitona prinssi George ja prinsessa Charlotte

Prinssi Georgella ja prinsessa Charlottella tulee olemaan tärkeät roolit setänsä häissä, sillä ABC Newsin mukaan heidät nähdään sulhaspoikana ja morsiusneitona. George ja Charlotte ovat rooleissaan jo vanhoja tekijöitä, sillä he toimivat sulhaspoikana ja morsiusneitona tätinstä Pippa Middletonin häissä vuonna 2017.

Myös Meghanin parhaan ystävän Jessica Mulroneyn tytär Ivy pääsee morsiusneidoksi.

6. Vieraslistalla julkkiksia

Harryn ja Meghanin häissä nähdään paljon tuttuja kasvoja. Kuninkaallisen suvun jäsenten lisäksi juhlavieraiden joukosta voi todennäköisesti bongata esimerkiksi Suits-sarjasta tuttuja näyttelijöitä, kuten Patrick J. Adamsin ja Sarah Raffertyn. Meghanin ystäväpiiriin kuuluvat myös tennistähti Serena Williams ja näyttelijä Priyanka Chopra.

Häissä saatetaan nähdä myös muun muassa Justin ja Sophie Grégoire Trudeau sekä David ja Victoria Beckham.

Vaikka Harry ja Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ovat ystäviä, Obamia ei häissä kuitenkaan todennäköisesti nähdä. Jos Obama kutsuttaisin, mutta presidentti Trumpia ei, asiaa voitaisiin pitää loukkauksena Trumpia kohtaan. Tilanne saattaisi aiheuttaa kitkaa diplomaatisissa suhteissa, arvellaan Daily Mail -lehdessä.

Lähteet: ABC News, Daily MailExpress, Mirror, Popsugar, US Weekly