Niina Backman
Niina Backman on seurustellut Lorenzin kanssa vuodesta 2005 saakka.
Julkkikset

Niina ja Lorenz Backman 7 vuotta naimisissa – Niina hehkuttaa onneaan Instagramissa: ”On hienoa rakastua uudelleen monen vuoden jälkeen”

Juontajapariskunta Niina ja Lorenz Backman viettävät heinäkuussa seitsemättä hääpäiväänsä. Yhteinen taival on ollut pitkä ja jopa kivinen, mutta nyt Niina kertoo rakastuneensa aviomieheensä uudelleen.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Mirva Kakko ja Pekka Mustonen / Otavamedia

Juontaja Niina Backman, 35, ja juontaja-näyttelijä Lorenz Backman, 45, viettävät tänään 16. heinäkuuta 2018 villahääpäiväänsä. Hääpäivän kunniaksi Niina julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kuvan ja tekstin hänen ja Lorenzin yhteisestä taipaleesta. Kuvaan on reagoitu tällä hetkellä lähes 2 000 kertaa.

Niina paljastaa rakastuneensa mieheensä uudelleen

Pariskunta asteli alttarille tasan seitsemän vuotta sitten ja sanoivat toisilleen ”Tahdon” Temppeliaukion kirkossa, Helsingin Töölössä.

Enpä tiennyt vuonna 2005 mitä kaikkea on edessä mutta onneksi uskalsin haluta tätä kaikkea tarpeeksi. Mä haluan kaiken heti ja nyt. Toimin välittömästi, jotta saavutan päämäärän mahdollisimman pian. Hän (Lorenz) hinkkaa, suunnittelee ja tutkii raivostuttavan pitkään”, Niina kirjoittaa pariskunnan eriävistä luonteenpiirteistä.

Käyttäjän @herkkubackman jakama julkaisu

Pariskunnan erilaiset temperamentit ovat Niinan mukaan aiheuttaneet matkan varrella yhteentörmäyksiä, mutta myös huvittaviakin tilanteita.

”Suhteen alku, se huuma ja huumaava tunne on kutkuttavaa. Jännittävää. Tunne valtaa koko kropan sekä mielen mutta vielä hienompaa on rakastua uudelleen monen vuoden jälkeen. Arvokkaampaa”, Niina kirjoittaa.

”Valtavan kiitollinen ja ylpeä olen myös siitä, että hän otti isän ja kasvattajan roolin heti alusta. Kaikki kolme ovat tasavertaisia. Ja matka jatkuu.

Niina Backman ja Lorenz Backman avioituivat vuonna 2011.

Niina ja Lorenz Backman avioituivat vuonna 2011.

Niinalla on 14-vuotias Peppi-tytär mediapersoona Wallu Valpion kanssa. Niinalla ja Lorenzilla on kaksi lasta, vuonna 2008 syntynyt tytär Lilian ja kaksi vuotta nuorempi Dominic-poika.

Niina Backmanista tuli äiti parikymppisenä: ”Olinko valmis äidiksi?”

Niina ja Lorenz Backman löysivät toisensa Huuma-ohjelman kautta vuonna 2005.  Niina kertoi Anna-lehden haastattelussa vuonna 2014, että tavattuaan Lorezin hän alkoi työstää omaa vaikeaa menneisyyttään.  Esimerkiksi tulehtuneet välit oman äidin kanssa palautuivat tuolloin ennalleen.

”Itsenäistyin varhain. Muutin 15-vuotiaana pois kotoa. Minulla oli hirveä uhma vanhempiani, erityisesti äitiä, kohtaan. 16-vuotiaana jätin lukion kesken ja lähdin Milanoon tekemään mallin töitä”, Niina kertoi.

RadioGaalassa helmikuussa 2018 Niina Backman paljasti Anna-lehdelle olevansa nyt itse tiukka kasvattaja.

”Peppi pärjää hyvin koulussa, sillä pidän aikamoista kuria sen suhteen. En itse käynyt lukiota loppuun ennen kuin lähdin maailmalle. Haluan, että lapsillani on mahdollisuuksia valita, mitä he tulevaisuudessa tekevät. Minulla ei ollut niitä mahdollisuuksia, vaan ajauduin aina vain johonkin”, Niina kertoi.

Niinan mukaan tytöstä on kasvanut fiksu teini-ikäinen, joka pystyy keskustelemaan tasavertaisesti asioista ja perustelemaan äidin näkemyksen kumoon.

”Olen usein pohtinut, olinko 14 vuotta sitten valmis äidiksi? En. Olenko ollut hyvä äiti? En aina. Olenko käyttäytynyt oikein? En aina. Mutta olen ollut äiti omien kykyjeni mukaan ja kehittynyt koko ajan”, parikymppisenä äidiksi tullut Niina sanoi.

Lähde: Instagram, Annan arkistot

X